• Yrityksen nimi
  Anonyymi
 • Sijainti
  Pääkaupunkiseutu
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter, Team Leader Mikki (Mikael) Ivovaara
  InHunt Group Oy
  0400 974 520

Asiakkaamme on vakavarainen, menestyvä ja kasvava kiinteistöpalveluyhtiö, joka toimii pääkaupunkiseudulla. Tehtävään nyt haettavalla ja valittavalla liiketoimintajohtajalla on merkittävä rooli, kun yhtiö vahvistaa ja kasvattaa -liiketoimintaansa tulevaisuudessa.

LIIKETOIMINTAJOHTAJA

tarvitsemme ja odotamme sinua johtamaan ja kehittämään kiinteistöille tarjottavia korjausrakentamisen suunnittelu- ja toteutuspalveluita.

Liiketoimintajohtajana vastuullesi kuuluu operatiivisen johtamisen lisäksi myös liiketoimintasi palveluiden myynti, joka on tyypillisesti projektimyyntiä. Myynnilliseksi tueksesi saat yhtiön asiakkuusjohtajan, jonka kanssa yhdessä kehitätte asiakkuuden hallintaa tilauksesta toimitukseen.

Toivomme että olet korjausrakentamisen ammattilainen ja pystyt jakamaan osaamistasi vastuualueellasi niin asiantuntijoille kuin projektien käytännön toteuttajillekin. Oman mukavan ja mielenkiintoisen lisän tehtäviisi tuo myös mahdollisuus osallistua tulevaisuudessa liiketoiminta- ja yrityskauppojen etsintään, neuvotteluihin sekä kaupan valmisteluun ja haltuunottoon.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (AMK- tai yliopistotaso) sekä kokemusta kiinteistöalan liiketoiminnan johtamisesta ja kasvattamisesta sekä osaamista esimiestyöstä. Hyvä johtaminen on meille kunnia-asia. Kun olet lisäksi toiminut B2C – asiakastyössä niin se myös auttaa sinua menestymään tässä tehtävässä. Mikäli sinulla on vielä kokemusta ja ymmärrystä asunto-osakeyhtiöiden toiminnasta ja ”sielunelämästä” esimerkiksi hallitustyöskentelyn kautta, niin se on sinulle selkeä plussa.

Toimintatavoiltasi olet luottamusta huokuva asiakaslähtöinen, aktiivinen sekä ratkaisukeskeinen tiimipelaaja.

MITÄ VOIT ODOTTAA MEILTÄ

 • Pääset rakentamaan ja toteuttamaan uutta asiakaskeskeistä strategiaamme ja johtamaan omaa liiketoimintaa
 • Olemme sinulle luotettava ja vakavarainen työnantaja
 • Olet johtoryhmän jäsen ja pääset näin vaikuttamaan merkittävästi yhtiön tulevaan menestykseen
 • Työnantajan, joka kehittää työntekijöitään aktiivisesti ja tähtää alansa parhaaksi työnantajaksi
 • Palkitsemismallin, jossa on kiinteän osan lisäksi bonusmahdollisuus sekä muut hyvät työsuhde-edut.

Tule mukaan tekemään kanssamme merkityksellistä työtä!

Kun kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 4.12.2020 mennessä, mutta toimi pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter, Team Leader Mikki (Mikael) Ivovaara, puh. 0400 974 520.

Hae paikkaa