• Yrityksen nimi
  Oy Kellfri Ab
 • Sijainti
  Pieleslehdontie 2, 41310 LEPPÄVESI, LAUKAA
 • Lisätietoja antaa

  Raimo Kielinen
  Aluejohtaja, Senior Headhunter
  InHunt Group Oy
  +358 400 660 746

Keski-Suomi

Kellfri on edullisten ja laadukkaiden Ruotsissa suunniteltujen maa- ja metsätalouden, sekä vapaa-ajan työvälineiden tarjoaja.
Kellfrin toiminta perustuu asiakkaan tarpeen ja liiketoiminnan ymmärtämiseen ja kunnioittamiseen. Kiinnostumalla aidosti asiakkaidemme prosesseista pystymme jatkuvasti kehittämään ja laajentamaan tuotevalikoimaamme asiakkaidemme tarpeet huomioon ottaen. Katso lisää yrityksestä https://www.kellfri.fi

Etsimme nykyisen maajohtajan siirtyessä muihin tehtäviin monipuolista yritystoiminnan osaajaa vastaamaan Kellfrin liiketoiminnasta kokonaisvaltaisesti Suomessa. Yksikkö sijaitsee Jyväskylän kupeessa Laukaan Leppävedellä.

Mitä etsimme?

Maajohtajana sinulla tulee olemaan kokonaisvaltainen vastuu Suomen yksikön liiketoiminnasta. Etsimämme henkilö omaa yrittäjämäisen työotteen sekä halun ottaa vastuuta ja vastata asioista itsenäisesti. Olet maanläheinen kädet savessa työtä tekevä persoona etkä pelkää liata käsiäsi. Asiakaslähtöisyys tulee sinulta luonnostaan ja olet tottunut toimimaan asiakasrajapinnassa niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaiden parissa. Pystyt ymmärtämään kokonaisuuksia ja näkemään mitä toimenpiteitä annettuihin tavoitteisiin pääseminen vaatii.

Toivomme taustasi olevan tekninen ja/tai myynnillinen ja sinun omaavan aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi myyntipäällikön tehtävistä tai muista myynnin tehtävistä. Ymmärrät asiakaspalvelu- ja myyntityön lainalaisuudet ja olet valmis ottamaan vastuuta operatiivisesta toiminnasta. Tehtävässäsi tarvitset sujuvan suomen lisäksi englannin kieltä yhteydenpidossa Ruotsin kollegoiden ja esimiehesi kanssa. Muun kielitaidon katsomme eduksesi. Sinulle on luontevaa toimia kansainvälisessä työympäristössä.

Vastuualueenasi ovat:

Tehtävässäsi maajohtajana sinulla on kokonaisvastuu Suomen yksiköstä pitäen sisällään budjettivastuun lisäksi henkilöstöön, myyntiin ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Ohjaat ja tuet henkilöstöä kohti myynnillisiä tavoitteita ja osallistut myös itse aktiivisesti käytännön myyntityöhön. Vastaat osaltasi markkinoinnin tehtävistä paikallisesti ja valmistelet tähän liittyvää materiaalia. Tehtävässäsi tulet toimimaan paikallisena esimiehenä kolmelle henkilölle.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja haastavan toimenkuvan, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä sekä saada vastuuta ja vapautta hoitaa Suomen yksikköä itsenäisellä otteella. Pääset näkemään liiketoiminnan eri osa-alueita laajasti ja olemaan mukana tärkeänä osana Kellfrin kasvutarinassa. 

Kuulostaako hyvältä? Jos kiinnostuit, hae tätä paikkaa alla olevan linkin kautta heti tai viimeistään 1.2.2021 mennessä.  Aloitamme haastattelut välittömästi.

Hae paikkaa