Ohjelmistosuunnittelija

Oulu / Pohjois-Pohjanmaa

Stig Hedberg 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi sekä Timo Viljakainen 040 503 5554, timo.viljakainen@inhunt.fi.

Perustamme Ouluun tuotekehitysyksikön, jotta varmistamme edelleen paikkamme kehityksen kärjessä. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan täysin uuden yksikkömme kasvuun ja kehitykseen ensimmäisten työntekijöiden joukossa. Nyt alkuvaiheessa etsimme kuutta uutta teknowarelaista Oulun yksikköömme. 
  

Ohjelmistosuunnittelija (C, Python ja sulautettu Linux) 

Haluatko hypätä maailman suurimpien junavalmistajien matkaan ja tehdä kanssamme junista, metroista ja raitiovaunuista älykkäämpiä? Mikäli vastasit kyllä ja haluat liittyä osaksi tulevaisuuden valaistusratkaisujen suunnittelutiimiä, meillä on sinulle paikka auki Oulussa! 

Teknologian nopean kehityksen myötä ohjelmistosuunnittelun merkitys julkisten liikennevälineiden sisä- ja ulkovalaistuksessa kasvaa vauhdilla. Etsimme uuteen Oulun toimipisteeseemme kahta ohjelmistosuunnittelijaa (C- ja Python-ohjelmointikielet sekä sulautettu Linux) kehittämään älykkäitä valaistuksen ohjausjärjestelmiä juniin, metroihin ja raitiovaunuihin.  

Ai Teknoware, en ole vielä kuullutkaan? 
Teknoware on globaali sähkö- ja elektroniikkateollisuuden toimija sekä suurin turvavalaistusjärjestelmien valmistaja Pohjoismaissa. Intohimo parhaan sisustus- tai valaistusratkaisun löytämiseen asiakkaamme tarpeisiin on kolmea liiketoimintaamme yhdistävä perusta. Bussi- ja junaliiketoimintomme pyrkivät parantamaan asiakkaidemme ajoneuvojen mukavuutta, turvallisuutta ja toimivuutta. Turvavalaistusliiketoimintamme innovoi uusia keinoja rakennusten ja risteilyalusten turvallisuuden ja käytettävyyden parantamiseksi.

Palveluksessamme on yli 500 asiantuntijaa kahdeksassa maassa, ja myyntiverkostomme palvelee yli 50 maassa. Pääkonttorimme ja suurin tuotantolaitoksemme ovat Lahdessa, joiden lisäksi huippuluokan tuotantoyksiköitä on Isossa-Britanniassa, Malesiassa, Puolassa ja Yhdysvalloissa.  

Millaisesta työstä on kyse? 
Tarjoamme vakituisen ja monipuolisen työn kompaktissa Oulun tuotekehitystiimissämme. Työssäsi saat kehittää moderneja junan valaistusjärjestelmiä ja valo-ohjaimia. Pääset työskentelemään esimerkiksi erilaisten Ethernet-pohjaisten väyläratkaisujen, tietoturvan, sarjaväylien ja web-teknologioiden parissa. Työssäsi vastaat ohjelmistojen suunnittelusta sekä toteutuksesta. Toteuttamasi ratkaisut tulevat maailman suurimpien junavalmistajien käyttöön. Paikallisen tiimisi lisäksi työsi tukena on Lahden tiimi, joka koostuu elektroniikka- ja ohjelmistosuunnittelijoista sekä projektipäälliköistä. 

Miksi minun kannattaisi hakea töihin Teknowarelle? 
Työn sisällössä ykkösjuttumme on monipuolinen ja haastava suunnittelutyö. Meillä pääset luomaan itsenäisesti uutta ja oppimaan lisää sinua kiinnostavista aihealueista. Meillä voit työskennellä huoletta, sillä vakavaraisessa yrityksessämme töitä kyllä riittää. Pääset uusiin toimitiloihimme Oulussa ensimmäisten joukossa, ja saat olla mukana luomassa tulevaisuuden tuotekehitystiimiä ja porukan yhteishenkeä. 
Kuuntelemme työntekijöitämme, ja myös sinä saat itse vaikuttaa omiin työtehtäviisi. Toivomme, että jokainen kehittyy ja kasvaa työssään. Asennoidumme suotuisasti omaa toimenkuvaa ja ammatillista kehitystä tukeviin koulutuksiin. Pääset tarvittaessa osallistumaan työssä menestymiseen tarvittaviin koulutuksiin. Vastineeksi työstäsi tarjoamme sinulle palkan lisäksi kattavan työterveyshuollon Mehiläisessä. Maksamme sinulle Smartum Saldoa, joka sisältää hieronta- sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Järjestämme vuosittain koko henkilöstölle ikimuistoiset kesäjuhlat ja pikkujoulut. Matalassa organisaatiossamme mielikuvitukselle ja hyville ehdotuksille on aina tilaa. 

Mitä toivomme sinulta? 
Olet kokenut ohjelmistosuunnittelija, jolla on osaamista C- ja Python-ohjelmointikielistä sekä Linux-ympäristöstä. Viet projekteja itsenäisesti eteenpäin, mutta sinulta sujuu myös tiimityö luontevasti. Arvostamme kokemusta sulautetuista järjestelmistä, Yocto Linux -projekteista, Django-alustasta ja Javascriptistä.  
Katsomme eduksi, jos olet koulutukseltasi insinööri, tai sinulla on insinöörin koulutusta vastaavat taidot. Räätälöimme tehtävät vastaamaan kokemustasi. Oikea asenne, halu kehittyä ja määrätietoisuus auttavat pitkälle. Kommunikoit sujuvasti suomeksi tai englanniksi. 

Haluan tämän työn! Miten toimin? 
Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian alla olevan linkin kautta, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen!  

Jos haluat jutella tehtävistä tarkemmin, niin lisätietoja tehtävistä antavat InHunt Group Oy:n Headhunter Stig Hedberg 044 3303132, stig.hedberg@inhunt.fi sekä Headhunter Timo Viljakainen 040 503 5554, timo.viljakainen@inhunt.fi. 

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Head of Quality
Hankejohtaja
Rakennuttajajohtaja
Director, Finance and Administration
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Tasan 10 vuotta InHuntilla, mitä jäänyt käteen_Kari Juutilainen_plain
Tasan 10 vuotta InHuntilla, mitä jäänyt käteen?
Olen InHunt Groupin toimari ja enemmistöomistaja. Aloitin InHunt Groupissa tasan 10 vuotta sitten, eli elokuussa 2012 headhunterina. Tapasin Hannu Männyn (toinen...
Yrityskulttuuri-osana-rekrytointia_inHuntBlogi_plain
Yrityskulttuuri osana rekrytointia
Yrityskulttuuri osana rekrytointia Korona on muuttanut työntekoa pysyvästi. Koronan mukanaan tuomat rajoitukset ja suositukset muuttivat työn tekemisen tapoja...
Yrityskulttuuria-kannattaa-johtaa_inHuntBlogi_tausta
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa Olemme varmasti kaikki törmänneet sanaan yrityskulttuuri, mutta tiedämmekö mitä se oikeasti tarkoittaa? Tarkoitetaanko yrityskulttuurilla...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros Johtaminen on murroksessa ja kenenkään ei enää tarvitse tyytyä huonoon johtamiseen. Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa