• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    HKI-TKU-TRE
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Heini Savio puh 050-3223 283 sekä Senior Headhunter Jan-Erik Lagerström 040-539 4339.

Holiday Club Resorts on yksi johtavista matkailun ja vapaa-ajan asumisen toimijoista Suomessa. Yhtiöllä on toimintaa myös Ruotsissa ja Kanarian saarilla. Holiday Club -lomakohteita on yli 30, joista suurimmat tarjoavat kylpylähotellien ja tasokkaiden lomahuoneistojen lisäksi monipuolisia ravintola-, liikunta- ja vapaa-ajan palveluja upeissa maisemissa. Holiday Clubin kohteissa vietetään vuosittain yli miljoona lomaa, ja lomaosakkeen omistajia on noin 60 000.  Asiakkaiden lomaelämysten parissa työskentelee yli 1000 Holiday Clubin ammattilaista myynnin, asiakaspalvelun, kiinteistöjen, asiakaskokemuksen sekä liiketoiminnan kehittämisen ja tuen tehtävissä.  Yhtiön liikevaihto on noin 160 M€, ja sen omistaa Intialainen listattu Mahindra Holidays & Resorts India Limited.

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja nyt haemme Etelä-Suomen alueelle

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ

Vastaat tehtävässä Etelä-Suomen alueen kiinteistöliiketoiminnoista. Turun Caribian ja Tampereen kylpylän kiinteistöpäällikön tehtävien lisäksi vastaat useista lomaosakekiinteistö-yhtiöistä. Sinulla on kokonaiskuva vastuullasi olevien kiinteistöjen tilanteesta – tiedät missä ollaan, miten siihen on tultu, ja miten mennään eteenpäin. Varmistat oman vastuualueesi osalta kiinteistöjen suunnitelmallisen ylläpidon vuosibudjetin raameissa.

Identifioit säästö- ja keskittämismahdollisuudet sekä tunnistat toimitusvarmuuden ja laadun merkityksen asiakaskokemuksen ja liiketoiminnan näkökulmasta. Olet tottunut johtamaan tiedolla ja käyttämään eri järjestelmiä tukemaan toimenpiteitä ja päätöksiäsi.

Toimit hallinnollisena esimiehenä alueen huoltomiehille ja isännöitsijöille sekä tuet tehtävässä muita sisäisiä sidosryhmiä kuten operatiivinen liiketoiminta, kiinteistöliiketoiminta, talous ja myynti. Yhteydenpito viranomaistahoihin ja palveluntuottajiin sekä muihin sidosryhmiin kuuluu olennaisena osana toimenkuvaasi. Raportoit tehtävässä Kiinteistöjohtajalle ja sijaintisi voi olla akselilla TRE-TKU-HKI.

Menestyt tehtävässä, kun Sinulla on aiempaa kokemusta kiinteistöpäällikön tehtävistä kaupallisella- tai hotellisektorilla. Sinulla on vahvaa kiinteistöliiketoiminnan osaamista ja omaat kaupallista näkemystä liiketoiminnan tarpeista sekä hyvää ymmärrystä kiinteistöjen elinkaaresta. Olet aiemmin

toiminut menestyksekkäästi esimiestehtävissä sekä johtanut ulkopuolisia palveluita esim. huoltotoimintoja. Sinulla on aito halu kehittää kiinteistötoimintaa.

Toimintatavoiltasi olet analyyttinen ja osaat käyttää ja kehittää moderneja työkaluja. Hyvät projektinhallintataidot ovat välttämätön edellytys tehtävän hoitamiselle. Odotamme Sinulta erinomaisia neuvottelutaitoja, ratkaisuhakuista työskentelyotetta, innovatiivisuutta sekä tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa. Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, joten odotamme sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen uuden työtehtävän, jonka sisältöön pääset itse vaikuttamaan vahvassa kasvussa olevasta yrityksessä. Olemme dynaaminen työympäristö ja meillä pääset aidosti kehittämään ja haastamaan itseäsi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta viimeistään 25.09.2020 mennessä. Toimi nopeasti sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Heini Savio puh 050-3223 283 sekä Senior Headhunter Jan-Erik Lagerström 040-539 4339.

Hae paikkaa