• Yrityksen nimi
    Rex Nordic Oy
  • Sijainti
    Askola
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Mika Luisto p, 0400 229 648 ja Senior Headhunter Harri Vuontelo, p. 044 577 1204.

Rex Nordic Group on Pohjoismaiden johtava Airrex dieselkäyttöisten lämmittimien ja siirreltävien jäähdytyslaitteiden maahantuoja ja kehittäjä. Uutena liiketoimintana olemme aloittaneet allastoiminnan Rexener brändin alla mihin tuotteina kuuluu laadukkaat Suomessa käsintehdyt paljut ja kylpytynnyrit sekä uniikit vedenlämmittimet. Yhtiöllämme on kolme liiketoiminta-aluetta: maahantuonti, huolto ja tuotekehitys.

Pääkonttorimme ja keskusvarastomme sijaitsevat Askolassa, Itäisellä Uudellamaalla. Askolassa toimii myös keskushuoltomme, jota täydentää mittava varaosavarasto. Toimimme tällä hetkellä Pohjoismaissa, Baltiassa sekä Iso-Britanniassa. Jälleenmyyjäverkostossamme on jo lähes 700 jälleenmyyjää.

Olemme saavuttaneet maineemme laadukkailla tuotteilla, osaavan ja sitoutuneen henkilökunnan sekä periksiantamattoman omistajaohjauksen ansiosta. Meitä on noin 30 henkilöä ja olemme vakavarainen toimija. Ennustettu liikevaihtomme päättyvällä tilikaudella on 7,3M euroa.

Nyt haemme konsernille uutta

LIIKETOIMINTAJOHTAJAA, PALJULIIKETOIMINTA

Vastaat kokonaisvaltaisesti paljuliiketoiminnan kehittämisestä, organisoinnista, kaupallistamisesta sekä henkilöstöstä.  Toimit oman liiketoiminta-alueesi ”toimitusjohtajana” ja katseesi on vahvasti kansainvälisessä liiketoiminnan laajentamisessa, jossa markkinoiden analysointi uusien avauksien löytämiseksi korostuu. Tuotannollisen liiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen yhteistyössä organisaatiomme muiden toimintojen kanssa muodostaa merkittävän osan työnkuvaasi.

Menestyt tehtävässä, jos olet aiemmin johtanut menestyvää liiketoimintaa, ymmärtäen kokonaisvaltaisesti kasvun edellytykset tuotannosta, myyntiin, markkinointiin ja logistiikkaan. Sinulla on kyky kehittyä, kehittää ja viedä muutosta eteenpäin organisaatiossa. Johdat luontevasti ja mutkattomasti niin ihmisiä kuin prosessejakin ja saat ihmiset mukaan uudenlaiseen ajatteluun. Olet esimiestyössäsi rauhallinen ja määrätietoinen ja hyvien sosiaalisten taitojesi ansiosta menestyt hyvin yhdessä oman henkilökunnan, asiakkaiden ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Olet toiminnassasi suunnitelmallinen ja pystyt pitkäjänteiseen toiminnan suunnitteluun ja systemaattiseen toteutukseen. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot sekä englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden johtaa ja työskennellä hyvämaineisessa, menestyvässä ja tunnetussa perheyhtiössä, jossa vallitsee aito tekemisen meininki, ammattiylpeys ja työlle omistautuminen. Yhtiössä panostetaan kasvuun, laatuun, työturvallisuuteen ja työviihtyvyyteen.  Meille on tärkeää, että pääset toteuttamaan omia ajatuksiasi liiketoiminnan kehittämisessä ja eteenpäin viemisessä. Vastineeksi tarjoamme ainutlaatuiset tuotteet, joilla rajattomat laajentumismahdollisuudet sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 18.4.2021 lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Mika Luisto p, 0400 229 648 ja Senior Headhunter Harri Vuontelo, p. 044 577 1204.

Closed