Ohjelmistosuunnittelija

Vantaa / Uusimaa

Senior Headhunter Jarkko Huotari
p. 040 355 8677

DooSolutions Oy on räätälöityjen elektroniikkaratkaisujen suunnitteluun ja tuottamiseen erikoistunut suunnittelutoimisto. Toimintamme menestys perustuu kilpailukykyisten elektroniikka- ja ohjelmistoratkaisujen toimittamiseen, vahvaan ammattiosaamiseen ja hyvään asiakaspalveluun täsmällisellä, nopealla aikataululla.

Toimintamme laajentuessa tarjoamme mahdollisuuden alan osaajalle työskennellä monipuolisissa työtehtävissä vaativien teknisten ratkaisujen parissa.

Haemme

sulautetun elektroniikan/tehoelektroniikan Ohjelmistosuunnittelijaa

suunnittelemaan ja ohjelmoimaan teollisuusympäristöön sijoittuvaa elektroniikkaa. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti yhtiön omistamissa tiloissa Vantaan Hakkilassa. Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään kokeneessa HW- ja SW-tiimissä. Toteutamme asiakkaidemme toimeksiantoja projektitöinä. Toimituksemme ovat kokonaisuuksia, jotka vaihtelevat pienistä ohjausjärjestelmistä hyvin haastaviin ohjelmallisesti toteutettuihin tehoelektroniikan laitteisiin. Yhtiömme suunnittelemia ohjelmistoja hyödynnetään tehoelektroniikassa (mm. DC/DC- tai DC/AC-muuntimet).

Meillä on hyvät mahdollisuudet tehdä työtä – sekä edelleen kehittyä ammattilaisena! Nykyaikaiset toimitilamme palvelevat henkilöstömme viihtyvyyttä. Meidän porukassamme on hyvät työskentelyolosuhteet.  Laboratoriomme mittalaitteineen tarjoavat erinomaiset puitteet suunnittelutyön verifiointiin ja dokumentointiin.

Odotamme sinulta järjestelmällisyyttä ja kokemusta useammista läpiviedyistä suunnitteluprojekteista. Taustasi voi olla sulautettujen ohjausjärjestelmien ja/tai tehoelektroniikan ohjelmistosuunnittelu. Tarjoamme hyvin vaihtelevia työtehtäviä, sekä mahdollisuutta tarttua monenlaisten asiakasprojektiemme tarjoamiin haasteisiin. Suunnittelu on intohimosi ja harrastat mahdollisesti ohjelmistokehitystä ja elektroniikkasuunnittelua myös vapaa-ajallasi.

DooSolutions tarjoaa yrityksenä osaajilleen ammattimaisesti johdetun työskentely-ympäristön, jossa jokainen tietää, mitä häneltä odotetaan. Kannustamme ja tuemme toisiamme avoimesti, jolloin jokaisella on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti yhdessä sovittuun suuntaan. Meillä koetaan aitoa onnistumisen iloa. Tarjoamme mahdollisuuksia keskittyä teknisen suunnittelun, projektinhallinnan, esimiestyöskentelyn tai myynnin suuntaan.

Tule meille töihin – kehitytään ja menestytään yhdessä!

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Vesiliikelaitoksen johtaja
Rahoitusjohtaja, SSA Rakennus Oy
Talousjohtaja
Palvelujohtaja, Söderberg & Partners
Toimitusjohtaja, Kuopion Palloseura
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia
Hallitustyöskentelyn tulevaisuus vaatii muutosta, ja me InHuntilla olemme valmiina tähän muutokseen.
InHuntBlogi_Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta_plain
Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta
Jukka Marttila lähti rohkeasti kokeilemaan työurallaan uutta, jolloin pohdintaan nousivat myös omat arvot ja työskentelytavat.
Työnhaun hankaluudet- 7 yleistä virhettä ja niiden välttäminen_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vältä näitä virheitä, jos haluat tulla valituksi
Tässä lista sellaisia virheitä, joihin ehdokkaat aika ajoin sortuvat rekrytointiprosessin aikana ja joiden takia heikentävät omia mahdollisuuksiaan tulla valituksi...
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä
Placement-palveluilla edistetään henkilön uudelleen työllistymistä.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa