Koulutusjohtaja

Sipoo / Uusimaa

Senior Headhunter Harri Roivainen, p. 0500918939 ja Senior Headhunter Janne Ilomäki, p. 050 364 0028

Sipoo on pääkaupunkiseudun kupeessa sijaitseva kaksikielinen ja kasvava, ketterä kunta, jossa tärkeinä vaikuttajina ovat luonto, saaristo ja maaseutu. Panostamme laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoo on Suomen suhteellisesti nopeimmin kasvavia kuntia ja jatkuva kehittäminen ja edelläkävijäasenne ovat organisaatiomme kulmakiviä.

Oletko hyvä toimimaan yhteistyössä yli hallinto- ja tieteenalojen? Pysyykö sinulla helposti langat käsissä haastavampinakin hetkinä? Jaatko kanssamme visiot – innostamalla ja osallistamalla tulevaisuuden rohkeita rakentajia – ja – tästä päivästä suunta tulevaan – ?

Sipoon kunta hakee innovatiivista ja uusiin haasteisiin rohkeasti tarttuvaa

KOULUTUSJOHTAJAA

Tehtävässä olet avainasemassa tuottamassa laadukkaita sivistyspalveluita ja kehittämässä toimintaa Sipoon kunnan strategian mukaisesti. Käynnissä oleva sivistyspalveluiden palveluverkkoselvitys antaa sinulle hyvät perusteet lähteä luotsaamaan toimialaasi kohti päämäärää, jossa sipoolaisten lasten ja nuorten oppimistulokset ovat valtakunnan ensimmäisessä neljänneksessä.

Koulutus antaa perusteet kuntalaisten hyvinvoinnille ja kunnan kasvulle sekä tulevaisuuden osaajille mahdollisuuden opiskella ja työllistyä Sipoossa. Koulutusalan tavoitteena on kehittyä erityisesti digitalisaation keinoja hyödyntäen, tähän tärkeään tehtävään haemme nyt koulutusjohtajaa vakituiseen virkaan – jos sinulta löytyy kokemusta perusopetuksen johtamisesta ja hallinnosta vaikkapa toimialajohtajana tai sivistysjohtajana tai pitkäaikainen ja monipuolinen rehtorikokemus, niin paikka voi olla juuri sinun!

Koulutusjohtajana vastaat toimialasi toiminnasta, taloudesta ja tuloksellisuudesta. Olet kunnan johtoryhmän jäsen ja toimit myös esittelijänä sivistysvaliokunnassa.

Koulutusjohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä opetushallinnon tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä kokemus opetustoimen johtamistehtävistä. Lisäksi koulutusjohtajalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Hakemallamme henkilöllä on kehityshakuinen johtamisote ja hän on yhteistyökykyinen, toimialansa hyvin tunteva ammattilainen.

Viran kokonaispalkka on 6 600 euroa kuukaudessa ja virkaan sovelletaan ns. kokonaistyöaikaa. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Tarjoamme sinulle kaksikielisen kunnan nykyaikaisen ja eteenpäin pyrkivän työyhteisön, jossa arvostamme vahvaa ammattitaitoa, palvelualttiutta, avoimuutta ja kekseliäisyyttä. Tavoitteenamme on, että palvelutuotannossa Sipoo tunnetaan luovista ja rohkeista ratkaisuistaan.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta heti tai viimeistään 2.6.2023 klo 12.00 mennessä. Toimi nopeasti, sillä suorahaku ja haastattelut ovat käynnissä jo hakuaikana. Ohjaudut linkistä kuntarekry.fi sivustolle, johon voit täyttää perustietosi, liittää CV:n ja hakemuskirjeen.

Teemme yhteistyötä kumppanimme InHunt Group Oy:n kanssa, joten kysy lisätietoja matalalla kynnyksellä; Senior Headhunter Harri Roivainen, p. 0500 918939 ja Senior Headhunter Janne Ilomäki, p. 050 364 0028. Sipoon kunnassa lisätietoja antaa kunnanjohtaja Mikael Grannas, p. 040 752 9803.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/koulutusjohtaja-526736/

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/utbildningsdirektor-526736/

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHuntGroup_tiedote_banner
Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään
Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos...
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa