Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

S-Pankin Varallisuudenhoitoliiketoimintaan kuuluva S-Pankki Kiinteistöt Oy hallinnoi asiakkaidensa kiinteistö-sijoitussalkkuja, tarjoaa kiinteistöjohtamisen ja -kehittämisen palveluita sekä luo ja hallinnoi yhteissijoitusmallisia kiinteistösijoituksia (Joint ventures). S-Pankki Kiinteistöt Oy johtaa ja kehittää ammattitaidolla merkittävää kiinteistövarallisuutta ja tarjoaa toimitilaksi soveltuvia kiinteistöjä niin pääkaupunkiseudulla kuin kasvukeskuksissa eri puolilla Suomea. Kiinteistöihin kuuluu toimisto-, varasto-, tuotanto- ja liiketilaa sekä asuntoja.

Panostaessamme yhä vahvemmin kiinteistöliiketoiminnan kasvuun haemme kiinteistökehittäjää vakituiseen työsuhteeseen S-Pankki Kiinteistöihin, Kiinteistöjohtaminen ja -kehittäminen -tiimiin Helsinkiin.

Millaista työtä tarjoamme sinulle?

  • Toimit osana tiimiämme, joka koostuu salkunhoidon, hallinnon, juridiikan ja tekniikan ammattilaisista. Organisaatiomme on matala ja tulosorientoitunut.
  • Päätehtävänäsi on löytää ja kehittää hallinnoimiimme kiinteistösalkkuihin tuottavia kiinteistöinvestointikohteita.
  • Tehtäviisi kuuluu muun muassa aktiivinen yhteydenpito sidosryhmiin sekä hankeaihioiden tutkiminen yhteistyössä muun organisaation kanssa.
  • Vastaat uusien ja hallinnoimiemme kohteiden kehittämisestä laatimalla kehitysvaihtoehtoja ja kannattavuuslaskelmia, kiinteistöprojektien johtamisella, tarvittavien suunnittelijoiden ja asiantuntijoiden hankinnalla sekä johtamisella, neuvottelemalla viranomaisten kanssa sekä osallistumalla vuokralaishankintaan.
  • Teemme työtä yhdessä, joten saat aina tarvittaessa apua osaavilta kollegoiltasi.

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta kiinteistö- ja/tai rakennustoimialalta sekä näyttöjä kiinteistökehityksestä. 
  • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. 
  • Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen.
  • Olet asenteeltasi oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ja innostunut. 
  • Kykenet kommunikoimaan sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa. 

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo yhdeksän kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää.

Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, joten siksi meillä voi tehdä etätöitä myös poikkeusajan jälkeen. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa InHuntin Senior Headhunter Harri Vuontelo. Tavoitat Harrin numerosta 044 577 1204. Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/

Hae näin

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 8.10.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, tarkistamme luottotietosi ja yritysyhteytesi sekä odotamme sinulta suostumusta turvallisuusselvityksen teettämiseen.


Closed