• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Oulu
  • Lisätietoja antaa

    Stig Hedberg 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi sekä Timo Viljakainen 040 503 5554, timo.viljakainen@inhunt.fi.

Perustamme Ouluun tuotekehitysyksikön, jotta varmistamme edelleen paikkamme kehityksen kärjessä. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan täysin uuden yksikkömme kasvuun ja kehitykseen ensimmäisten työntekijöiden joukossa. Nyt alkuvaiheessa etsimme kuutta uutta teknowarelaista Oulun yksikköömme. 
  

Ohjelmistosuunnittelija (C, Python ja sulautettu Linux) 

Haluatko hypätä maailman suurimpien junavalmistajien matkaan ja tehdä kanssamme junista, metroista ja raitiovaunuista älykkäämpiä? Mikäli vastasit kyllä ja haluat liittyä osaksi tulevaisuuden valaistusratkaisujen suunnittelutiimiä, meillä on sinulle paikka auki Oulussa! 

Teknologian nopean kehityksen myötä ohjelmistosuunnittelun merkitys julkisten liikennevälineiden sisä- ja ulkovalaistuksessa kasvaa vauhdilla. Etsimme uuteen Oulun toimipisteeseemme kahta ohjelmistosuunnittelijaa (C- ja Python-ohjelmointikielet sekä sulautettu Linux) kehittämään älykkäitä valaistuksen ohjausjärjestelmiä juniin, metroihin ja raitiovaunuihin.  

Ai Teknoware, en ole vielä kuullutkaan? 
Teknoware on globaali sähkö- ja elektroniikkateollisuuden toimija sekä suurin turvavalaistusjärjestelmien valmistaja Pohjoismaissa. Intohimo parhaan sisustus- tai valaistusratkaisun löytämiseen asiakkaamme tarpeisiin on kolmea liiketoimintaamme yhdistävä perusta. Bussi- ja junaliiketoimintomme pyrkivät parantamaan asiakkaidemme ajoneuvojen mukavuutta, turvallisuutta ja toimivuutta. Turvavalaistusliiketoimintamme innovoi uusia keinoja rakennusten ja risteilyalusten turvallisuuden ja käytettävyyden parantamiseksi.

Palveluksessamme on yli 500 asiantuntijaa kahdeksassa maassa, ja myyntiverkostomme palvelee yli 50 maassa. Pääkonttorimme ja suurin tuotantolaitoksemme ovat Lahdessa, joiden lisäksi huippuluokan tuotantoyksiköitä on Isossa-Britanniassa, Malesiassa, Puolassa ja Yhdysvalloissa.  

Millaisesta työstä on kyse? 
Tarjoamme vakituisen ja monipuolisen työn kompaktissa Oulun tuotekehitystiimissämme. Työssäsi saat kehittää moderneja junan valaistusjärjestelmiä ja valo-ohjaimia. Pääset työskentelemään esimerkiksi erilaisten Ethernet-pohjaisten väyläratkaisujen, tietoturvan, sarjaväylien ja web-teknologioiden parissa. Työssäsi vastaat ohjelmistojen suunnittelusta sekä toteutuksesta. Toteuttamasi ratkaisut tulevat maailman suurimpien junavalmistajien käyttöön. Paikallisen tiimisi lisäksi työsi tukena on Lahden tiimi, joka koostuu elektroniikka- ja ohjelmistosuunnittelijoista sekä projektipäälliköistä. 

Miksi minun kannattaisi hakea töihin Teknowarelle? 
Työn sisällössä ykkösjuttumme on monipuolinen ja haastava suunnittelutyö. Meillä pääset luomaan itsenäisesti uutta ja oppimaan lisää sinua kiinnostavista aihealueista. Meillä voit työskennellä huoletta, sillä vakavaraisessa yrityksessämme töitä kyllä riittää. Pääset uusiin toimitiloihimme Oulussa ensimmäisten joukossa, ja saat olla mukana luomassa tulevaisuuden tuotekehitystiimiä ja porukan yhteishenkeä. 
Kuuntelemme työntekijöitämme, ja myös sinä saat itse vaikuttaa omiin työtehtäviisi. Toivomme, että jokainen kehittyy ja kasvaa työssään. Asennoidumme suotuisasti omaa toimenkuvaa ja ammatillista kehitystä tukeviin koulutuksiin. Pääset tarvittaessa osallistumaan työssä menestymiseen tarvittaviin koulutuksiin. Vastineeksi työstäsi tarjoamme sinulle palkan lisäksi kattavan työterveyshuollon Mehiläisessä. Maksamme sinulle Smartum Saldoa, joka sisältää hieronta- sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Järjestämme vuosittain koko henkilöstölle ikimuistoiset kesäjuhlat ja pikkujoulut. Matalassa organisaatiossamme mielikuvitukselle ja hyville ehdotuksille on aina tilaa. 

Mitä toivomme sinulta? 
Olet kokenut ohjelmistosuunnittelija, jolla on osaamista C- ja Python-ohjelmointikielistä sekä Linux-ympäristöstä. Viet projekteja itsenäisesti eteenpäin, mutta sinulta sujuu myös tiimityö luontevasti. Arvostamme kokemusta sulautetuista järjestelmistä, Yocto Linux -projekteista, Django-alustasta ja Javascriptistä.  
Katsomme eduksi, jos olet koulutukseltasi insinööri, tai sinulla on insinöörin koulutusta vastaavat taidot. Räätälöimme tehtävät vastaamaan kokemustasi. Oikea asenne, halu kehittyä ja määrätietoisuus auttavat pitkälle. Kommunikoit sujuvasti suomeksi tai englanniksi. 

Haluan tämän työn! Miten toimin? 
Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian alla olevan linkin kautta, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen!  

Haku päättyy 5.2.2022, mutta käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana – eli hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen kannattaa jättää heti. 

Jos haluat jutella tehtävistä tarkemmin, niin lisätietoja tehtävistä antavat InHunt Group Oy:n Headhunter Stig Hedberg 044 3303132, stig.hedberg@inhunt.fi sekä Headhunter Timo Viljakainen 040 503 5554, timo.viljakainen@inhunt.fi. 

Hae paikkaa