kunnanjohtaja

Muurame / Keski-Suomi

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Mika Ilvesmäki, puh.: 040 721 4842, s-posti: mika.ilvesmaki@muurame.fi ja valtuuston puheenjohtaja Ville Väyrynen, puh.: 040 537 5615, s-posti: ville.vayrynen@muurame.fi
Senior Headhunter Janne Ilomäki, puh. 050 364 0028, Senior Headhunter Raimo Kielinen, puh. 0400 660 746

Muurame on elinvoimainen ja taloudellisesti vakaa yli kymmenentuhannen asukkaan kasvukunta, joka katsoo ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen. Kuntamme arvoja ovat asukaslähtöisyys, rohkeus ja vastuullisuus. Visiomme on Maailman onnellisin Muurame. Meillä työskentelee 430 ammattilaista.

Pitkäaikaisen kunnanjohtajamme jäädessä eläkkeelle kasvukuntamme avaa haettavaksi KUNNANJOHTAJAN toistaiseksi voimassa olevan virkasuhteen 1.2.2024 alkaen. Valitun henkilön toivotaan toimivan kunnanjohtajan vuosilomasijaisena ennen virkasuhteen alkua sopimuksen mukaan, tarvittaessa jo loppukesästä 2023.

Keskeisenä tehtävänäsi on edistää kuntalaisten hyvinvointia kunnan strategian mukaisesti sekä vahvistaa kunnan elinvoimaisuutta yrittäjyyden avulla.  Kehität pitkäjänteisesti kunnan toimintaa ja suunnittelet tulevaisuuden suuntaviivoja yhteistyössä sekä luottamushenkilöiden että viranhaltijoiden kanssa. Vastaat tehtävässäsi kunnan edunvalvonnasta, johdat kunnan operatiivista toimintaa sekä huolehdit kunnan talouden tasapainosta. Tukenasi on kehittämisorientoitunut johtoryhmä, jonka jäsenten esihenkilönä toimit. Lisäksi toimit kunnanhallituksen esittelijänä.


Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta vaativista johtotehtävistä.

Eduksi katsomme kokemuksen kunnan hallinnosta ja taloudesta, elinkeinoelämän tuntemuksen, näytöt strategia- ja muutosjohtamisesta, mediataidot sekä referenssit verkosto- ja sidosryhmäyhteistoiminnan hallinnasta. Tehtävän hoitaminen edellyttää siis vahvoja sosiaalisia taitoja sekä vuorovaikutus- ja viestintäosaamista.

Arvostamme tulevaisuuteen suuntaavaa asennetta, hyviä kunnanjohtajan tehtävää tukevia verkostoja ja markkinointitaitoja. Kyky rakentaa yhteisöä ja luottamusta sekä motivoida henkilöstöä ovat kunnanjohtajalta toivomiamme ominaisuuksia.

Henkilökohtaisten haastattelujen lisäksi kärkihakijoille tehdään henkilöarviointi. Haastattelut järjestetään maanantaina 24.4.2023 ja tiistaina 25.4.2023 Muuramen kunnantalolla osoitteessa Virastotie 8, 40950 MUURAME. Henkilöarviointien ajankohdasta sovitaan erikseen viikolle 18 (2.-5.5.2023). Muuramen valtuusto haastattelee kärkihakijoita 8.5.2023 kello 17.00 alkaen järjestettävässä tilaisuudessa.

Ennen virkaan valinnan vahvistamista valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esittää huumausainetestiä koskeva todistus 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Kunnanjohtajalle solmitaan johtajasopimus ja palkka määritellään johtajasopimuksen mukaisesti kokonaispalkkana. Hakemuksen yhteydessä sinua pyydetään esittämään palkkatoiveesi. Virkasuhteen ehtoihin sovelletaan KVTES:ta. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä ja kunnasta antavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Mika Ilvesmäki, puh.: 040 721 4842, s-posti: mika.ilvesmaki@muurame.fi ja valtuuston puheenjohtaja Ville Väyrynen, puh.: 040 537 5615, s-posti: ville.vayrynen@muurame.fi.

Jätäthän avoimen hakemuksesi ja CV:si sekä kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistuksesi Kuntarekry-järjestelmän kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi  Hakuaika on 14.3.2023 – 9.4.2023.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Maajohtaja, Bruhn Spedition Oy
toiminnanjohtaja
Head of Sales, Business Finance
Hallintojohtaja
Palvelujohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_EU-direktiivi-2026-suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt_plain
Uusi EU-direktiivi vaatii suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt - tukea vai puskemista?
Yritykset hyötyvät hallitusten kokoonpanossa diversiteetistä, joka ei synny vain sukupuolta tarkastelemalla.
Tomi_henkilökuva_plain korjattu2
Tomi Sohlman – Nämä merkit voivat johtaa työntekijän irtisanoutumiseen
Kokenut headhunter Tomi Sohlman listaa viisi yleisintä syytä, miksi hyvä työntekijä irtisanoutuu. Lue lisää >>
InHuntBlogi_Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin_1200x630px_plain2
Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin
Monimuotoisuudella edistetään luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä tuodaan taloon uudenlaisia ajattelumalleja. Lue lisää >>
Hallituspaikan haku -valmennus
Hallituspaikan haku -valmennus
Kiinnostaisiko hallitustehtävät? Miten näyttäydyt parhaana ehdokkaana? Kuinka voit vahvistaa osaamistasi tai tehdä siitä vieläkin enemmän hallitustyöhön sopivaa?...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa