Liiketoimintajohtaja

Seinäjoki / Etelä-Pohjanmaa

Tuuli Paasilehto, p. 040 631 8777 tuuli.paasilehto@inhunt.fi tai Marita Vuorinen, p. 050 486 3848, marita.vuorinen@inhunt.fi

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaidensa omistama yhtiöryhmä. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen. LähiTapiola on uudistumismatkalla perinteisestä vakuutusyhtiöstä elämänturvayhtiöksi. Elämänturva merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua terveyden, turvallisuuden ja talouden alueilla.  

LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan toimialue kattaa koko Etelä-Pohjanmaan maakunnan. Alueella on yhteensä 18 kuntaa ja maakuntakeskus on Seinäjoki. Alueellamme asuu noin 190.000 asukasta ja palvelemme henkilö-, yritys- ja maatila-asiakkaita. Alueyhtiössämme työskentelee n. 120 elämänturvan ammattilaista. Asiakaspalvelutoimistoja yhtiöllä on maakunnassa 17. 

Oletko sinä meidän tuleva Elämänturvaajamme? 

LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa etsii YRITYSLIIKETOIMINNAN JOHTAJAA nykyisen siirtyessä toimitusjohtajan tehtäviin. 

Tarjoamme sinulle johdettavaksi vakavaraisen vakuutusyhtiön yritysliiketoimintayksikön, jossa rohkeus, intohimo ja hyväntahtoisuus ovat keskeisiä arvoja. Haasteellisessa tehtävässäsi pääset johtamaan asiantuntevaa ja innostunutta yritysvakuuttamisen asiantuntijatiimiämme sekä vaikuttamaan laajasti yhtiömme toimintaan ja koko alueen kehittymiseen. Saat tueksesi koko LähiTapiola-ryhmän osaamisen ja yhteistyön. Käytössäsi ovat LähiTapiola-ryhmän kattavat työsuhde-edut. 

Yritysliiketoiminnan johtajana vastaat LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa yritysvakuuttamisen pitkäjänteisestä taloudellisesta menestymisestä ja asiakastyytyväisyydestä. Työssäsi korostuvat vastuullisuus sekä vahva sitoutuminen toiminta-alueeseen ja sen asiakkaiden hyvinvointiin. Toimintatapasi herättää luottamusta niin asiakkaissa kuin henkilöstössämmekin. Olet myös aktiivinen vaikuttaja tehtävään liittyvien sidosryhmäsuhteiden hoitamisessa. Johtaja on myös elämänturvalähettiläs ja brändimme vahva edustaja.

Odotamme sinulta  

 • finanssialan liiketoiminnan kokemusta ja tuntemusta, vakuutusliiketoiminnan osaaminen on etu 
 • palveluorganisaation ja myynnin johtamiskokemusta 
 • innostavaa, vastuuntuntoista ja osallistavaa johtamistyyliä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja 
 • tehtävään liittyvien verkostojen ja sidosryhmien tuntemusta 
 • näkemyksellisyyttä ja intoa tulevaisuuden palveluiden kehittämisessä 
 • korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja. 

Lisätietoja  

Voit soittaa ja kysyä lisätietoja InHunt Group Oy:n Senior Headhuntereilta: Tuuli Paasilehto, p. 040 631 8777 ja Marita Vuorinen, p. 050 486 3848 sekä LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan nykyiseltä liiketoimintajohtajalta, Kari Niemelä, p. 040 650 1644. 

Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset ja tämä varmistetaan työsopimuksen yhteydessä. Myös luottotiedot tarkistetaan ja tehdään turvallisuusselvitys. 

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta viimeistään 17.12.2023. Liitäthän hakemukseen CV:si. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Business Development Manager
Toimitusjohtaja
Chief Commercial Officer
Head of Marketing and Communications
Myyntijohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

ICT-ja kybertoimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd
Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?
ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi...
Vastuullisuus_valot_päälle_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Viimeistään nyt ne pitkät valot päälle, hallitus
Vastuullisuusosaaminen hallitustyössä on uusi perustaito, eikä enää vain asiantuntijoiden erityiskenttää.
InHuntBlogi_Ari_1200x630px_plain
Tätä et tiennyt: miksi valinta ei kohdistunut sinuun
Senior Headhunter Ari Rahkonen kertoo työnhakuprosessin haasteista ja yllättävistä syistä, miksi et etene haastatteluprosessissa
Energiatoimiala_toimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd2
Headhunter huolissaan energia-alan murroksesta ja tarpeesta uusille osaajille
Energiatoimialan murros käy vahvana yhteiskunnan siirtyessä kohti kestävämpiä energiaratkaisuja ja tämä murros näkyy selkeästi energia-alan rekrytoinneissa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa