Ohjelmistosuunnittelija

Vantaa / Uusimaa

Senior Headhunter Jarkko Huotari
p. 040 355 8677

DooSolutions Oy on räätälöityjen elektroniikkaratkaisujen suunnitteluun ja tuottamiseen erikoistunut suunnittelutoimisto. Toimintamme menestys perustuu kilpailukykyisten elektroniikka- ja ohjelmistoratkaisujen toimittamiseen, vahvaan ammattiosaamiseen ja hyvään asiakaspalveluun täsmällisellä, nopealla aikataululla.

Toimintamme laajentuessa tarjoamme mahdollisuuden alan osaajalle työskennellä monipuolisissa työtehtävissä vaativien teknisten ratkaisujen parissa.

Haemme

sulautetun elektroniikan/tehoelektroniikan Ohjelmistosuunnittelijaa

suunnittelemaan ja ohjelmoimaan teollisuusympäristöön sijoittuvaa elektroniikkaa. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti yhtiön omistamissa tiloissa Vantaan Hakkilassa. Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään kokeneessa HW- ja SW-tiimissä. Toteutamme asiakkaidemme toimeksiantoja projektitöinä. Toimituksemme ovat kokonaisuuksia, jotka vaihtelevat pienistä ohjausjärjestelmistä hyvin haastaviin ohjelmallisesti toteutettuihin tehoelektroniikan laitteisiin. Yhtiömme suunnittelemia ohjelmistoja hyödynnetään tehoelektroniikassa (mm. DC/DC- tai DC/AC-muuntimet).

Meillä on hyvät mahdollisuudet tehdä työtä – sekä edelleen kehittyä ammattilaisena! Nykyaikaiset toimitilamme palvelevat henkilöstömme viihtyvyyttä. Meidän porukassamme on hyvät työskentelyolosuhteet.  Laboratoriomme mittalaitteineen tarjoavat erinomaiset puitteet suunnittelutyön verifiointiin ja dokumentointiin.

Odotamme sinulta järjestelmällisyyttä ja kokemusta useammista läpiviedyistä suunnitteluprojekteista. Taustasi voi olla sulautettujen ohjausjärjestelmien ja/tai tehoelektroniikan ohjelmistosuunnittelu. Tarjoamme hyvin vaihtelevia työtehtäviä, sekä mahdollisuutta tarttua monenlaisten asiakasprojektiemme tarjoamiin haasteisiin. Suunnittelu on intohimosi ja harrastat mahdollisesti ohjelmistokehitystä ja elektroniikkasuunnittelua myös vapaa-ajallasi.

DooSolutions tarjoaa yrityksenä osaajilleen ammattimaisesti johdetun työskentely-ympäristön, jossa jokainen tietää, mitä häneltä odotetaan. Kannustamme ja tuemme toisiamme avoimesti, jolloin jokaisella on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti yhdessä sovittuun suuntaan. Meillä koetaan aitoa onnistumisen iloa. Tarjoamme mahdollisuuksia keskittyä teknisen suunnittelun, projektinhallinnan, esimiestyöskentelyn tai myynnin suuntaan.

Tule meille töihin – kehitytään ja menestytään yhdessä!

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Maajohtaja, Bruhn Spedition Oy
kunnanjohtaja
toiminnanjohtaja
Head of Sales, Business Finance
Hallintojohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_EU-direktiivi-2026-suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt_plain
Uusi EU-direktiivi vaatii suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt - tukea vai puskemista?
Yritykset hyötyvät hallitusten kokoonpanossa diversiteetistä, joka ei synny vain sukupuolta tarkastelemalla.
Tomi_henkilökuva_plain korjattu2
Tomi Sohlman – Nämä merkit voivat johtaa työntekijän irtisanoutumiseen
Kokenut headhunter Tomi Sohlman listaa viisi yleisintä syytä, miksi hyvä työntekijä irtisanoutuu. Lue lisää >>
InHuntBlogi_Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin_1200x630px_plain2
Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin
Monimuotoisuudella edistetään luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä tuodaan taloon uudenlaisia ajattelumalleja. Lue lisää >>
Hallituspaikan haku -valmennus
Hallituspaikan haku -valmennus
Kiinnostaisiko hallitustehtävät? Miten näyttäydyt parhaana ehdokkaana? Kuinka voit vahvistaa osaamistasi tai tehdä siitä vieläkin enemmän hallitustyöhön sopivaa?...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa