• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Lahti
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Timo Viljakainen puh. 040 503 5554 tai timo.viljakainen@inhunt.fi.

Lahti Precision Oy on vuonna 1914 perustettu punnituksen, annostuksen ja irtomateriaalien käsittelyn sekä näihin liittyvien palvelujen teknologiatoimittaja. Lahti Precision tarjoaa asiakkailleen tehokkuutta ja tarkkuutta parantavia ratkaisuja toimittamiensa teknologioiden ja palveluiden avulla. Asiakkaiden saama liiketoiminnallinen lisäarvo ja tyytyväisyys ovat tärkeimmät tavoitteet. Lunastaakseen asiakaslupauksensa Lahti Precision on sitoutunut korkean laatutason ylläpitoon niin tuotteissa, palveluissa kuin koko toiminnassa. Yritys työllistää tänä päivänä 85 henkilöä.

Lahti Precision haluaa vahvistaa myyntiorganisaatiota panostaen kasvavaan järjestelmä – ja laitemyyntiin. Haemme myyntiimme kielitaitoista, toimeen tarttuvaa ja tuloshakuista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastuullasi on laite- ja järjestelmämyynti sekä vanhoille että uusille potentiaalisille asiakkaille niin Suomessa kuin ulkomailla. Asiakkaitamme ovat esim. rakennusmateriaaliteollisuus,  kemianteollisuus, elintarviketeollisuus, metsäteollisuus sekä metallinjalostusteollisuus.

Myyntipäällikkönä avaat uusia kontakteja, lasket ja teet tarjouksia sekä neuvottelet ja laadit myyntisopimuksia. Tehtäviisi kuuluu tiivis kommunikointi toteutusorganisaation, teknologian kehityksen ja muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta
 • vähintään 5-10 vuoden kokemusta teollisuudesta
 • prosessiteollisuuden sekä niissä käytettävien laitevalintojen ymmärtäminen
 • ymmärrys mekaniikan ja automaation merkityksestä prosessiteollisuudessa
 • Asiakastarpeiden tunnistaminen ja kyvykkyys  löytää ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa
 • soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta (esim. AMK-insinööri / DI)

Olet proaktiivinen ja määrätietoinen. Lisäksi olet sosiaalisesti taitava ja kykenet neuvottelemaan vakuuttavasti kaupallisista ja teknisistä kysymyksistä asiakasyritystemme kanssa. Luonteeltasi olet aktiivinen, utelias, analyyttinen sekä esiintymiskykyinen onnistuja. Toimitamme ratkaisujamme kansainvälisesti, myyntialueesi painottuu osaamisalueesi mukaan. Taustaltasi voit olla laite- ja/tai järjestelmämyyjä ja olet mahdollisesti hoitanut itsenäisesti isoja projekteja.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden osallistua liiketoiminnan kehitystyöhön ja kehittyä yhdessä punnituksen edelläkävijöiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Timo Viljakainen puh. 040 503 5554 tai timo.viljakainen@inhunt.fi.

Hae paikkaa