Myyntijohtaja, Fleet Innovation Oy

Fleet Innovation Oy
Espoo

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Mika Luisto, puh. +358 400 229 648 ja Atte Andersson, puh. +358 44 975 5602.

Fleet Innovation hakee liiketoiminnan kehittämistä ymmärtävää

MYYNTIJOHTAJAA

viemään yrityksen myyntitoiminnot ja -tulokset uudelle tasolle.


Fleet Innovation on vuonna 2007 perustettu nykyaikaisen liikkumisen ratkaisija. Yli 8000 auton kanta ja suuri joukko Fleetbike työsuhdepyöräilijöitä tarjoavat hyvät lähtökohdat kehittää liiketoimintaa edelleen kohti uudenlaista liikkumista. Fleet Innovation on ketterä ja kotimainen, alaa uudistava kasvuyritys.

Vastaat tehtävässä yrityksen myyntituloksesta sekä asiakastyötä tekevän organisaation toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Olet myös mukana uusien palvelumallien rakentamisessa.

Myyntijohtajan tulee ymmärtää nykyaikaisen liikkumisen mahdollistamat ratkaisut, johon kuuluvat perinteisen työsuhdeautoilun lisäksi mm. työsuhdepyöräily.

Miten ihmisten liikkuminen ratkaistaan yrityksen näkökulmasta Fleet Innovationin palvelujen kautta, on keskeinen tehtäväsi. Tämän viestin saattaminen potentiaalisten yritysasiakkaiden tietoisuuteen asiakastyötä tekevien henkilöidemme kautta on ratkaisevaa yrityksemme menestymisen kannalta.

Arvostamme kokemusta myyntiorganisaation johtamisesta sekä asiakasvastuullisesta, ratkaisukeskeisestä myyntityöstä ja sen kehittämisestä laadullisesti. Kokemus uusien palveluratkaisujen onnistuneesta lanseerauksesta on eduksi, samoin leasingrahoituksen osaaminen.  Edellytämme erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

 • monipuolisen ja vakituisen työn kasvavan, kannattavan ja innovatiivisen liikkumisen ratkaisuja tarjoavan yrityksen avainhenkilönä ja johtoryhmän jäsenenä
 • mielenkiintoisen ja dynaamisen työympäristön, jossa työtyytyväisyys on tutkitusti kiitettävällä tasolla
 • mahdollisuuden luoda uudenlaisia palveluratkaisuja suomalaisten liikkumiseen
 • itsenäisen työn, jossa pystyt itse vaikuttamaan toimenkuvaasi ja työaikoihisi
 • kattavat työsuhde- edut, mukaan lukien työsuhdepyörä

Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakulinkin kautta. Hakuaika päättyy 23.12. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Head of Quality
Hankejohtaja
Rakennuttajajohtaja
Director, Finance and Administration
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Tasan 10 vuotta InHuntilla, mitä jäänyt käteen_Kari Juutilainen_plain
Tasan 10 vuotta InHuntilla, mitä jäänyt käteen?
Olen InHunt Groupin toimari ja enemmistöomistaja. Aloitin InHunt Groupissa tasan 10 vuotta sitten, eli elokuussa 2012 headhunterina. Tapasin Hannu Männyn (toinen...
Yrityskulttuuri-osana-rekrytointia_inHuntBlogi_plain
Yrityskulttuuri osana rekrytointia
Yrityskulttuuri osana rekrytointia Korona on muuttanut työntekoa pysyvästi. Koronan mukanaan tuomat rajoitukset ja suositukset muuttivat työn tekemisen tapoja...
Yrityskulttuuria-kannattaa-johtaa_inHuntBlogi_tausta
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa Olemme varmasti kaikki törmänneet sanaan yrityskulttuuri, mutta tiedämmekö mitä se oikeasti tarkoittaa? Tarkoitetaanko yrityskulttuurilla...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros Johtaminen on murroksessa ja kenenkään ei enää tarvitse tyytyä huonoon johtamiseen. Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa