• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Oulu
  • Lisätietoja antaa

    Stig Hedberg, 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi sekä Timo Viljakainen 040 503 5554, timo.viljakainen@inhunt.fi

Haussa ohjelmistotiimin vetäjä Teknowarelle

Perustamme Ouluun tuotekehitysyksikön, jotta varmistamme edelleen paikkamme kehityksen kärjessä. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan täysin uuden yksikkömme kasvuun ja kehitykseen ensimmäisten työntekijöiden joukossa. Nyt alkuvaiheessa etsimme kuutta uutta teknowarelaista Oulun yksikköömme.  

 
Ohjelmistotiimin vetäjä 

Haluatko olla vetämässä Oulun ohjelmistokehitystiimiä, joka työskentelee maailman suurimpien junavalmistajien lippulaivaprojekteissa luomassa seuraavan sukupolven junavalaistusratkaisuja? 

Ai Teknoware, en ole vielä kuullutkaan? 

Teknoware on globaali sähkö- ja elektroniikkateollisuuden toimija sekä suurin turvavalaistusjärjestelmien valmistaja Pohjoismaissa. Intohimo parhaan sisustus- tai valaistusratkaisun löytämiseen asiakkaamme tarpeisiin on kolmea liiketoimintaamme yhdistävä perusta. Bussi- ja junaliiketoimintomme pyrkivät parantamaan asiakkaidemme ajoneuvojen mukavuutta, turvallisuutta ja toimivuutta. Turvavalaistusliiketoimintamme innovoi uusia keinoja rakennusten ja risteilyalusten turvallisuuden ja käytettävyyden parantamiseksi. 

Palveluksessamme on yli 500 asiantuntijaa kahdeksassa maassa, ja myyntiverkostomme palvelee yli 50 maassa. Pääkonttorimme ja suurin tuotantolaitoksemme ovat Lahdessa, joiden lisäksi huippuluokan tuotantoyksiköitä on Isossa-Britanniassa, Malesiassa, Puolassa ja Yhdysvalloissa. 

Millaisesta työstä on kyse? 

Tarjoamme vakituisen, monipuolisen ja käytännönläheisen työn Oulun ohjelmistokehitystiimin vetäjänä. Lisäksi osallistut asiakasyhteistyöhön, projektitarjousten ja konseptien tekoon sekä projektien läpivientiin alusta loppuun. Paikallisen tiimisi lisäksi työsi tukena on Lahden tiimi, joka koostuu elektroniikka- ja ohjelmistosuunnittelijoista sekä projektipäälliköistä. 

Miksi minun kannattaisi hakea töihin Teknowarelle? 

Työn sisällössä ykkösjuttumme on monipuolinen ja haastava suunnittelutyö. Meillä pääset luomaan itsenäisesti uutta ja oppimaan lisää sinua kiinnostavista aihealueista. Meillä voit työskennellä huoletta, sillä vakavaraisessa yrityksessämme töitä kyllä riittää. Pääset uusiin toimitiloihimme Oulussa ensimmäisten joukossa, ja saat olla mukana luomassa tulevaisuuden tuotekehitystiimiä ja porukan yhteishenkeä.  

Kuuntelemme työntekijöitämme, ja myös sinä saat itse vaikuttaa omiin työtehtäviisi. Toivomme, että jokainen kehittyy ja kasvaa työssään. Asennoidumme suotuisasti omaa toimenkuvaa ja ammatillista kehitystä tukeviin koulutuksiin. Pääset osallistumaan tarvittaessa työssä menestymiseen tarvittaviin koulutuksiin. Vastineeksi työstäsi tarjoamme sinulle palkan lisäksi kattavan työterveyshuollon Mehiläisessä. Maksamme sinulle Smartum Saldoa, joka sisältää hieronta- sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Matalassa organisaatiossamme mielikuvitukselle ja hyville ehdotuksille on aina tilaa. 

Mitä toivoisimme sinulta? 

Sinulla on aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä. Voit olla jo kokenut tiiminvetäjä tai haluat siirtyä urallasi eteenpäin vetämään ohjelmistokehitystiimiä. 

Projektityö on sinulle tuttua ja hyppysissäsi pysyvät samanaikaisesti monet langat. Lisäksi toivomme sinulta kaukonäköisyyttä, jotta pystytte tiiminä kehittämään asiakkaillemme entistä parempia järjestelmiä ja vastaamaan heidän tarpeisiinsa. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi, ja teknisen alan koulutuksesi toimii hyvänä ponnahdusalustana tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.

Haluan tämän työn! Miten toimin? 

Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian alla olevan linkin kautta, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen!  

Haku päättyy 5.2.2022, mutta käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana – eli hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen kannattaa jättää heti. 

Jos haluat jutella tehtävistä tarkemmin, niin lisätietoja tehtävistä antavat InHunt Group Oy:n Headhunter Stig Hedberg 044 3303132, stig.hedberg@inhunt.fi sekä Headhunter Timo Viljakainen 040 503 5554, timo.viljakainen@inhunt.fi.

Hae paikkaa