Maanmittausinsinööri

Hamina / Kymenlaakso

Senior Headhunter Mika Määttä, p. 040 450 7450 , mika.maatta@inhunt.fi

Tule kanssamme rakentamaan Haminan – maailmanluokan pikkukaupungin – tarinaa!

Etsimme sinua kehittämishaluinen sekä asiakas- ja yrityslähtöinen 

Maanmittausinsinööri

tarjoamaamme vakituiseen virkaan. 

Toimit Haminan kaupungin maastomittauspalveluiden vetäjänä ja vastaat kaupungin maastomittaustoiminnan ohjauksesta ja kehityksestä. Työhösi kuuluu kiinteistötoimituksiin, pohja- ja johtokartan ylläpitoon, kunnallistekniikan suunnittelu- ja rakennusvalvontamittauksiin liittyvät tehtävät, sekä paikkatietoaineistoihin liittyvät kehitystehtävät. Tarpeen vaatiessa osallistut myös maastotöihin. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä myös oman osaamisesi ja mielenkiinnon mukaisesti.

Työssäsi vaaditaan oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä jatkuvaa kehittymistä omalla alallasi. Sinulla on kokemusta maastomittauksista ja niihin liittyvien kartan ylläpito- ja valmistusohjelmien käytöstä. Eduksi luetaan myös maastomittauskaluston tunteminen sekä kokemus ja halukkuus drone-kuvauksien suorittamiseen.

Kartantuotannossa ja laskennassa käytämme Bentleyn ohjelmistoja. Muita käytössämme olevia järjestelmiä ovat mm. Louhi-kuntarekisteri, Terra-sovellukset ja Lupapiste.fi.

Kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi maanmittausalan opisto- tai kouluasteinen tutkinto. Hakijalla toivotaan olevan kokemusta vastaavista tehtävistä. Oman auton käyttömahdollisuus luetaan myös eduksi.

Palkka ja virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Saat käyttöösi myös ePassin hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntaedun. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Toistaiseksi voimassa olevissa tehtävissä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Haminan kaupunki on savuton työpaikka. 

Lähetä hakemuksesi sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postitse osoitteeseen Haminan kaupunki, Kirjaamo, PL 70, 49401 Hamina. Hakemuksesi tulee olla perillä 22.8.2022 klo 15.00 mennessä. Teemme yhteistyötä ja luotamme InHunt Group Oy:n osaamiseen, joten kysy matalalla kynnyksellä lisätietoja Senior Headhunter Mika Määtältä, p. 040 450 7450. Lisätietoja Haminan kaupungilta antavat muutosjohtaja Simo Kaksonen, p. 040 199 1830, simo.kaksonen@hamina.fi ja kaupunginarkkitehti Milla Koskivirta, p. 0400 485 531, milla.koskivirta@hamina.fi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan – mielellämme näemme sinut työporukassamme pian!

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa