• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Oulu, Kajaani, Tampere, Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Stig Hedberg, 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi

Škoda Transtech on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Kiskokalustotuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta meillä on kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta, ja olemmekin erityisen ylpeitä valmistamistamme kaksikerroksisista matkustajavaunuista sekä matalalattiaraitiovaunuista.
Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, tehdas Otanmäessä ja kunnossapitoyksikkömme toimivat Helsingissä sekä Tampereella. Škoda Transtechilla pääset osaksi noin 700 ammattilaisen kasvavaa joukkoa. Työnteossamme korostuvat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, yhteistyö sekä laatu. Työssäsi osallistut Pohjoismaiden johtavan raidekalustotuotannon kehitykseen, tähdäten kanssamme kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta ja yhä toimivampaa joukkoliikennettä.


Etsimme LAKIMIESTÄ

vastaamaan sopimusjuridiikan konsultoinnista, sopimusten laatimisesta ja niiden läpikäymisestä neuvotteluissa sekä sopimustulkintojen selventämisestä. Sopimuksiin kuuluvat niin yhtiön projektitarjoukset ja -toimitussopimukset asiakkaille kuten myöskin yhtiön omat ostohankintasopimukset. Olet sparrauskumppani työlainsäädännön asioissa. Vastaat yhtiön lakitoimistoyhteistyön kehittämisestä ja sen käytännön koordinoinnista.
Olet hallituksen sekä johtoryhmän jäsen. Raportoit toimitusjohtajalle ja matriisissa myös emoyhtiölle.
Tehtävän työskentelypaikkakunta on ensisijaisesti Oulu, mutta yhtiön Kajaanin, Helsingin ja Tampereen toimipisteet voivat myös tulla kyseeseen.

Sinulla on kokemusta sopimusjuridiikasta, julkisesta ja erityisalojen hankintalaista sekä sopimusneuvotteluista. Olet lakiasioissa tiiviisti tekemisissä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa, joten tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa tarvitset hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Työskentelet oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, mutta mielelläsi myös osana tiimiä. Ymmärrät suuret projektikokonaisuudet ja samaan aikaan sinulla on kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä paneutua tarkasti laajojen tarjouspyyntöjen pieniinkin yksityiskohtiin sekä pitkäkestoisiin sopimusneuvotteluihin. Sinulla on oikeustieteellisen alan tutkinto.

Pääset työskentelemään pohjoismaiden alan johtavaan yhtiöön, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvät, kysyntä on kasvussa ja joka kuuluu suureen, vahvaan ja tunnustettuun kansainväliseen konserniin. Saat työllesi oman yhtiön tuen lisäksi tuen myös lakitoimistoilta sekä emoyhtiön kansainväliseltä lakiorganisaatiolta. Pääset kehittämään ja vastaamaan yhtiön lakiasioista sekä osallistumaan ja vaikuttamaan suoraan yhtiön merkittäviin asioihin ja tuloksen tekemiseen. Saat monipuolisen, vastuullisen ja käytännönläheisen asiantuntija- ja esimiestehtävän. Pääset työpanoksellasi edistämään yhtiön merkityksellistä tavoitetta kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta, nollapäästöisen joukkoliikenteen kehittämisessä.

Jos koet tämän tehtävän omaksesi ja haluat tulla kehittämään kanssamme modernia joukkoliikennettä ja päästä tekemään työtä, jolla on todella merkitystä, niin lähetä englanninkieliset CV:si ja hakemuksesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n aluejohtaja, Senior Headhunter Stig Hedberg 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi.

Closed