Myyntijohtaja

Helsinki / Uusimaa

Senior Headhunter Jarkko Huotari
p. 040 355 8677

Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel
p. 044 060 6665

EmCe Solution Partner Oy on talous- ja palkkahallinon ohjelmistoja sekä toiminnanohjausjärjestelmiä tuottava kotimainen yritys. Tarjoamme asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut, jotka automatisoivat sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tekevät yrityksen liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää. EmCe työllistää noin 60 asiantuntijaa. Olemme osa Administer-konsernia.

Meillä EmCessä työskentelee ohjelmistosuunnittelijoita, sovelluskonsultteja, asiakasvastaavia, taloushallinnon ja palkkahallinnon asiantuntijoita sekä joukko ihmisiä, jotka uskovat sähköisten taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmien edesauttavan asiakkaidemme liiketoiminnan kehitystä uusin ulottuvuuksiin.

Kiinnostaako sinua:

 • Tulevaisuuden paremmat sähköiset taloushallinnon ratkaisut
 • Huippuluokan lähiosaaminen
 • Vapaus tehdä töitä siellä missä olet tuottavimmillasi
 • Motivoituneet kollegat, jotka tekevät töitä pilke silmäkulmassa ja auttavat mielellään
 • Vapautta ja vastuuta oman osaamisalueen toteuttamiseen
 • Mahdollisuus kasvaa ja kehittyä alalla

Haemme myyntijohtajaa taloushallinnon sähköisten ratkaisujen asiantuntijamyyntitiimiin.

Mahdollistat tiimisi onnistumisen liiketoimintamme kannattavan kasvun rakentamisessa. Ymmärrät että menestyksellinen myyminen on asiakkaiden palvelemista aidosti lisäarvoa tuottavilla palveluilla, jotka tuotetaan hyvässä yhteistyössä paitsi myyntitiimin myös kaikkien EmCe Solution Partner Oy:n funktioiden kanssa. Olet henkilö, jota halutaan seurata, -joka kuuntelee, -ottaa huomioon, -ja on valmis tarkistamaan mielipiteitään. Uskallat tehdä päätöksiä, sekä tarvittaessa ”uida harkitusti vastavirtaan”.

Tehtävässä onnistuminen vaatii aikaisempaa kokemusta myynti- ja / tai liiketoimintajohtamisesta yhdessä riittävän alanosaamisen kanssa. Odotamme myös kiinnostusta ja ymmärrystä taloushallinnon prosesseista.

Menestyäksesi tarvitset erittäin hyvät vuorovaikutus- ja johtamistaidot, yrittäjähenkisyyttä ja liiketoimintatietämystä sekä käytännön kokemusta digitaalisen markkinoinnin työkaluista.

Tarjoamme innovatiivisen, kasvavan ympäristön ja mielenkiintoisen, haastavan tehtävän. Kasvava yhtiö tarjoaa kyvykkäälle ja aikaansaavalle myyntijohtajalle hyviä uramahdollisuuksia.

Jos sinulla – myynti- ja liiketoimintajohdon ammattilaisena – on aito kiinnostus myynnin johtamiseen taloushallinnon sähköisten ratkaisuiden parissa, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 15.6 mennessä.

Administer-konserni on suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja, ohjelmistopalveluja sekä henkilöstövuokrausta tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 53 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 700 taloushallinnon ammattilaista.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Business Development Manager
Head of ICT for Finland, Turku area
Tuotantojohtaja_Produktionsdirektör_ProductionDirector_Parainen_Pargas_Executive Search_HarriKnaapi_+358458698228
Tuotantojohtaja | Produktionsdirektör | Production Director, Parainen | Pargas
Talousjohtaja, Hengitysliitto ry
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
Vastuullisuus hallituksen agendalla-miksi__InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi?
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi? Päivi Koivisto, Kalmarin vastuullisuusjohtaja, oli yksi InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennuksen ensimmäisen...
Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa