• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Helsinki
 • Lisätietoja antaa

  Asiakkuusjohtaja Riitta Salmi keskiviikkona 9.9. klo 9-15 puh. 050 629 06

  sekä Senior Headhunterit Tarja Ilvonen puh. 050 569 1921 ja Jari Tourunen puh. 0400 560 836

Helsingin seudun kauppakamari on Pohjoismaiden suurin kauppakamari, jonka jäsenenä on yli 7000 yritystä. Sen jäsenpalvelut kattavat maksutonta neuvontaa sekä tieto- ja verkostoitumispalveluita. Lisäksi palvelutuotantoon kuuluu koulutus- ja kustannustoiminta. Helsingin seudun kauppakamarin missio on vahvistaa yritysten menestystä Helsingin seudulla. Missiota toteutetaan proaktiivisella vaikuttamistyöllä, yritysten tarpeisiin perustuvalla palvelutoiminnalla sekä aktiivisella yritysten ja niiden sidosryhmien yhteistyön mahdollistamisella.

Helsingin seudun kauppakamari hakee nyt palveluliiketoimintaansa Helsingin Kamari Oy:öön osaavaan ja sitoutuneeseen kauppakamarilaisten tiimiin kokenutta ja innostunutta 

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan markkinointitoiminnoista ja sen tiimoilta yhteistyön kehittämisestä valtakunnallisesti eri kauppakamareiden välillä. 

Menestyt tehtävässäsi, jos 

 • olet digitaalisten alustojen ja sisältömarkkinoinnin ammattilainen
 • osaat löytää ja tunnistaa kohderyhmät ja sinulla on kokemusta tuotteiden kehittämisestä asiakkaiden tarpeisiin digitalisaatiota hyödyntäen
 • sinulla on rautainen osaaminen asiakasymmärryksen tehokkaasta hyödyntämisestä 
 • olet utelias ja innostava tiimipelaaja
 • sinulla on hyvät johtamistaidot ja rakennat tulevaisuutta taitavasti verkostojen avulla

Kauppakamari tarjoaa sinulle näköalapaikan suomalaiseen elinkeinoelämään, vaikuttavan tehtäväkokonaisuuden ja mikä tärkeintä, mukavat työtoverit. Kauppakamari on vakaa ja innostava työnantaja jolle henkilöstön jatkuva kehittyminen, työtyytyväisyys ja välitön ilmapiiri ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Markkinointitiimisi tekee tiivistä yhteistyötä eri asiantuntijoiden ja sidosryhmien kanssa. Analytiikka ohjaa toimintaa yhä tarkemmin. Maailman muuttuessa ketteryys on tärkeää.  Kauppakamarin koko henkilöstö toimii aidosti asiakkaan parhaaksi, ihan joka päivä.

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 15.9.2020. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. 

Closed