• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Katja Aalto, katja@coworkinghome.com.

Oletko unelmoinut työstä kansainvälisessä kasvuyrityksessä?

Lähde kanssamme kirjoittamaan tarinan uutta lukua tulevaisuuden inspiroivaan työyhteisöön. Innovation Home rakentaa tulevaisuuden työskentelypaikkaa: paikkaa, jossa ympäristö tukee hyvää työskentelyä ja työkykyä – muotoilua unohtamatta. Ihmiset ovat meillä keskiössä ja haluamme vaikuttaa yritysten menestystarinaan monipuolisesti.

Tulevaisuuden toimistopalveluiden tuottaja Innovation Home kokoaa yhteen niin startupit, kasvuyritykset kuin korporaatiot tarjoten ainutlaatuisen työympäristön luoda uutta ja tukea kasvua. Tässä bisneskodissa virtaa energia, näkyy trendit, yhdistyvät ihmiset ja osaaminen sekä välittyy aito empaattisuus.

Innovation Home:ssa ihmiset ovat kaiken tekemisen keskiössä. Työskentely elää murroksessa, ja haemme kasvumatkallemme mukaan

OPERATIIVISTA JOHTAJAA (COO).

Vastaat liiketoiminnan operatiivisesta johtamisesta. Olet johtoryhmän jäsen ja osallistut kasvutavoitteiden määrittelyyn sekä vastaat niiden operatiivisesta toteutuksesta. Viet strategian käytäntöön ja rakennat oman vastuualueesi budjetoinnin yrityksen tavoitteiden mukaisesti sekä seuraat toteumaa ja reagoit muutoksiin.

Vastaat päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta, raportoinnista, kehityksestä ja tehokkuudesta. Mahdollistat koko operatiiviselle tiimillemme onnistumisia. Vastuullasi on myös Innovation Home DNA:n vaaliminen ja sen kehittäminen.

Odotamme sinulta johtamiskokemusta. Olet aikaisemminkin budjetoinut ja jalkauttanut strategioita onnistuneesti. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun sekä myynnin ja markkinoinnin merkityksen. Olet itsekin tosi hyvä myyjä ja saat kiksejä omista sekä muiden tekemistä kaupoista.

Ymmärrät kasvuyrityksen nopeat muutokset ja pysyt mukana kovassakin vauhdissa. Osaat hyödyntää moniosaamista, meiltä nimittäin osaajia löytyy.

Sykkiikö sydämesi Innovation Home:n pinkin sydämen tahtiin?

Antavatko hymy, hyvinvointi ja yhteisöllisyys sinulle supervoimia? Sinulla on TOP-asenne, olet innovatiivinen, kehität jatkuvasti osaamistasi kohti huippua. Sinulle on luontaista jakaa osaamista ja luoda verkostoja. Mottoosi sopii kova työnteko suurella sydämellä. Jos alkoi tuntumaan kotoisalta, hae mukaan Innovation Home:n timanttitiimiin.

Arvomme: Innovation HOME Happiness, On the TOP, Matchmaking, Empathy

#Olekuinkotonasi #innovationhome

Lähetä CV ja hakemus tehtävässä mainitun linkin kautta viimeistään 20.5.2022. Lisätietoja tehtävästä katja@coworkinghome.com.

Innovation Home on enemmän kuin toimisto!

Koti. Paikka, jossa voimme kokeilla, onnistua, erehtyä ja oppia. Jossa haluamme olla. Vaikka kaikilla tällaista kotia ei olisi ollutkaan, jokainen tunnistaa sellaisen paikan, kun sinne astuu sisälle.

Kun toisen kutsuu kotiinsa, toivottaen olemaan siellä ”kuin kotonaan”, on se suuri luottamuksen osoitus. Rohkeus avata ovi, ja ottaa tuntematon sisälle.

Kun kerran tällaisen kunnian saa, sitä ei halua kyllä vaarantaa. Vapaus onkin vastuuta. Vastuuta pitää huolta toisten tärkeimmästä. Paikasta, ideoista, ilmapiiristä, arvoista. Ihmisistä.

Koti löytyy sieltä, missä voimme olla vapaasti sellaisia kuin olemme. Hassuja, iloisia, luovia, tehokkaita, hiljaisia, surullisia, innostuneita, innostavia.

Closed