• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Tuuli Paasilehdolta, puh 040 631 8777 tai Senior Headhunter Terhi Okkoselta, puh 050 388 9600

Asiakasyrityksemme omaa pitkän historian. Se on vakavarainen ja luonut pitkäjänteisesti vakaata tuottoa hallitulla riskillä nyt ja tulevaisuudessa. Yhtiöllä on sekä teollista että palveluliiketoimintaa ja yksi sen liiketoiminnoista on kiinteistöjen omistaminen, kehittäminen ja transaktiot.  

Nyt haemme  

Kiinteistöliiketoiminnan johtajaa, 

jonka tehtävänä on laatia kiinteistösijoittamisen strategia ja lähteä toteuttamaan sitä yhdessä tiiminsä kanssa. Tavoitteena on kasvattaa nykyistä liiketoimintaa merkittävästi seuraavien vuosien aikana ja taata toiminnalle hyvä tuotto. 

Tehtäviisi kuuluu kiinteistökauppojen tekeminen ja hankevalmistelu, ostokohteiden etsiminen ja analysointi, investointilaskelmien ja -esitysten tekeminen, kehittämisprojektien läpivienti ja myyntiprosessien johtaminen. Seuraat kotimaan kiinteistömarkkinoita ja olet hyvin verkostoitunut alan toimijoiden kanssa, joihin pidät aktiivisesti ja näkyvästi yhteyttä. 

Yhtiön tällä hetkellä omistaman kiinteistömassan arvo on 100+ m€. Nykyomistuksessa olevat kiinteistöt ovat toisaalta logistiikkaa ja teollisuutta palvelevia kiinteistöjä kaupunkien keskustojen ulkopuolella sekä moderneja toimistotiloja kaupunkien parhailla sijainneilla. 

Sinulla on näyttöjä vastaavista tehtävistä.  Olet toiminut kiinteistöliiketoiminnan tehtävissä vähintään 5 vuotta, joista esimies/johtotehtävissä vähintään 2 vuotta. Tunnet kiinteistömarkkinoiden toimintaperiaatteita ja sijoitustoimintaan liittyviä analysointimenetelmiä. Olet hyödyntänyt niitä esim. investointien valmistelussa. Sinulla on näyttöjä muutoshankkeiden läpiviennistä. 

Suomen ja englannin kielen taitosi ovat erinomaiset. Vuorovaikutuksesi ja viestintäsi on sujuvaa ja pidät esiintymisestä. Talous- ja laskentaosaamisesi (IRR, DCF, etc.) on vahvaa ja käytät exceliä luovasti.  Sinulla on ymmärrystä kiinteistöjen arvostamisesta ja vuokratasojen määrittämisestä. 

Sinulla on tehtävään soveltuva akateeminen tutkinto (esim. DI). 

Jos olet myynti- ja markkinointihenkinen ja sinulla on asiakaslähtöistä ja kaupallista kehittämisotetta sekä sinulla on alan verkosto rakennettuna, tämä johtoryhmätason tehtävä voi olla Sinua varten. Pääset rakentamaan ja toteuttamaan kanssamme pitkäjänteistä strategiaa. 

Hae tehtävää heti tai viimeistään 14.6.2021. Aloitamme haastattelut välittömästi sopivien kandidaattien kanssa. Voit kysyä tehtävästä lisää Senior Headhunter Tuuli Paasilehdolta, puh 040 631 8777 tai Senior Headhunter Terhi Okkoselta, puh 050 388 9600, InHunt Group Oy.  

Hae paikkaa