• Yrityksen nimi
  Fleet Innovation Oy
 • Sijainti
  Espoo
 • Lisätietoja antaa

  Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Mika Luisto, puh. +358 400 229 648 ja Atte Andersson, puh. +358 44 975 5602.

Fleet Innovation hakee liiketoiminnan kehittämistä ymmärtävää

MYYNTIJOHTAJAA

viemään yrityksen myyntitoiminnot ja -tulokset uudelle tasolle.


Fleet Innovation on vuonna 2007 perustettu nykyaikaisen liikkumisen ratkaisija. Yli 8000 auton kanta ja suuri joukko Fleetbike työsuhdepyöräilijöitä tarjoavat hyvät lähtökohdat kehittää liiketoimintaa edelleen kohti uudenlaista liikkumista. Fleet Innovation on ketterä ja kotimainen, alaa uudistava kasvuyritys.

Vastaat tehtävässä yrityksen myyntituloksesta sekä asiakastyötä tekevän organisaation toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Olet myös mukana uusien palvelumallien rakentamisessa.

Myyntijohtajan tulee ymmärtää nykyaikaisen liikkumisen mahdollistamat ratkaisut, johon kuuluvat perinteisen työsuhdeautoilun lisäksi mm. työsuhdepyöräily.

Miten ihmisten liikkuminen ratkaistaan yrityksen näkökulmasta Fleet Innovationin palvelujen kautta, on keskeinen tehtäväsi. Tämän viestin saattaminen potentiaalisten yritysasiakkaiden tietoisuuteen asiakastyötä tekevien henkilöidemme kautta on ratkaisevaa yrityksemme menestymisen kannalta.

Arvostamme kokemusta myyntiorganisaation johtamisesta sekä asiakasvastuullisesta, ratkaisukeskeisestä myyntityöstä ja sen kehittämisestä laadullisesti. Kokemus uusien palveluratkaisujen onnistuneesta lanseerauksesta on eduksi, samoin leasingrahoituksen osaaminen.  Edellytämme erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

 • monipuolisen ja vakituisen työn kasvavan, kannattavan ja innovatiivisen liikkumisen ratkaisuja tarjoavan yrityksen avainhenkilönä ja johtoryhmän jäsenenä
 • mielenkiintoisen ja dynaamisen työympäristön, jossa työtyytyväisyys on tutkitusti kiitettävällä tasolla
 • mahdollisuuden luoda uudenlaisia palveluratkaisuja suomalaisten liikkumiseen
 • itsenäisen työn, jossa pystyt itse vaikuttamaan toimenkuvaasi ja työaikoihisi
 • kattavat työsuhde- edut, mukaan lukien työsuhdepyörä

Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakulinkin kautta. Hakuaika päättyy 23.12. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Hae paikkaa