Myyntijohtaja

Helsinki / Uusimaa

Senior Headhunter Jarkko Huotari
p. 040 355 8677

Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel
p. 044 060 6665

EmCe Solution Partner Oy on talous- ja palkkahallinon ohjelmistoja sekä toiminnanohjausjärjestelmiä tuottava kotimainen yritys. Tarjoamme asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut, jotka automatisoivat sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tekevät yrityksen liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää. EmCe työllistää noin 60 asiantuntijaa. Olemme osa Administer-konsernia.

Meillä EmCessä työskentelee ohjelmistosuunnittelijoita, sovelluskonsultteja, asiakasvastaavia, taloushallinnon ja palkkahallinnon asiantuntijoita sekä joukko ihmisiä, jotka uskovat sähköisten taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmien edesauttavan asiakkaidemme liiketoiminnan kehitystä uusin ulottuvuuksiin.

Kiinnostaako sinua:

 • Tulevaisuuden paremmat sähköiset taloushallinnon ratkaisut
 • Huippuluokan lähiosaaminen
 • Vapaus tehdä töitä siellä missä olet tuottavimmillasi
 • Motivoituneet kollegat, jotka tekevät töitä pilke silmäkulmassa ja auttavat mielellään
 • Vapautta ja vastuuta oman osaamisalueen toteuttamiseen
 • Mahdollisuus kasvaa ja kehittyä alalla

Haemme myyntijohtajaa taloushallinnon sähköisten ratkaisujen asiantuntijamyyntitiimiin.

Mahdollistat tiimisi onnistumisen liiketoimintamme kannattavan kasvun rakentamisessa. Ymmärrät että menestyksellinen myyminen on asiakkaiden palvelemista aidosti lisäarvoa tuottavilla palveluilla, jotka tuotetaan hyvässä yhteistyössä paitsi myyntitiimin myös kaikkien EmCe Solution Partner Oy:n funktioiden kanssa. Olet henkilö, jota halutaan seurata, -joka kuuntelee, -ottaa huomioon, -ja on valmis tarkistamaan mielipiteitään. Uskallat tehdä päätöksiä, sekä tarvittaessa ”uida harkitusti vastavirtaan”.

Tehtävässä onnistuminen vaatii aikaisempaa kokemusta myynti- ja / tai liiketoimintajohtamisesta yhdessä riittävän alanosaamisen kanssa. Odotamme myös kiinnostusta ja ymmärrystä taloushallinnon prosesseista.

Menestyäksesi tarvitset erittäin hyvät vuorovaikutus- ja johtamistaidot, yrittäjähenkisyyttä ja liiketoimintatietämystä sekä käytännön kokemusta digitaalisen markkinoinnin työkaluista.

Tarjoamme innovatiivisen, kasvavan ympäristön ja mielenkiintoisen, haastavan tehtävän. Kasvava yhtiö tarjoaa kyvykkäälle ja aikaansaavalle myyntijohtajalle hyviä uramahdollisuuksia.

Jos sinulla – myynti- ja liiketoimintajohdon ammattilaisena – aito kiinnostus myynnin johtamiseen taloushallinnon sähköisten ratkaisuiden parissa, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 15.6 mennessä.

Administer-konserni on suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja, ohjelmistopalveluja sekä henkilöstövuokrausta tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 53 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 700 taloushallinnon ammattilaista.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Energiajohtaja, S-ryhmä
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa