• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Arto Lehtimäki  040 8442 528
    Senior Headhunter Jan-Erik Lagerström 040 539 4339

Movial Oy on suomalainen Helsingin Ruoholahdessa toimiva ohjelmistosuunnitteluyritys, joka toimii Suomen lisäksi USA:ssa ja Romaniassa. Yritysten tuotteisiin ja palveluihin lisäarvoa tuottavaa erityisosaamista on syvällisen ohjelmisto-osaamisen ohella käyttökokemusten suunnittelukyky ketteriä kehitysmenetelmiä käyttäen sekä tietoturvallisuus. Movialin asiakasyritykset toimivat eri teollisuuden aloilla esimerkiksi elektroniikan, puolijohteiden, konepajateollisuuden, tietoliikenteen, lääketieteen sekä ohjelmistokehityksen parissa. Yritys työllistää yli 40 henkeä tällä hetkellä ja kasvaa kovaa vauhtia.

Haemme nyt Myyntipäällikköä

Vastaat uusien ja olemassa olevien kontaktien avaamisesta, laadit tarjouksia sekä neuvottelet sopimuksia yhdessä Movialin asiantuntijatiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu tiivis kommunikointi oman tuotannon ja asiantuntijoiden kanssa. Tehtävä vaatii henkilökohtaisen ratkaisumyyntityön näyttöjen lisäksi teknistä osaamista ICT-alalta ja ohjelmistokehityshankkeiden tuntemusta. Työssä korostuu erilaisten digitalisaatiohankkeiden myynti. Toimit itsenäisesti vastaten asiakassuhteista sekä myyntitavoitteiden toteutumisesta. Raportoit tehtävässäsi myyntijohtajalle.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on aiempaa kokemusta ja näyttöjä konsultoivasta b2b myynnistä ja asiakastarpeiden kartoittamisesta. Toivomme, että Sinulla on myös aiempaa kokemusta, tuotteistamisesta ja palvelutuotekonseptoinneista digitalisaatiohankkeiden parissa. Palvelumme ovat räätälöityjä, joten kykenet tekemään ratkaisukeskeisellä konsultoivalla myynnillä positiivisen vaikutuksen asiakkaan päättäjiin monella tasolla ja osaat erottautua aktiivisuudella, taidolla sekä asenteella kilpailijoista. Neuvottelet sujuvasti päätöksiä tekevien tahojen kanssa ja osaat huomioida päätöksentekoon vaikuttavat tahot. Osaat ja haluat rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita ja olet tottunut liikkumaan aktiivisesti asiakkaiden parissa.

Persoonatasolla sinussa korostuvat myyntihenkisyys, hyvä pelisilmä, energisyys, aktiivisuus, innostus ja jämäkkyys. Toimit itsenäisesti ja proaktiivisesti, olet yhteistyökykyinen ja oikealla tavalla kunnianhimoinen. Haluat ja osaat ottaa vastuun asioiden maaliin viemisestä.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä. Saat käyttöösi osaavan organisaation tuen ja modernit työvälineet sekä kilpailukykyisen kompensaation. Toimistomme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa missä Sinun odotetaan käyvän viikoittain. Tule vaikuttamaan tulevaisuuteesi! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Arto Lehtimäki  040 8442 528 tai Senior Headhunter Jan-Erik Lagerström 040 539 4339. Jätä hakemus ja CV niin pian kuin mahdollista, sillä aktiivinen suorahaku on jo aloitettu, kuitenkin viimeistään 24.1.2022 mennessä

Hae paikkaa