• Yrityksen nimi
  PostNord Oy
 • Sijainti
  Helsinki
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Petri Peltoniemi p. 0500 840 912 ja
  Senior Headhunter Martti Mäyry p. 0400 239 245

PostNord toimittaa viestintä-, logistiikka-, jakelu- ja verkkokaupparatkaisuja Pohjoismaihin, Pohjoismaista ja Pohjoismaissa. Sinäkin kohtaat meidät, kun vastaanotat verkkokaupasta tilaamasi farkut tai kun autosi huolletaan varaosilla, jotka me toimitimme. Saatat törmätä sinivalkoisiin väreihimme tien päällä tai vaikkapa lähikaupassasi. Me postnordilaiset olemme positiivinen joukko ammattilaisia. Meille Pohjoismaat on kotikenttä ja asiakas on meillä aina mielessä.

Nyt etsimme joukkoomme

Manager, Risks and Data Privacy

Pääasialliset tehtäväsi:

 • Johdat yrityksen tietosuoja- ja riskienhallinnan asioita
 • Vastaat kokonaisvaltaisesti organisaation riskienhallintaprosessista riskien tunnistamisesta jatkuvuussuunnitteluun ja osallistut johtoryhmätyöskentelyyn.
 • Koordinoit tietosuojariskien arviointia
 • Toimit Suomen organisaation yhteyshenkilönä tietosuojaan liittyvissä asioissa ja hoidat tietosuojavastaavan tehtäväkokonaisuutta viranomaisten suuntaan.
 • Koulutat ja tuet prosessinomistajia tehtävissään ja henkilötietojen käsittelytoimissa sekä seuraat tietosuojasäännösten noudattamista.
 • Työssäsi raportoit talousjohtajallemme ja toimit tiiviissä yhteistyössä pohjoismaisten kollegoiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa tutkintoa (oikeustieteiden tutkinto) ja/tai vankka kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemusta sopimusjuridiikasta (erityisesti DPA) ja hallitset tietosuojalainsäädännön. Sinulla on kokemusta tietosuoja-asioiden jalkauttamisesta organisaation päivittäiseen tekemiseen. Olet kommunikoinnissa vakuuttava ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot. Olet henkilönä positiivinen, yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja tunnollinen. Sinulla on kykyä ennakoida, työskennellä itsenäisesti ja sietää painetta. Sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on tehtävässä välttämätöntä, kuten myös yleisimpien toimisto-ohjelmien hallinta.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän ja sopivasti haasteita ja vastuuta kehittyvän liiketoiminnan parissa, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Työsuhteen luonne on toistaiseksi voimassa oleva, ja meillä on hyvät työsuhde-edut, kattava työterveyshuolto sekä mahdollisuuksia kehittyä. Ensisijainen työpisteesi sijaitsee Pasilan Triplan pääkonttorissamme, mutta työskentelemme hybridimallissa.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 22.4.2022. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunterit Petri Peltoniemi p. 0500 840 912 ja Martti Mäyry p. 0400 239 245.

Closed