• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Helsinki
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Terhi Ahokas p. 050 388 9600 ja Senior Headhunter Pia Siukosaari p. 040 510 4505 

ME-Design Oy:n Visual Monkeys  – Architects of Enterntainment – räätälöivät kaiken tapahtuma- ja viihdeteollisuuden tarpeisiin visuaalisesta suunnittelusta kokonaistuotantoihin. 


Tuotantomme kattavat niin kansainvälisiin televisioformaatteihin perustuvat menestykset, kuin suurimpiin koskaan Suomessa nähtyihin konsertteihin luodut visuaaliset elämykset.  Asiakkainamme ovat TV- tuotantoyhtiöt, kotimaiset eturivin artistit, tapahtumatuotantotoimistot, suuret yritykset.  

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja kansainvälistyminen vauhdikkaasti etenemässä.

Nyt tarvitsemme kokeneen ja strategisesti kyvykkään  

LIIKETOIMINTAJOHTAJAn 

ottamaan kokonaisvastuun yrityksen operatiivisesta johtamisesta ja turvaamaan kasvustrategian toteuttamisen sekä rakentamaan tehokkaat prosessit ja toimivan organisaation, jolla liikevaihtomme ja tuloksemme moninkertaistetaan seuraavan 3 – 5 vuoden aikana. Tehtävää hoitanut yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Mikko Enäkoski tulee keskittymään kansainvälisten markkinoiden avaamiseen ja toiminnan käynnistämiseen Aasiassa ja Lähi-Idässä. 

Liiketoimintajohtajana  

 • laadit yrityksen strategian pohjalta toimintasuunnitelman ja budjetin sekä vastaat niiden toteuttamisesta 
 • rakennat yrityksen organisaation vastaamaan kasvu- ja laajenemistavoitteita  
 • johdat ja kehität yrityksen myyntiä, markkinointia ja operatiivista toimintaa 
 • osallistut yritysostoihin ja vastaat toimintojen integroimisesta emoyhtiöön 
 • johtoryhmän jäsenenä osallistut aktiivisesti yrityksen strategian ja toiminnan kehittämiseen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:  

 • kokemusta palveluliiketoiminnan ja b2b-myynninjohtamisesta  
 • erinomaiset viestintätaidot ja sujuva englannin kielen taito 
 • aikaisempaa kokemusta sekä vahvat näytöt henkilöjohtamisesta, sparraamisesta, ongelmanratkaisusta 
 • kykyä hahmottaa, rakentaa ja johtaa yrityksen strategisia tavoitteita
 • osaamista organisaation ja prosessien rakentamisesta ja roolien/vastuiden määrittelystä 
 • kyky priorisoida asioita ja saavuttaa asetetut tavoitteet 
 • määrätietoisuutta, kehittämisotetta ja pitkäjänteisyyttä 
 • yrittäjähenkistä työskentelyotetta ja ratkaisukeskeistä lähestymistä haasteisiin.  

Liiketoimintajohtajalta toivomme näyttöjä yrityksen liiketoiminnan kasvujohtamisesta, tavoitteiden asettamisesta sekä tavoitteiden toteutumisen seurannasta ja ylittämisestä sekä tuloksellisesta myyntijohtamisesta. Näytöt yritysfuusion onnistuneesta läpiviennistä katsotaan eduksi. 

Persoonaltasi olet strategisesti kyvykäs muutosjohtaja, jolla on kaupallinen koulutus ja olet toiminut tulosvastuullisena johtajana vähintään 3 vuotta, joko suuryrityksen myyntijohtajana tai keskisuuressa yrityksessä operatiivisena johtajana tai startupyrityksessä toimitusjohtajana. 

Visual Monkeyssä kohtaat huumorintajuisia, aitoja ja luovuutta arvostavia ammattilaisia, joten nämä piirteet löytyvät varmaankin myös Sinusta. 

Visual Monkeys tarjoaa osaavalle tekijälle monipuoliset ja itsenäiset työtehtävät, joustavat työskentelytavat sekä hyvät kehitys- ja kasvumahdollisuudet. Kollegasi on alansa johtavia ammattilaisia, jotka tunnetaan suurista ja hienoista visioistaan ja luotettavuudestaan niiden toteuttajana. Heidän kanssaan pääset rakentamaan eturivin viihdetapahtumia ja luomaan mieleenpainuvia kokemuksia. Työskentely monipuolisten ja mielenkiintoisten asiakkaiden (mediataloista eturivin artisteihin ja kaikkea siltä väliltä) kanssa on energisoivaa ja kansainvälisyys luo siihen lisäsäpinää. 

Tehtävässäsi pääset rakentamaan toimivaa organisaatiota, iloista, arvostavaa työkulttuuria, tekemään töitä alansa johtavien ammattilaisten kanssa, rakentamaan kannattavaa liiketoimintaa ketterällä organisaatiolla.  

Meidän työllämme on merkitystä – tuotamme iloa ja elämyksiä, joissa suuret tunteet ovat läsnä.

Sinua odottaa innostuneet ja osaavat kollegat, joten tartu nyt tilaisuuteen, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden viedä eteenpäin isoa muutosta tapahtuma- ja viihdeteollisuuden saralla. 

Hakuaika tehtävään päättyy tiistaina 31.5.2022, mutta koska tämä rekrytointi on meille tärkeä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, älä suotta odottele viime hetkeen asti. Tapaamme nimittäin kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. 

Tehtävään liittyviin kysymyksiin InHunt Group:ssa vastaavat Senior Headhunter Terhi Ahokas p. 050 388 9600 ja Senior Headhunter Pia Siukosaari p. 040 510 4505 

ME -Designs Oy on Mikko Enäkosken vuonna 2019 perustama yritys. Vuonna 2021 ME-Desingsin alle perustettiin Visual Monkeys, joka tarjoaa kaiken tapahtuma- ja viihdeteollisuuden tarpeisiin visuaalisesta suunnittelusta kokonaistuotantoihin yhdestä osoitteesta. Visual Monkeys vastaa alan haasteisiin olemalla mukautuva ja laaja-alainen huipputekijöiden yhteisö.   

Closed