Liiketoimintajohtaja

Kuopio / Pohjois-Savo

Talentree Talouspalvelut Oy on sähköisiä tilitoimistopalveluita ja talouskonsultointia tarjoava asiantuntijaorganisaatio, jonka asiakaskuntaa ovat kasvuhaluiset yritykset. Talentree Talouspalveluilla työskentelee tällä hetkellä 12 henkeä, ja sen liikevaihto on noin 1,4 miljoonaa euroa. Yhtiö on 100 % Talentree Oy:n omistama; emoyhtiön omistavat toimiva johto ja avainhenkilöt. Kokonaisuudessaan Talentree työllistää noin 30 asiantuntijaa, ja palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti erityisesti strategian laatimisen ja toteuttamisen sekä johtamisen kehittämisen parissa.

Talentree tarjoaa nyt mielenkiintoisia haasteita ja hakee uuteen positioon

TILITOIMISTOPALVELUIDEN LIIKETOIMINTAJOHTAJAA  

vastaamaan kokonaisuudessaan kyseisen liiketoiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja kasvattamisesta.      

Tärkein tehtäväsi on kokonaisvaltainen liiketoimintavastuu tilitoimistopalveluista. Johdat toimintaa strategisella sekä tarvittaessa operatiivisella tasolla ja kehität toimintaa keskeisenä tavoitteenasi kasvun vahvistaminen. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa kartoittaen uusia asiakaspotentiaaleja, tehden myyntityötä asiakasmäärän kasvattamiseksi sekä kehittäen nykyisiä asiakkuuksia. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit tehtävässäsi yhtiön toimitusjohtajalle. 

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on kokemusta liiketoimintajohtajan tasoisista tehtävistä sekä näyttöjä menestyksekkäästä palveluliiketoiminnan johtamisesta ja kasvattamisesta. Kokemus tuotannollisen toiminnan taloushallinnon tehtävistä luetaan eduksi. Työotteeltasi olet ennakkoluulottomasti kasvua hakeva ja hyödynnät omia verkostojasi tehokkaasti. Asiakasrajapinta ja myynti ovat sinulle mukavuusaluetta, ja kanssakäymisesi asiakkaiden kanssa on konsultoivaa. Sinulla on hyvä käsitys tilitoimisto- ja taloushallintoalan lainalaisuuksista. Kehittääksesi omaa toimintaasi ja asiakkuuksiasi ja saadaksesi uusia asiakkaita nostat aktiivisesti esille näkemyksiäsi sekä talon sisällä että asiakkaiden keskuudessa. Sinulla on vähintään YAMK-tason tutkinto tehtävään sopivalta alalta.    

Henkilönä olet mutkaton ja sinulla on rohkean positiivinen ote. Pystyt mukautumaan hyvin Talentreen nopeasti sykkivään, huippuammattilaisista koostuvaan työympäristöön ja tunnet yhtiön arvot omiksesi. Pystyt katsomaan tavoitteita pitkällä tähtäimellä samalla, kun johdat lyhyellä tähtäimellä läheltä ja ihmislähtöisesti. Yrittäjähenkisyys näkyy tiukkana sitoutumisena yhtiön tavoitteisiin ja sitkeytenä tiukimmissa paikoissa.

Talentree tarjoaa kehittämisen perustaksi erinomaisen kasvutarinan. Saat johdettavaksesi erittäin ammattitaitoisen porukan, joka toimii tehokkaiksi hioutuneiden prosessien mukaisesti. Yrityskulttuuri on avoin ja välittävä, ja yksilölle annetaan paljon vastuuta ja vapautta samalla, kun oppia ja sparrausta on tarjolla muilta kokeneilta ammattilaisilta.

Toimipiste on Kuopiossa, ja työ edellyttää pääosin läsnäoloa.  Työ edellyttää pienimuotoista matkustamista Suomessa.    

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 28.7.24. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 8439 221.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Resort General Manager
Henkilöstöjohtaja
Client Director
Tuotantojohtaja
Toimitusjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog_Kesäloma_headhunterin-soitto_1200x630px_plain
Kesäloma, laiturinnokka ja kuikan reviirillä soidinhuuto – ja Headhunterin soitto
Lue blogista, kuinka luottamukselliset keskustelut headhunterin kanssa voivat avata uusia uramahdollisuuksia ja miksi proaktiivinen rekrytointi tuottaa parhaat...
Hallituksen rotaatio, onko sitä_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Hallituksen rotaatio, onko sitä?
Hallitustyö on suuressa murroksessa ja hyvä niin. Hallitusten merkitys yritysten uudistumisen voimavarana on parhaimmillaan niin suuri, ettei hallitustyöskentelyn...
InHunt Janne_Ilomäki_kyber_1200x630px_plain_2
Kumpi tulee kalliimmaksi: kyberhyökkäys vai kyberturvallisuus? 
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäisessä alumnitilaisuudessa kuultiin hyviä asiantuntijapuheenvuoroja, joista yksi koski päivänpolttavaa aihetta sekin:...
InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa