Kunnanjohtaja

Kirkkonummen kunta
Kirkkonummi / Uusimaa

Tarja Ilvonen p. 050 5691921 ja Janne Ilomäki p. 050 3640028

Tunnethan vetovoimaisen Kirkkonummen? Haemme uutta kunnanjohtajaa.

Oletko kehittämishaluinen, päämäärätietoinen ja vahvat vuorovaikutus- sekä yhteistyötaidot omaava kokenut johtaja? Olisiko sinusta rohkeaksi johtajaksi meille?

”Merellinen Kirkkonummi on kasvava, dynaaminen, elinvoimainen ja kaksikielinen sivistyskunta, jonne muutetaan arjen sujuvuuden, turvallisuuden ja luonnonläheisyyden vuoksi. Painotamme pientalovaltaisuutta ja luonteikkaiden keskuksiemme kehittämistä. Kirkkonummi tavoittelee edelläkävijyyttä digitalisaation ja teknologian käytössä sekä ekologisuudessa. Hakemamme kunnanjohtaja johtaa kuntaa, jonka palvelut vaikuttavat jokaisen kuntalaisen arkeen. Kirkkonummella on jo yli 40 000 asukasta, ja kunta kasvaa edelleen.”

Edellytämme kunnanjohtajaksi valittavalta seuraavaa: virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä käytännön ymmärrys julkishallinnosta sekä hyvä molempien kotimaisten kielten taito. Valittavalla johtajalla tulee olla näyttöjä onnistuneesta johtajakokemuksesta.

Arvostamme näkemyksellisyyttä kunnan elinvoimaisuuden ja vetovoiman edistämisestä. Tärkeitä eduksi katsottavia ominaisuuksia ovat myös hyvä talousosaaminen, näytöt toiminnan kehittämisestä sekä päätöksenteko- ja toimeenpanokyvyistä. Arvostamme vahvoja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, moderneja viestintätaitoja sekä hyvää verkostoitumiskykyä.

Kunnanjohtajan ominaisuuksissa arvostamme kykyä innostavaan ja kannustavaan henkilöstöjohtamiseen, kykyä avoimeen ihmisten kohtaamiseen sekä tunneälyn käyttöä.

Tarjoamme tulevalle johtajallemme mielenkiintoisen kehittämismahdollisuuden ja tekemisen meininkiä Helsingin seudun vetovoimaisimmassa kunnassa. Virka täytetään seitsemän vuoden määräajaksi. Lisäksi jatkoaika on mahdollinen.

Lisätietoja antavat mielellään Kirkkonummen kumppanina toimivan InHunt Groupin senior headhunterit Tarja Ilvonen p. 050 5691921 ja Janne Ilomäki p. 050 3640028. Kunnassa lisätietoja antavat kunnanvaltuuston puheenjohtaja Anders Adlercreutz p. 044 9810191 tai kunnanhallituksen puheenjohtaja Timo Haapaniemi p. 050 5544199.

Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa kunnanvaltuustolle 13.3.2023 klo 16.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 500658). Kysy meiltä lisää ja huomaathan, haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kunnanjohtaja-500658-1/

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kommundirektor-500658/

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHuntGroup_tiedote_banner
Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään
Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos...
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa