• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Helsinki
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Casimir Tallqvist +358 (0) 40 555 7790 ja Senior Headhunter Atte Andersson +358 (0) 44 975 5602

Bike & Boat Worldin liikevaihto on 29 M€. Bike World Oy on osa Oy Otto Brandt Ab perheyhtiötä.

Otto Brandt on alansa johtava konserni, jonka tuotteita ovat moottoripyörät, mönkijät, mopot, mopoautot, veneet, perämoottorit, meridieselmoottorit sekä pien- ja puutarhakoneet.

Konsernin kokonaismyynti on n. 100 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 180 henkilöä. Konserniin kuuluu venetehtaita, tukkuliiketoimintaa sekä Bike & Boat World; vene-, ATV – ja moottoripyörien vähittäismyyntiketju.
Maahantuomamme sekä edustamamme venebrändit ovat: Silver, Terhi, Faster, Nimbus, Paragon, Alukin, TG-boats sekä moottoreista Honda Marine, Mercury, Suzuki ja Torquedo.

Kasvua vauhdittamaan haemme Helsingin toimipisteeseemme Boat World:iin

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan yksikön strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta sekä kehittämisestä.


Boat World Lauttasaari on yksi Bike & Boat Worldin neljästä myymälästä ja keskittynyt veneiden jälleenmyyntiin kuluttaja-asiakkaille. 

Tehtäviisi sisältyvät aktiivisen myyntityön toteuttaminen, mahdollistaminen sekä myyntitiimin johtaiminen. Varastonhallinta, ostot, osallistuminen budjetointiin ja tuotteidemme markkinointiin.
Teet yhteistyötä päämiestemme kanssa, käyt alamme messutapahtumissa ja toimit Helsingin tiimin lähiesimiehenä. Myymäläpäällikkönä kuulut Bike World Oy:n -johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta:

 • kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä sekä asiakaspalvelusta
 • aitoa kiinnostusta veneilyä kohtaan
 • organisointitaitoa sekä järjestelmällistä työskentelytapaa
 • liiketoiminnan tuntemusta; ymmärrät kulurakenteet, talouslaskelmat sekä käytät joustavasti erilaisia järjestelmiä
 • olet työllesi sitoutunut, esimerkilläsi johtava, tuloshakuinen ja porukkaa osallistava
 • kielitaito vaatimuksena sujuva suomi, ruotsi ja englanti

Avoin tehtävä tarjoaa upean mahdollisuuden kasvavalla toimialalla vahvojen markkinajohtajabrändien parissa. Jatkuvasti kasvavassa yrityksessämme pääset kehittämään Helsingin yksikköä yhdessä osaavien ammattilaisten kanssa.

Otto Brandt konserni tarjoaa myös mahdollisuuden edetä uralla konsernin sisällä, sekä kilpailukykyiset työsuhde- edut. Autamme myös tarvittaessa asunnon hankinnassa myymälän läheisyydessä.

Kerro, miksi juuri sinä olisit hyvä valinta tähän tehtävään ja tallenna hakemuksesi sekä CV:si alla olevan napin kanssa. Aloitamme kiinnostavien kandidaattien haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Closed