Lakimies

Espoo / Uusimaa

Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto p. 040 631 8777 sekä Harri Vuontelo 044 577 1204

Tarjoamme LähiTapiola –ryhmässä asiakkaillemme kattavasti elämää turvaavat ratkaisut. LähiTapiola Henkiyhtiö tarjoaa nykyisille ja uusille asiakkaille riski-, sijoitus- ja eläkevakuutukset ja niihin liittyvät palvelut.

Haemme joukkoomme LAKIMIESTÄ.

Tässä tehtävässä keskeisiä juridiikan osa-alueita ovat asiakas- ja tuotejuridiikan lisäksi tehtävään liittyvä erityisvastuu tietosuoja-asioiden osalta.

Tehtäviisi kuuluu henkituotteisiin ja palveluihin liittyvä juridinen palvelu yhdessä Henkiyhtiön muiden lakimiesten kanssa. Varmistat toiminnan lainmukaisuuden ja tunnistat liiketoimintamahdollisuuksia yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Työtehtävä sijoittuu LähiTapiola Henkiyhtiön Juridiset palvelut -yksikköön. Työtehtävät sekä työnjako Henkiyhtiön lakiasioista vastaavien lakimiesten kesken täsmennetään valittavan henkilön osaamisten ja vahvuuksien perusteella.

Odotamme sinulta

 • Usean vuoden kokemusta lakimiehen tehtävistä mielellään finanssialalta, varsinkin kokemusta sijoitustuotteiden ja/tai vakuutusten parista arvostetaan
 • Aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä tarkkuutta ja huolellisuutta
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä yhtä lailla itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin
 • Kykyä työskennellä paineen alla
 • Ratkaisukeskeistä toimintatapaa ja priorisointikykyä
 • Hyvää englannin kielen taitoa kotimaisten kielten lisäksi
 • Osaaminen tietosuojasääntelystä katsotaan eduksi, samoin asiakaspalvelukokemus.

Tarjoamme

Lakimiehenä työsi on itsenäistä ja haasteellista. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa omaa osaamistasi jatkuvasti kehittyvässä säädösympäristössä. Tukenasi on erinomainen työyhteisö, jossa on mukavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä ja verkostoitua sellaiseksi osaajaksi, jota kuunnellaan myös yrityksen ulkopuolella.

Oletko sinä elämänturvaaja? – Tule mukaan osaksi tiimiämme!

Tietoja yrityksestä

LähiTapiola on elämänturvayhtiö, jonka visiona on olla asiakkaidensa arvostetuin kumppani elämänturvassa. Autamme asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat elämänturvan tuotteet ja palvelut – turvallisuudessa, taloudessa ja terveydessä. Palvelemme asiakkaitamme paikallisesti yli 200 toimistossa ympäri Suomen.

Vaikutamme vastuullisesti ja edistämme paikallisyhteisöjen ja koko yhteiskunnan turvallisuutta sekä hyvinvointia yhteiskuntavastuun kumppaneidemme kanssa. Valtakunnallisia yhteiskuntavastuun kumppaneitamme ovat esimerkiksi Suomen Punainen Risti, Syöpäsäätiö ja Suomen luonnonsuojeluliitto.

Olemme yksi Suomen innostavimmista työpaikoista (Eezy Spirit). Elämänturvaamisen kulttuuri ja arvomme – rohkeus, intohimo ja hyväntahtoisuus – näkyvät työssämme ja henkilökuntamme tavassa toimia – ihan jokainen päivä. Arvostamme työntekijöitämme ja huolehdimme henkilöstömme osaamisesta, motivaatiosta ja jaksamisesta monin eri tavoin. Panostamme osaamisen kehittämiseen ja vastuulliseen johtamiseen, mikä näkyy meillä korkeana työtyytyväisyytenä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 07.08.2022 lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Tuuli Paasilehto p. 040 631 8777 sekä Senior Headhunter Harri Vuontelo 044 577 1204

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Director, Finance and Administration
Tuotantojohtaja
Asiakkuusjohtaja (Account Director) 
Toimitusjohtaja
Toimitusjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Yrityskulttuuria-kannattaa-johtaa_inHuntBlogi_tausta
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa Olemme varmasti kaikki törmänneet sanaan yrityskulttuuri, mutta tiedämmekö mitä se oikeasti tarkoittaa? Tarkoitetaanko yrityskulttuurilla...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros Johtaminen on murroksessa ja kenenkään ei enää tarvitse tyytyä huonoon johtamiseen. Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään,...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 1: Johtajuus ja johtajuuden murros
Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään, mistä kaikesta siinä on kyse ja miten omaa johtajuuttaan voi kehittää. Lue aiheesta >>
InHunt_Johtaminen_ja_tunnealy_blogitausta_nelio
Osa 2: Menestyminen johtajana edellyttää tunneälyä
Blogin toisessa osuudessa jatketaan ensimmäisen osan johtamisen keskiössä olevista aiheista, tunneälystä ja työntekijäkokemuksesta. Aihetta pohtimassa Senior...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa