Konesaliasiantuntija

Etelä-Suomi / Kanta-Häme / Päijät-Häme / Pirkanmaa / Uusimaa

Senior Headhunter Janne Ilomäki 050 364 0028 ja Senior Headhunter Harri Roivainen 050 091 8939.

Tietoliikenteen, tietojärjestelmien ja viestinnän toimintavarmuus on vallitsevassa tilanteessa yhteiskuntamme häiriöttömän toiminnan, turvallisuuden ja kansalaisten toimeentulon välttämätön edellytys. Suomen Huoltovarmuusdata Oy tuottaa robusteja palvelinkeskuspalveluita huoltovarmuuskriittisille organisaatioille, tärkeimpänä tehtävänä taata palvelinkeskuksiin sijoitetuille tietojärjestelmille jatkuvakäyttöinen toimintaympäristö kaikissa mahdollisissa olosuhteissa. Jos olet konesalien osaaja ja haluat tehdä todella merkityksellistä työtä yhteiskuntamme turvaamiseksi, olet oikea henkilö 

Konesaliasiantuntijan erikoistehtävään 

Kyperin alkulahteilla, InHunt blogi

Tehtäviisi kuuluu konesalin isännöinti, toimivuuden ylläpito ja yhteistyö asiakkaiden kanssa korkealla turvallisuustasolla. Osallistuminen konesalin infrastruktuurin muutosten ja uudistusten suunnitteluun sekä toteutukseen. Yhteistyö asennusten tekijöiden ja kunnossapidon kanssa ennakoivasti toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi. Lisäksi tehtäviin kuuluu konesalin dokumentointi ja kirjanpito, johon sinut koulutetaan.

Etsimällämme henkilöllä on:  

 • Suomen kansalaisuus. 
 • Yleistason ymmärrys huoltovarmuudesta yhteiskunnan turvaamisessa ja sen asettamille turvallisuusvaatimuksille ja käytänteille työssä. 
 • Kokemusta työskentelystä konesaliympäristössä ja ymmärrys niiden infrastruktuurista. 
 • Osaamista konesalien infrastruktuurin ennakoivasta ylläpidosta ja kehittämissuunnittelusta. Ymmärrät dokumentoinnin merkityksen. 
 • Eduksi luetaan sähköpuolen osaaminen ja ICT-osaaminen yleistasolla. 
 • Oma-aloitteisuutta toimissaan, asiakaspalveluasennetta ja valmiuksia yhdessä tekemiseen sekä kykyä viestiä tarvittaessa englannin kielellä. 
 • Tehtävään soveltuva koulutustausta ja valmius vaitiolositoumuksiin ja tarvittaviin turvallisuusselvityksiin.   

Tarjoamme sinulle: 

 • Merkityksellisen ja todella uniikin tehtävän yhteiskuntamme turvaamisessa.  
 • Luotettavan ja vakavaraisen työnantajan työpaikan, jossa sinusta ja osaamisestasi huolehditaan, esimerkiksi jatkokoulutuksen muodossa.  
 • Julkisen sektorin hyvät vuosilomat, onnistumiseen sidotun bonustulospalkkion, hyvät henkilöstöedut, toimivan työterveyshuollon, sekä vapaa-ajan- ja sairasvakuutukset. 
 • Hyvät työkaverit ja todella arvostetun työyhteisön.  

Kun kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta heti tai viimeistään 21.11.2022 mennessä. Toimi pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Janne Ilomäki 050 364 0028 ja Senior Headhunter Harri Roivainen 050 091 8939. 

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa