• Yrityksen nimi
  Entelios Oy
 • Sijainti
  Helsinki
 • Lisätietoja antaa

  Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Mika Luisto +358 400 229 648.

Entelios Oy on puhtaan energian palveluntarjoaja yrityksille, teollisuudelle ja julkiselle sektorille Pohjoismaissa. Erityisosaamistamme on uusiutuva energia. Entelios on kansainvälinen toimija, jolla on organisaatiot Pohjoismaissa ja Saksassa. Entelios kuuluu norjalaiseen Agder Enrgi -konserniin.

Entelioksen markkina-aluetta on Pohjoismaat ja Saksa. Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa koko markkina-alueella, myös Suomessa. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat yritykset ja julkisen sektorin organisaatiot, joiden energian kulutuksen tarpeita ratkaisemme. Asiakaskuntamme muodostuu nyt ja tulevaisuudessa niistä organisaatioista, jotka ovat kiinnostuneita puhtaasta ja uusitutuvasta energiasta. Entelios on yksi suurimmista sähkön, sähköjohdannaisten ja alkuperätakuiden kauppiaista Pohjoismaissa.

Haemme aktiiviseen myyntityöhön

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tässä tehtävässä pääset kertomaan Entelioksen palveluista potentiaaliselle, uusille asiakkaillemme. Asiakaskuntamme sijaitsee tyypillisesti eteläisemmässä Suomessa. Pidät ihmisten kohtaamisesta ja sinulla on hyvät valmiudet osallistua asiakastapaamisiin niin digitaalisesti kuin henkilökohtaisesti. Herätät luottamusta ja saat ihmiset innostumaan Entelioksen poikkeuksellisen hyvistä ratkaisuista asiakkaan liiketoiminnan tuloksellisuuden kehittämiseen.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääsee näkemään suomalaista yrityskenttää laajasti. Voit pätevöityä energia-alan osaajaksi alan nopeimmin kasvavassa yrityksessä, joka pystyy tuomaan ratkaisuja isojen organisaatioiden energia-asioihin.

Sinulla on jo näyttöjä menestyksekkäästä BtB-myyntityöstä. Ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle on sujuva suomen kielen taito. Lisäksi odotamme

 • halua oppia energia-alan toimintaperiaatteista,
 • halua ja kykyä kontaktoida uusia potentiaalisia asiakkaita,
 • englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on iloksi pohjoismaisten kollegoiden kanssa keskustelussa.

Hae tehtävää viimeistään 15.1.2022 lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimithan pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa.

Hae paikkaa