• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Savonlinna
  • Lisätietoja antaa

    Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 - 8439 221.

BLC-konserni on nopeasti kasvava, vakavarainen, moderni turva- ja tietotekniikan palveluita tarjoava konserni. Haluamme olla alamme vetovoimaisin toimija ja tuottaa asiakkaillemme arvoa toimimalla oppaana turva- ja tietotekniikassa. Konsernin liikevaihtovaihtotaso on noin 95 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä yli 500 työntekijää. Konserniin kuuluu liiketoiminnot; BLC Telecom ja BLC Turva sekä Hardware Group Finland. Toimimme 19 paikkakunnalla ympäri Suomen ja pääkonttorimme on Savonlinnassa. BLC on perustettu vuonna 1889. Konsernin omistaa Savonlinnan BLC-osuuskunta.

Konserniin kuuluva BLC Telecom tarjoaa Savonlinnan seutukunnalla kattavat ja laadukkaat palvelut henkilöasiakkaille, yhteisöille ja yrityksille sekä teleoperaattoreille. Palveluvalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset tietoliikenne-, puhelin- ja televisiopalvelut  – aina vaativista yritysratkaisuista joka kodin viihdepalveluihin.

 BLC Telecomin toiminnan kasvaessa ja laajentuessa haetaan nyt

OPERATIIVISTA PÄÄLLIKKÖÄ   

johtamaan ja kehittämään BLC Telecomin isoa osaa tuotannosta tulosvastuullisessa esimiesasemassa.   

Tärkeimmät tehtäväsi ovat vastata BLC Telecomin tuotantoprosessista, joka on merkittävä osa asiakasprosessia.  Vastuullesi kuuluu toteutettavien hankkeiden projektointi ja toimitukset sekä toteutuksen jälkeinen palveluiden ylläpito ja häiriöhallinta ml. tekninen tuki ja verkon valvonta. Vastaat tuotannon osalta ostopalveluiden hankinnasta ja varastologistiikasta sekä johdat vastuualueesi osalta verkon rakennusaikaista alihankintayhteistyötä. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, toimittajien, myynnin, markkinoinnin. datapalveluiden ja taloushallinnon kanssa. Olet BLC Telecomin johtoryhmän jäsen ja raportoit BLC Telecomin liiketoimintajohtajalle.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on vahva ymmärrys tietoliikenteen toimialasta ja siihen liittyvistä palveluista ja sääntelyistä.  Sinulla on alan tekniikan ja kuiturakentamisen tuntemusta ja hallitset verkkoinvestoinnit liiketaloudellisesti ja kannattavuus huomioiden. Hyödynnät ja laajennat aktiivisesti omia verkostojasi, jotka ulottuvat myös operaattoreiden väliseen kaupankäynnin maailmaan. Esimieskokemuksesi painottuu asiantuntijoiden johtamiseen ja tuot johtamasi muutoksen keskellä rohkeasti esille kaikki mahdollisuudet parannuksiin ja kehittämiseen yhtiön toiminnassa antaen ja ottaen vastaan palautetta. Toimit joustavasti eri organisaatioiden välillä ja teet tarvittaessa tiukkojakin päätöksiä asetettuihin tavoitteisiin pääsemiseksi. Kannustat välittämällä viestejä pienistäkin organisaatiosi onnistumisista, joille itse luot edellytyksiä etsimällä uusia ratkaisuja ja jatkuvasti motivoimalla alaisiasi. Sinulla on ylemmän asteen korkeakoulututkinto ja työssäsi käytät sujuvasti suomen lisäksi vähintään englannin kieltä sekä suullisesti että kirjallisesti.  

Olet luonteeltasi rohkea ja halukas vaikuttamaan ihmisiin ja yrityksen toimintaan muutosjohtamisen keinoin. Luotat asiantuntija-alaisiisi delegoimalla heille vastuullisia tehtäviä ja sitä kautta motivoit heitä huippusuorituksiin. Johdat omalla esimerkilläsi ja kannat vastuun päätöksistäsi ja viet vastuullasi olevat projektit loppuun asti. Hyödynnät asiantuntemustasi yhtiön eduksi opastamalla yhteistyökumppaneita, asiakkaita ja tiimiläisiäsi. Viihdyt ja onnistut haastavissakin neuvottelutilanteissa vastuullasi olevien asioiden edistämiseksi ja pidät yllä riittävää avoimuutta aktiivisen tiedottamisen kautta. Positiivisen innostavalla, myyntihenkisellä ja selkeällä kehittämis- ja kehittymisotteellasi luot menestystarinoita hyödyntämällä BLC:n keskeisiä toiminnan vahvuuksia ja ydinosaamisia.  

BLC tarjoaa konserninsa kautta näköalapaikan nopeasti kehittyvällä toimialalla ja laajat mahdollisuudet kehittää BLC Telecomin toimintaa kokonaisvaltaisesti. Yhtiöllä on mahdollisuus tarjota jatkossa myös laajempia vastuita, mikäli olet niitä halukas vastaanottamaan. Yhtiön arvot ovat iloisuus, tuloksellisuus, uudistuvuus ja asiakaslähtöisyys, jotka näkyvät positiivisena ohjenuorana yhtiön jokapäiväisessä toiminnassa.

Toimipiste on Savonlinnassa ja tehtävä edellyttää matkustamista Itä-Suomessa.   

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 25.1.22. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.

Hae paikkaa