Tapaus luo kohtaamisia.
Kanssamme pääset tapahtumien keskipisteeseen, tekemään töitä hienoille brändeille, kansainväliseen toimintaympäristöön, kehittymään ammattilaisten kanssa ja tekemään asioita, joita ei ole ennen nähty.

Rakennamme kasvua, joten nyt etsimme sinua kunnianhimoinen

KONSEPTISUUNNITTELIJA, 

joka olet sekä mukava että etevä.


Tehtävänäsi on saada asiakkaan brändi sytyttämään tunteita ja luoda elämyksiä, jotka kutkuttavat kaikkia aisteja. Tuotat asiakkaillemme kaupallista menestystä suunnittelemalla tapahtuma- ja messukokonaisuuksia, jotka saavat vaikuttajat kertomaan kokemuksistaan, henkilökunnan sitoutumaan ja asiakkaat innostumaan.

Menestyminen tehtävässä edellyttää luovuuden lisäksi liiketoiminnan ja brändin strategista osaamista, kokonaisuuksien ymmärrystä ja hyvää pelisilmää. Arvostamme vähintään muutaman vuoden kokemusta konseptisuunnittelusta, näyttöjä elävästä B2B-markkinointiviestinnästä, markkinointiteoista ja integroidusta tapahtumamarkkinoinnista, jossa viesti ja kokemus tulevat todeksi useassa kohtaamispisteessä. Kokemus messusuunnittelusta katsotaan myös eduksi.


Persoonaltasi olet avoin, utelias ja rohkea. Sinulla on näkemystä sekä kykyä esittää ideasi.
Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka osaa vastuullisesti johtaa omaa työtään. 


Onko tämä juuri sinun paikkasi? Hae tehtävää alla olevan linkin kautta. Liitä hakemukseesi mukaan CV ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden kanssa. 
Voit kysyä tehtävästä lisätietoja Senior Headhunter Pia Siukosaarelta, p. 040 510 4505. 
Tutustu myös www.tapaus.fi

TAPAUS Oy on 29 miljoonan euron liikevaihdollaan Pohjoismaiden suurin tapahtuma-markkinointitoimisto, johon kuuluu lisäksi ruotsalaiset tapahtumatoimistot Eventyr Ab ja Nine Yards. Tapaus on perustettu vuonna 2012, ja tällä hetkellä Suomessa yrityksessä työskentelee yli 100 intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa tapahtumajärjestäjää. Tapaus on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien järjestämiseen Suomessa ja ulkomailla. Suunnittelemme ja toteutamme asiakas-, henkilöstö-, kuluttaja- ja virtuaalitapahtumia, vaikuttaja- ja sidosryhmä-tapahtumia sekä messuja. Tapaus järjestää vuosittain yli 1 000 tapahtumaa ja projekteja on toteutettu jo lähes 30 maassa.

Hae paikkaa