• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Heini Savio puh 050-3223 283 sekä Senior Headhunter Jan-Erik Lagerström 040-539 4339.

Holiday Club Resorts on yksi johtavista matkailun ja vapaa-ajan asumisen toimijoista Suomessa. Yhtiöllä on toimintaa myös Ruotsissa ja Kanarian saarilla. Holiday Club -lomakohteita on yli 30, joista suurimmat tarjoavat kylpylähotellien ja tasokkaiden lomahuoneistojen lisäksi monipuolisia ravintola-, liikunta- ja vapaa-ajan palveluja upeissa maisemissa. Holiday Clubin kohteissa vietetään vuosittain yli miljoona lomaa, ja lomaosakkeen omistajia on noin 60 000.  Asiakkaiden lomaelämysten parissa työskentelee yli 1000 Holiday Clubin ammattilaista myynnin, asiakaspalvelun, kiinteistöjen, asiakaskokemuksen sekä liiketoiminnan kehittämisen ja tuen tehtävissä.  Yhtiön liikevaihto on noin 160 M€, ja sen omistaa Intialainen listattu Mahindra Holidays & Resorts India Limited.

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja haemme nyt kiinteistöt tulosyksikköön Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

KIINTEISTÖKOORDINAATTORI

Vastaat kiinteistötiimin toiminnan koordinoinnista ja sinulle on luontaista pyrkiä jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löytää uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin.

Koordinoit kiinteistöt- tulosyksikön kehitys- ja muita projekteja ja otat vastuun myös kiinteistöyksikön arjen työn tehostamisesta ja järjestämisestä. 

Tehtäviisi kuuluvat mm PTS- hankkeet ja muut yksikön kehityshankkeet, erilaiset kiinteistöyksikön hallinnolliset työt, kokous- ja raportointikäytännöt ja niiden kehittäminen, sisäinen tiedotus, asiakas- ja viranomaisraportointi. Olet linkki kiinteistöyksikön eri toimintojen välillä ja toimit kiinteistöjohtajan oikeana kätenä.

Menestyt tehtävässä, mikäli Sinulla on jo kiinteistöjen perustuntemusta ja ymmärrystä alan sopimusrakenteista. Koulutuksesi on tehtävään soveltuva kiinteistöalan AMK tai korkeakoulututkinto.

Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä ja Wordia & Power Pointia. Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, joten odotamme sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa.

Olet oma-aloitteinen, järjestelmällisen tarkka sekä päämääräorientoitunut ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Kiinteistökoordinaattorin tehtävä edellyttää myös ajoittaista matkustamista.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen uuden työtehtävän, jonka sisältöön pääset itse vaikuttamaan vahvassa kasvussa olevasta yrityksestä. Olemme dynaaminen työympäristö ja meillä pääset aidosti kehittämään ja haastamaan itseäsi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta viimeistään 25.09.2020 mennessä. Toimi nopeasti sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Heini Savio puh 050-3223 283 sekä Senior Headhunter Jan-Erik Lagerström 040-539 4339.

Hae paikkaa