Operatiivinen palvelupäällikkö

Espoo / Uusimaa

Senior Headhunter, Juhana Gyllenbögel, +358 44 060 6665

Chagua Oy on yksityinen siivouspalvelualan yritys, joka on toiminut pääkaupunkiseudulla yli kymmenen vuoden ajan. Olemme erikoistuneet tuottamaan laadukkaita toimitila- ja kiinteistösiivouspalveluita. Palvelemme sekä yrityksiä että julkista sektoria.

Toimintamme kasvaessa, haemme tiimiimme vahvistukseksi

OPERATIIVISTA PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ.  

Operatiivisen palveluesihenkilön tehtävien pääpaino on esihenkilöiden työssäonnistumisen tukeminen, olemassa olevien asiakkuuksien hoito, laadunvarmistus sekä myynnin tukeminen. Työ on itsenäistä ja pääset itse vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön. 

Etsimämme henkilö on vastuullisen työotteen omaava moniosaaja ja positiivinen tiimipelaaja. Olet itsenäinen ja luotettava, ja osaat organisoida oman työpäiväsi huomioiden muuttuvat tekijät. Olet tottunut liikkumaan, järjestelemään ja saamaan työpanoksellasi asioita tapahtumaan. Koet palvelun laadun sydämen asiaksesi ja olet valmis auttamaan esihenkilöitä menestymään omassa työssään. Olet ulospäin suuntaunut ja ymmärrät myyntityön ja olemassa olevien asiakkuuksien hoidon arvon.  

Edellytämme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme siivousalan koulutusta ja kokemusta. Toivomme sinulta pitkäjänteistä työotetta, vuorovaikutustaitoja sekä hyvää paineensietokykyä. Työpäiviesi aikana liikut itsenäisesti asiakaskohteisiin autolla, joten B-ajokortti on välttämätön. 

Tarjoamme sinulle työpaikan vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä. Meillä on mukava työilmapiiri ja tekemisen meininki, sekä kilpailukykyinen kuukausipalkka. Palkitsemme myös onnistumisista tulospalkkauksen muodossa. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle kuntoiluun ja liikuntaan sekä hyvinvointiin liittyviä etuja. Haluamme luoda myös joustavuutta arkeesi ja mahdollistaa työn ja vapaa-ajan tasapainon mahdollistamalla joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa ja toimimme Espoon, Helsingin ja Vantaan alueella. 

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 12.2.2023 mennessä alla olevan linkin kautta. Ole kuitenkin nopea liikkeissäsi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja saat soittamalla InHunt Groupin Senior Headhunterille, Juhana Gyllenbögel +358 44 060 6665. Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Maajohtaja, Bruhn Spedition Oy
kunnanjohtaja
toiminnanjohtaja
Head of Sales, Business Finance
Hallintojohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_EU-direktiivi-2026-suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt_plain
Uusi EU-direktiivi vaatii suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt - tukea vai puskemista?
Yritykset hyötyvät hallitusten kokoonpanossa diversiteetistä, joka ei synny vain sukupuolta tarkastelemalla.
Tomi_henkilökuva_plain korjattu2
Tomi Sohlman – Nämä merkit voivat johtaa työntekijän irtisanoutumiseen
Kokenut headhunter Tomi Sohlman listaa viisi yleisintä syytä, miksi hyvä työntekijä irtisanoutuu. Lue lisää >>
InHuntBlogi_Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin_1200x630px_plain2
Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin
Monimuotoisuudella edistetään luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä tuodaan taloon uudenlaisia ajattelumalleja. Lue lisää >>
Hallituspaikan haku -valmennus
Hallituspaikan haku -valmennus
Kiinnostaisiko hallitustehtävät? Miten näyttäydyt parhaana ehdokkaana? Kuinka voit vahvistaa osaamistasi tai tehdä siitä vieläkin enemmän hallitustyöhön sopivaa?...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa