Markkinointijohtaja

Helsinki / Uusimaa

Senior Headhunter Pia Siukosaari, p. 040 510 4505
Senior Headhunter Terhi Ahokas, p. 050 388 9600

Sokos Hotels, Radisson Blu ja S-ryhmän uniikki- ja ketjuravintolat tarjoavat monipuolisia ja elämyksellisiä hotelli- ja ravintolapalveluita Suomessa ja lähialueilla.

Sokos Hotels on Suomen tunnetuin ja laajin hotelliketju, johon kuuluu kymmeniä hotelleja eri puolilla Suomea. Hotelliperheeseen kuuluvat Solo, Original tai Break Sokos Hotellit sekä uusimpana tulokkaana Heymo-niminen hotellityyppi. Paikalliset osuuskaupat tai Sokotel Oy omistavat kaikki Sokos Hotellit. Sokos Hotels on Suomen hotelliketjuista arvostetuin brändi.

Majoituksen lisäksi sekä Radisson Blu Hotellit että Sokos Hotellit tarjoavat monipuolisia kokous-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita asiakasomistajia ja työmatkustajia varten. S-ryhmä on voima Suomen tunnetuimpien ravintolaketjujen, kuten Rosson, Amarillon, Frans & les Femmes ja Coffee Housen takana. Puolet S-ryhmän ravintoloista on ketjuravintoloita, ja uniikkiravintoloiden joukossa on monta tunnettua ja pitkän perinteen yksilöllistä helmeä kuten Kappeli, Salve ja Torni Helsingissä.

Oletko sinä SOK:n matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen seuraava

MARKKINOINTIJOHTAJA?

Onko sinulla näyttöjä:
– brändin kehittämisestä, johtamisesta ja viestinnästä
– digitaalisen markkinoinnin laajan keinovalikoiman osaamista
– kokemusta sekä strategisen että taktisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta
– ymmärrystä toimialan erityispiirteistä ja ansaintalogiikasta. Matkailualan kokemus on toki eduksi.

Markkinointijohtajana keskeisin tehtäväsi on johtaa ja kehittää matkailu- ja ravitsemiskaupan markkinointia, viestintää ja BtoC- asiakkuuksien hallintaa. Tehtävässä pääset kehittämään uuden strategiamme mukaisia toimenpiteitä, ohjaamaan markkinointia analytiikan avulla entistä ennakoivammaksi, kohdennetummaksi ja asiakkaita puhuttelevammaksi. Hotellibrändiemme kehittäminen entistä erottuvimmiksi ja houkuttelevimmiksi on myös vastuullasi. 

Persoonana olet jatkuvan oppimisen ja innovoinnin edistäjä ja samalla sinulla on täytäntöönpanokykyä. Olet taitava toimimaan verkostoissa, rakentamaan yhteistyötä ja yhdessä tekemistä. Datan ja analytiikan hyödyntäminen työssä on sinulle luontaista. Olet taitava esihenkilö ja tottunut toimimaan kompleksisessa organisaatiossa.

SOK on matkailu- ja ravitsemiskaupan suurin suomalainen toimija ja tässä on todellinen näköalapaikka! Sokos Hotellit on yksi Suomen tunnetuimmista brändeistä ja markkinaosuutemme on merkittävä. Tehtävä on itsenäinen ja mahdollisuudet oman tiimin kanssa menestymiseen on omissa käsissäsi. Asiantuntevien ja kokeneiden kollegoiden kanssa on helppo innostua, kasvaa ja kehittyä. Iso organisaatio tarjoaa monenlaisia kehittymismahdollisuuksia ja ison talon henkilökuntaedut ovat käytettävissäsi.

Toimi heti ja hae tehtävään oheisen linkin kautta, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 21.5.2023. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan puitteissa, älä siis turhaan vitkastele. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunterit Pia Siukosaari p. 040 510 4505 ja Terhi Ahokas p. 050 388 9600

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa