Myyntipäällikkö

Espoo, pääkaupunkiseutu / Uusimaa

Senior Headhunter Aki Alho, puh. 044 235 1029 ja Senior Headhunter Tapani Tuohimaa, puh. 040 585 3068

Mikä on Linde?

Kaasuillamme on ratkaiseva rooli lähes kaikilla teollisuuden aloilla. Niitä käytetään parantamaan kilpailukykyä, leikkaamaan prosessikustannuksia sekä parantamaan laatua ja tuottavuutta. Itse asiassa monet tavalliset tuotteet virvoitusjuomista auton moottorin osiin eivät olisi mahdollisia ilman teollisuuskaasuja. Linde valmistaa ilmakaasuja kuten happea, typpeä, argonia ja hiilidioksidia useilla omilla laitoksillaan ympäri Suomea. Kuluttajatuotteemme myydään nimellä AGA.

Linde Suomi työllistää lähes 300 eri alojen ammattilaista ja on oman alansa markkinajohtaja Suomessa. Olemme vakaa yritys, jonka innovatiiviset teknologiat mahdollistavat tien kestävämmille, vihreämmille elämäntavoille ja liiketoimintakäytännöille.

Linde plc on maailman suurin teollisuuskaasuyritys, joka työllistää 80 000 ihmistä. Linde toimii vastuullisesti osakkeenomistajiaan, liikekumppaneitaan, työntekijöitään, yhteiskuntaa ja ympäristöä kohtaan kaikilla liiketoiminta-alueillaan ympäri maailmaa. Yritys on sitoutunut teknologioihin ja tuotteisiin, jotka yhdistävät asiakasarvon ja kestävän kehityksen tavoitteet.

Oy Linde Gas Ab etsii myynnin johtotehtävään

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Myyntipäällikkönä vastaat kaasu- ja ratkaisumyynnin johtamisesta Etelä- ja Pohjois-Suomen konepajateollisuudelle. Ohjaat ja kannustat kahdeksan hengen myyntitiimiäsi, johon kuuluu myyjiä ja asiantuntijoita. Toimit osana myynnin johtoryhmää ja vastaat oman vastuualueesi tuloksestasi myyntijohtajalle. Suurin osa asiakkaistasi sijaitsee eteläisessä Suomessa, joten voit työskennellä esimerkiksi pääkaupunkiseudulta tai Turun seudulta käsin. Linde Gasin pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Odotamme sinulta 

 • teknistä, kaupallista tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta
 • näyttöjä menestyksellisestä ja kannattavasta myyntityöstä
 • kykyä omaksua ja ymmärtää teknisiä asioita työssäsi
 • hyviä neuvottelutaitoja asiakkaittesi parissa
 • kykyä johtaa, kannustaa ja valmentaa myyntitiimiäsi kohti asetettua päämäärää
 • tiimityöskentelykykyä
 • itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä ja resilienssiä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn vakavaraisessa, innovatiivisessa ja korkeaan laatuun tähtäävässä kansainvälisessä yrityksessä. Työyhteisöämme kuvastavat asiantuntijuuden lisäksi aito yhteisöllisyys, perinteiden kunnioittaminen, turvallisuudesta huolehtiminen sekä ystävällinen ja avoin kulttuuri. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut. Tuemme sinua matkallasi myynnin johtotehtävään.

Kiinnostuitko tehtävästä?  Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 4.12.2022 lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Aki Alho, puh. 044 235 1029 ja Senior Headhunter Tapani Tuohimaa, puh. 040 585 3068.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa