Operatiivinen johtaja (COO)

Helsinki

Katja Aalto, katja@coworkinghome.com.

Oletko unelmoinut työstä kansainvälisessä kasvuyrityksessä?

Lähde kanssamme kirjoittamaan tarinan uutta lukua tulevaisuuden inspiroivaan työyhteisöön. Innovation Home rakentaa tulevaisuuden työskentelypaikkaa: paikkaa, jossa ympäristö tukee hyvää työskentelyä ja työkykyä – muotoilua unohtamatta. Ihmiset ovat meillä keskiössä ja haluamme vaikuttaa yritysten menestystarinaan monipuolisesti.

Tulevaisuuden toimistopalveluiden tuottaja Innovation Home kokoaa yhteen niin startupit, kasvuyritykset kuin korporaatiot tarjoten ainutlaatuisen työympäristön luoda uutta ja tukea kasvua. Tässä bisneskodissa virtaa energia, näkyy trendit, yhdistyvät ihmiset ja osaaminen sekä välittyy aito empaattisuus.

Innovation Home:ssa ihmiset ovat kaiken tekemisen keskiössä. Työskentely elää murroksessa, ja haemme kasvumatkallemme mukaan

OPERATIIVISTA JOHTAJAA (COO).

Vastaat liiketoiminnan operatiivisesta johtamisesta. Olet johtoryhmän jäsen ja osallistut kasvutavoitteiden määrittelyyn sekä vastaat niiden operatiivisesta toteutuksesta. Viet strategian käytäntöön ja rakennat oman vastuualueesi budjetoinnin yrityksen tavoitteiden mukaisesti sekä seuraat toteumaa ja reagoit muutoksiin.

Vastaat päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta, raportoinnista, kehityksestä ja tehokkuudesta. Mahdollistat koko operatiiviselle tiimillemme onnistumisia. Vastuullasi on myös Innovation Home DNA:n vaaliminen ja sen kehittäminen.

Odotamme sinulta johtamiskokemusta. Olet aikaisemminkin budjetoinut ja jalkauttanut strategioita onnistuneesti. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun sekä myynnin ja markkinoinnin merkityksen. Olet itsekin tosi hyvä myyjä ja saat kiksejä omista sekä muiden tekemistä kaupoista.

Ymmärrät kasvuyrityksen nopeat muutokset ja pysyt mukana kovassakin vauhdissa. Osaat hyödyntää moniosaamista, meiltä nimittäin osaajia löytyy.

Sykkiikö sydämesi Innovation Home:n pinkin sydämen tahtiin?

Antavatko hymy, hyvinvointi ja yhteisöllisyys sinulle supervoimia? Sinulla on TOP-asenne, olet innovatiivinen, kehität jatkuvasti osaamistasi kohti huippua. Sinulle on luontaista jakaa osaamista ja luoda verkostoja. Mottoosi sopii kova työnteko suurella sydämellä. Jos alkoi tuntumaan kotoisalta, hae mukaan Innovation Home:n timanttitiimiin.

Arvomme: Innovation HOME Happiness, On the TOP, Matchmaking, Empathy

#Olekuinkotonasi #innovationhome

Lähetä CV ja hakemus tehtävässä mainitun linkin kautta viimeistään 20.5.2022. Lisätietoja tehtävästä katja@coworkinghome.com.

Innovation Home on enemmän kuin toimisto!

Koti. Paikka, jossa voimme kokeilla, onnistua, erehtyä ja oppia. Jossa haluamme olla. Vaikka kaikilla tällaista kotia ei olisi ollutkaan, jokainen tunnistaa sellaisen paikan, kun sinne astuu sisälle.

Kun toisen kutsuu kotiinsa, toivottaen olemaan siellä ”kuin kotonaan”, on se suuri luottamuksen osoitus. Rohkeus avata ovi, ja ottaa tuntematon sisälle.

Kun kerran tällaisen kunnian saa, sitä ei halua kyllä vaarantaa. Vapaus onkin vastuuta. Vastuuta pitää huolta toisten tärkeimmästä. Paikasta, ideoista, ilmapiiristä, arvoista. Ihmisistä.

Koti löytyy sieltä, missä voimme olla vapaasti sellaisia kuin olemme. Hassuja, iloisia, luovia, tehokkaita, hiljaisia, surullisia, innostuneita, innostavia.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa