LAKIMIES

Oulu, Kajaani, Tampere, Helsinki

Stig Hedberg, 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi

Škoda Transtech on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Kiskokalustotuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta meillä on kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta, ja olemmekin erityisen ylpeitä valmistamistamme kaksikerroksisista matkustajavaunuista sekä matalalattiaraitiovaunuista.
Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, tehdas Otanmäessä ja kunnossapitoyksikkömme toimivat Helsingissä sekä Tampereella. Škoda Transtechilla pääset osaksi noin 700 ammattilaisen kasvavaa joukkoa. Työnteossamme korostuvat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, yhteistyö sekä laatu. Työssäsi osallistut Pohjoismaiden johtavan raidekalustotuotannon kehitykseen, tähdäten kanssamme kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta ja yhä toimivampaa joukkoliikennettä.


Etsimme LAKIMIESTÄ

vastaamaan sopimusjuridiikan konsultoinnista, sopimusten laatimisesta ja niiden läpikäymisestä neuvotteluissa sekä sopimustulkintojen selventämisestä. Sopimuksiin kuuluvat niin yhtiön projektitarjoukset ja -toimitussopimukset asiakkaille kuten myöskin yhtiön omat ostohankintasopimukset. Olet sparrauskumppani työlainsäädännön asioissa. Vastaat yhtiön lakitoimistoyhteistyön kehittämisestä ja sen käytännön koordinoinnista.
Olet hallituksen sekä johtoryhmän jäsen. Raportoit toimitusjohtajalle ja matriisissa myös emoyhtiölle.
Tehtävän työskentelypaikkakunta on ensisijaisesti Oulu, mutta yhtiön Kajaanin, Helsingin ja Tampereen toimipisteet voivat myös tulla kyseeseen.

Sinulla on kokemusta sopimusjuridiikasta, julkisesta ja erityisalojen hankintalaista sekä sopimusneuvotteluista. Olet lakiasioissa tiiviisti tekemisissä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa, joten tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa tarvitset hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Työskentelet oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, mutta mielelläsi myös osana tiimiä. Ymmärrät suuret projektikokonaisuudet ja samaan aikaan sinulla on kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä paneutua tarkasti laajojen tarjouspyyntöjen pieniinkin yksityiskohtiin sekä pitkäkestoisiin sopimusneuvotteluihin. Sinulla on oikeustieteellisen alan tutkinto.

Pääset työskentelemään pohjoismaiden alan johtavaan yhtiöön, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvät, kysyntä on kasvussa ja joka kuuluu suureen, vahvaan ja tunnustettuun kansainväliseen konserniin. Saat työllesi oman yhtiön tuen lisäksi tuen myös lakitoimistoilta sekä emoyhtiön kansainväliseltä lakiorganisaatiolta. Pääset kehittämään ja vastaamaan yhtiön lakiasioista sekä osallistumaan ja vaikuttamaan suoraan yhtiön merkittäviin asioihin ja tuloksen tekemiseen. Saat monipuolisen, vastuullisen ja käytännönläheisen asiantuntija- ja esimiestehtävän. Pääset työpanoksellasi edistämään yhtiön merkityksellistä tavoitetta kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta, nollapäästöisen joukkoliikenteen kehittämisessä.

Jos koet tämän tehtävän omaksesi ja haluat tulla kehittämään kanssamme modernia joukkoliikennettä ja päästä tekemään työtä, jolla on todella merkitystä, niin lähetä englanninkieliset CV:si ja hakemuksesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n aluejohtaja, Senior Headhunter Stig Hedberg 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa