Myyntijohtaja – Parking Energy Oy

Helsinki / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunterit Martti Mäyry p. 040 023 9245 ja Ari Rahkonen 040 754 3966.

Oletko sinä kova myynnin ammattilainen, joka haluaa olla mukana kehittämässä sähköautojen lataamisen edelläkävijäyritystä? Jos vastasit kyllä, niin lue eteenpäin!

Parking Energy on kasvava yritys, joka tarjoaa käyttäjäystävällisiä ja skaalautuvia latausratkaisuja kaikille sähköautoilijoille, kiinteistöille, taloyhtiöille ja yrityksille. Tavoitteenamme on tehdä sähköautoilu mahdollisimman helpoksi kaikille osapuolille. Toimimme kotimaan markkinoilla, mutta olemme matkalla kohti kansainvälistymistä.


Haemme nyt joukkoomme uutta


MYYNTIJOHTAJAA


joka johtaa myyntiämme kasvu-uralla ja kehittää sitä entistä paremmaksi.

Keskeisiä tehtäviäsi ovat myynnin johtaminen ja kehittäminen, myynnin ja markkinoinnin koordinointi sekä kumppaniohjelman ja partneriverkoston rakentaminen. Olet vastuussa myynnin kasvusta ja markkinoinnin johtamisesta. Vastaat henkilökohtaisesti valittujen avainasiakkuuksien hoitamisesta. Olet avainasemassa yrityksen kasvupolulla ja kuulut yrityksen johtoryhmään.

Odotamme sinulta kokemusta b2b-kanavamyynnin ja kumppaniverkoston rakentamisesta sekä näyttöjä tuloksekkaasta myynnin johtamisesta. Sinulla on tausta ehkä teknologia yrityksestä ja kiinteistöalan tuntemus on eduksesi. Toivomme, että olet nuorekas ja nälkäinen, joka onnistuu kasvattamaan myyntiä. Osaamisesi kattaa b2b kanava-bisneksen, liiketoiminnan ymmärryksen, kovan osaamisen myynnistä ja markkinoinnista sekä ihmisjohtamisen. Persoonaltasi olet hands-on myynnin vetäjä, joka ei jää odottamaan, vaan on proaktiivinen ”make it happen” -asenteella. Olet kilpailuhenkinen, tavoiteorientoitunut ja kiinnostunut ihmisistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä innovatiivisia kokonaisvaltaisia latausratkaisuja tarjoavaa yritystämme sekä toimia edelläkävijäratkaisujen ja kestävän liikkumisen parissa. Tule mukaan tiimiimme, joka tekee sähköautoilusta helppoa!


Mikäli olet valmis tarttumaan haasteeseen, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikaisesti alla olevan ”Hae paikka”-linkin kautta 31.5.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunterit Martti Mäyry p. 040 023 9245 ja Ari Rahkonen 040 754 3966.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Vesiliikelaitoksen johtaja
Rahoitusjohtaja, SSA Rakennus Oy
Talousjohtaja
Palvelujohtaja, Söderberg & Partners
Toimitusjohtaja, Kuopion Palloseura
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia
Hallitustyöskentelyn tulevaisuus vaatii muutosta, ja me InHuntilla olemme valmiina tähän muutokseen.
InHuntBlogi_Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta_plain
Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta
Jukka Marttila lähti rohkeasti kokeilemaan työurallaan uutta, jolloin pohdintaan nousivat myös omat arvot ja työskentelytavat.
Työnhaun hankaluudet- 7 yleistä virhettä ja niiden välttäminen_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vältä näitä virheitä, jos haluat tulla valituksi
Tässä lista sellaisia virheitä, joihin ehdokkaat aika ajoin sortuvat rekrytointiprosessin aikana ja joiden takia heikentävät omia mahdollisuuksiaan tulla valituksi...
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä
Placement-palveluilla edistetään henkilön uudelleen työllistymistä.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa