Myyntijohtaja – Parking Energy Oy

Helsinki / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunterit Martti Mäyry p. 040 023 9245 ja Ari Rahkonen 040 754 3966.

Oletko sinä kova myynnin ammattilainen, joka haluaa olla mukana kehittämässä sähköautojen lataamisen edelläkävijäyritystä? Jos vastasit kyllä, niin lue eteenpäin!

Parking Energy on kasvava yritys, joka tarjoaa käyttäjäystävällisiä ja skaalautuvia latausratkaisuja kaikille sähköautoilijoille, kiinteistöille, taloyhtiöille ja yrityksille. Tavoitteenamme on tehdä sähköautoilu mahdollisimman helpoksi kaikille osapuolille. Toimimme kotimaan markkinoilla, mutta olemme matkalla kohti kansainvälistymistä.


Haemme nyt joukkoomme uutta


MYYNTIJOHTAJAA


joka johtaa myyntiämme kasvu-uralla ja kehittää sitä entistä paremmaksi.

Keskeisiä tehtäviäsi ovat myynnin johtaminen ja kehittäminen, myynnin ja markkinoinnin koordinointi sekä kumppaniohjelman ja partneriverkoston rakentaminen. Olet vastuussa myynnin kasvusta ja markkinoinnin johtamisesta. Vastaat henkilökohtaisesti valittujen avainasiakkuuksien hoitamisesta. Olet avainasemassa yrityksen kasvupolulla ja kuulut yrityksen johtoryhmään.

Odotamme sinulta kokemusta b2b-kanavamyynnin ja kumppaniverkoston rakentamisesta sekä näyttöjä tuloksekkaasta myynnin johtamisesta. Sinulla on tausta ehkä teknologia yrityksestä ja kiinteistöalan tuntemus on eduksesi. Toivomme, että olet nuorekas ja nälkäinen, joka onnistuu kasvattamaan myyntiä. Osaamisesi kattaa b2b kanava-bisneksen, liiketoiminnan ymmärryksen, kovan osaamisen myynnistä ja markkinoinnista sekä ihmisjohtamisen. Persoonaltasi olet hands-on myynnin vetäjä, joka ei jää odottamaan, vaan on proaktiivinen ”make it happen” -asenteella. Olet kilpailuhenkinen, tavoiteorientoitunut ja kiinnostunut ihmisistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä innovatiivisia kokonaisvaltaisia latausratkaisuja tarjoavaa yritystämme sekä toimia edelläkävijäratkaisujen ja kestävän liikkumisen parissa. Tule mukaan tiimiimme, joka tekee sähköautoilusta helppoa!


Mikäli olet valmis tarttumaan haasteeseen, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikaisesti alla olevan ”Hae paikka”-linkin kautta 31.5.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunterit Martti Mäyry p. 040 023 9245 ja Ari Rahkonen 040 754 3966.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa