Kunnanjohtaja

Kirkkonummen kunta
Kirkkonummi / Uusimaa

Tarja Ilvonen p. 050 5691921 ja Janne Ilomäki p. 050 3640028

Tunnethan vetovoimaisen Kirkkonummen? Haemme uutta kunnanjohtajaa.

Oletko kehittämishaluinen, päämäärätietoinen ja vahvat vuorovaikutus- sekä yhteistyötaidot omaava kokenut johtaja? Olisiko sinusta rohkeaksi johtajaksi meille?

”Merellinen Kirkkonummi on kasvava, dynaaminen, elinvoimainen ja kaksikielinen sivistyskunta, jonne muutetaan arjen sujuvuuden, turvallisuuden ja luonnonläheisyyden vuoksi. Painotamme pientalovaltaisuutta ja luonteikkaiden keskuksiemme kehittämistä. Kirkkonummi tavoittelee edelläkävijyyttä digitalisaation ja teknologian käytössä sekä ekologisuudessa. Hakemamme kunnanjohtaja johtaa kuntaa, jonka palvelut vaikuttavat jokaisen kuntalaisen arkeen. Kirkkonummella on jo yli 40 000 asukasta, ja kunta kasvaa edelleen.”

Edellytämme kunnanjohtajaksi valittavalta seuraavaa: virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä käytännön ymmärrys julkishallinnosta sekä hyvä molempien kotimaisten kielten taito. Valittavalla johtajalla tulee olla näyttöjä onnistuneesta johtajakokemuksesta.

Arvostamme näkemyksellisyyttä kunnan elinvoimaisuuden ja vetovoiman edistämisestä. Tärkeitä eduksi katsottavia ominaisuuksia ovat myös hyvä talousosaaminen, näytöt toiminnan kehittämisestä sekä päätöksenteko- ja toimeenpanokyvyistä. Arvostamme vahvoja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, moderneja viestintätaitoja sekä hyvää verkostoitumiskykyä.

Kunnanjohtajan ominaisuuksissa arvostamme kykyä innostavaan ja kannustavaan henkilöstöjohtamiseen, kykyä avoimeen ihmisten kohtaamiseen sekä tunneälyn käyttöä.

Tarjoamme tulevalle johtajallemme mielenkiintoisen kehittämismahdollisuuden ja tekemisen meininkiä Helsingin seudun vetovoimaisimmassa kunnassa. Virka täytetään seitsemän vuoden määräajaksi. Lisäksi jatkoaika on mahdollinen.

Lisätietoja antavat mielellään Kirkkonummen kumppanina toimivan InHunt Groupin senior headhunterit Tarja Ilvonen p. 050 5691921 ja Janne Ilomäki p. 050 3640028. Kunnassa lisätietoja antavat kunnanvaltuuston puheenjohtaja Anders Adlercreutz p. 044 9810191 tai kunnanhallituksen puheenjohtaja Timo Haapaniemi p. 050 5544199.

Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa kunnanvaltuustolle 13.3.2023 klo 16.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 500658). Kysy meiltä lisää ja huomaathan, haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kunnanjohtaja-500658-1/

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kommundirektor-500658/

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Maajohtaja, Bruhn Spedition Oy
kunnanjohtaja
toiminnanjohtaja
Head of Sales, Business Finance
Hallintojohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_EU-direktiivi-2026-suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt_plain
Uusi EU-direktiivi vaatii suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt - tukea vai puskemista?
Yritykset hyötyvät hallitusten kokoonpanossa diversiteetistä, joka ei synny vain sukupuolta tarkastelemalla.
Tomi_henkilökuva_plain korjattu2
Tomi Sohlman – Nämä merkit voivat johtaa työntekijän irtisanoutumiseen
Kokenut headhunter Tomi Sohlman listaa viisi yleisintä syytä, miksi hyvä työntekijä irtisanoutuu. Lue lisää >>
InHuntBlogi_Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin_1200x630px_plain2
Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin
Monimuotoisuudella edistetään luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä tuodaan taloon uudenlaisia ajattelumalleja. Lue lisää >>
Hallituspaikan haku -valmennus
Hallituspaikan haku -valmennus
Kiinnostaisiko hallitustehtävät? Miten näyttäydyt parhaana ehdokkaana? Kuinka voit vahvistaa osaamistasi tai tehdä siitä vieläkin enemmän hallitustyöhön sopivaa?...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa