Operatiivinen johtaja

Outokumpu / Pohjois-Karjala

Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439221.

Premetec Production Oy on vakaasti kasvava ja vahva, täysin kotimainen teollisuuden alihankintaan ja sopimusvalmistukseen keskittynyt yritys. Valmistamme prosessi- ja valmistavan teollisuuden tarpeisiin metalli- ja muoviosia, osakokonaisuuksia sekä massatuotannon työkaluja. Tuemme asiakkaitamme myös tuotteiden suunnittelussa ja niiden valmistamisen kehittämisessä. Kotipaikkamme on Outokumpu.

Teemme jokainen tinkimättömällä asenteella töitä sen eteen, että tuotamme asiakkaidemme tarpeisiin tarkasti sopivia, varmasti laadukkaita ja tuottavia ratkaisuja. Toimimme aina myös vastuullisesti ympäristöä, asiakkaitamme, toimittajiamme ja työntekijöitämme kunnioittaen sekä erilaisuutta arvostaen.

Operatiivinen johtaja

Yhtiö hakee nyt kasvu-, myynti- ja kehittämisorientoitunutta

OPERATIIVISTA JOHTAJAA   

vastaamaan yhtiön operatiivisesta toiminnasta kokonaisuudessaan.     

Tärkeimmät tehtäväsi ovat operatiivinen johtaminen jalkauttamalla sovittua strategiaa tehokkaasti käytäntöön palvelemaan yhtiön kasvutavoitteita. Jatkossa sinulta odotetaan vahvaa panosta strategian päivittämisessä ja uusien strategisten tavoitteiden linjaamisessa. Toimit esimiehenä yhtiön huippuammattilaisista koostuvalle noin 40 henkilön organisaatiolle, suoria alaisia sinulla on kuusi. Kehität keskeisiä toimintaprosesseja strategian ja yhtiön edun mukaisesti. Vastaat myynti- ja markkinointitoiminnoista yhtiön tunnettuuden lisäämiseksi ja uusien asiakkaiden löytämiseksi. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös tuleviin akvisitioihin ajan sallimissa puitteissa. Olet Premetec Oy:n johtoryhmän jäsen ja raportoit tehtävässäsi konsernin/emoyhtiön toimitusjohtajalle.  

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on kokemusta ja näyttöjä pk -yrityksen myynnin ja tuotannon menestyksekkäästä johtamisesta ja kasvattamisesta. Pystyt luomaan veto- ja pitovoimaisen organisaation ja toimintamallin, joka houkuttelee ja sitouttaa mukaansa sekä alan kovimmat osaajat että korkeaa laatua arvostavat asiakkaat. Ymmärrät tilaus-toimitusketjun toiminnan periaatteet kokonaisuudessaan ja kehität toimintaprosesseja tukemaan ketjun tehokasta toimintaa. Numeroilla johtaminen on sinulle luontainen toimintatapa ja viestit asetetut tavoitteet avoimesti ja selkeästi henkilöstölle. Arjessa toimit hands-on mallilla edestä johtaen sekä selkeästi vastuuttaen ja liikut mielelläsi päivittäin tuotannon tiloissa. Tarvittaessa toimit toimitusjohtajan sijaisena hänen poissa ollessaan, jolloin sinulla on valmius toimia johtoryhmän kokousten vetäjänä. Sinulla on konepaja- tai alihankintakokemusta, omakohtainen koneistusosaaminen lasketaan eduksi. Koulutukseltasi olet joko AMK- tai diplomi-insinööri.     

Henkilönä olet tuloshakuinen ja tavoitteisiin tiukasti sitoutuva toimija. Tavoitteiden saavuttamiseksi osaat tarvittaessa olla vaativa, päättäväinen ja lujatahtoinen, mutta silti reilu. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja hyvät sosiaaliset taitosi auttavat sinua selviytymään tiukimmistakin tilanteista ja ymmärtämään ihmisten erilaisuutta. Jämäkkänä johtajana seisot sanojesi takana ja sinulla on sama agenda sekä johtoryhmän että henkilöstön suuntaan. Motivoidut pitkän aikavälin tavoitteista samalla kun johdat operatiivista toiminta kuukausi- ja kvartaali-suunnitelmien mukaisesti. Yrittäjähenkisyys näkyy henkilökohtaisena sitoutumisena sovittuihin tavoitteisiin, sitkeytenä tiukimmissa paikoissa ja kykynä sopeutua erilaisiin tilanteisiin.   

Premetec Production Oy tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan vahvaan kasvuun pyrkivään yritykseen, jossa hyödynnetään alan viimeisintä osaamista ja teknologiaa. Pääset kiihdyttämään jo hyvässä vauhdissa olevaa kannattavaa kasvua ja saat vankaksi tueksesi yhtiöön vahvasti sitoutuneen henkilöstön ja liiketoiminnan johtamisen ammattilaisista koostuvan johtoryhmän ja kokeneen toimitusjohtajan. Onnistuessasi asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa sinulle voi avautua mahdollisuus siirtyä Premetec Production Oy:n toimitusjohtajaksi ja siinä yhteydessä myös osaomistajaksi niin halutessasi.  

Toimipiste on Outokummussa, mutta tehtävää voi hoitaa alkuvaiheen jälkeen osittain myös etänä. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa.    

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 10.9.23. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040-8439 221.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Vesiliikelaitoksen johtaja
Rahoitusjohtaja, SSA Rakennus Oy
Talousjohtaja
Palvelujohtaja, Söderberg & Partners
Toimitusjohtaja, Kuopion Palloseura
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia
Hallitustyöskentelyn tulevaisuus vaatii muutosta, ja me InHuntilla olemme valmiina tähän muutokseen.
InHuntBlogi_Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta_plain
Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta
Jukka Marttila lähti rohkeasti kokeilemaan työurallaan uutta, jolloin pohdintaan nousivat myös omat arvot ja työskentelytavat.
Työnhaun hankaluudet- 7 yleistä virhettä ja niiden välttäminen_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vältä näitä virheitä, jos haluat tulla valituksi
Tässä lista sellaisia virheitä, joihin ehdokkaat aika ajoin sortuvat rekrytointiprosessin aikana ja joiden takia heikentävät omia mahdollisuuksiaan tulla valituksi...
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä
Placement-palveluilla edistetään henkilön uudelleen työllistymistä.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa