Operatiivinen palvelupäällikkö

Espoo / Uusimaa

Senior Headhunter, Juhana Gyllenbögel, +358 44 060 6665

Chagua Oy on yksityinen siivouspalvelualan yritys, joka on toiminut pääkaupunkiseudulla yli kymmenen vuoden ajan. Olemme erikoistuneet tuottamaan laadukkaita toimitila- ja kiinteistösiivouspalveluita. Palvelemme sekä yrityksiä että julkista sektoria.

Toimintamme kasvaessa, haemme tiimiimme vahvistukseksi

OPERATIIVISTA PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ.  

Operatiivisen palveluesihenkilön tehtävien pääpaino on esihenkilöiden työssäonnistumisen tukeminen, olemassa olevien asiakkuuksien hoito, laadunvarmistus sekä myynnin tukeminen. Työ on itsenäistä ja pääset itse vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön. 

Etsimämme henkilö on vastuullisen työotteen omaava moniosaaja ja positiivinen tiimipelaaja. Olet itsenäinen ja luotettava, ja osaat organisoida oman työpäiväsi huomioiden muuttuvat tekijät. Olet tottunut liikkumaan, järjestelemään ja saamaan työpanoksellasi asioita tapahtumaan. Koet palvelun laadun sydämen asiaksesi ja olet valmis auttamaan esihenkilöitä menestymään omassa työssään. Olet ulospäin suuntaunut ja ymmärrät myyntityön ja olemassa olevien asiakkuuksien hoidon arvon.  

Edellytämme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme siivousalan koulutusta ja kokemusta. Toivomme sinulta pitkäjänteistä työotetta, vuorovaikutustaitoja sekä hyvää paineensietokykyä. Työpäiviesi aikana liikut itsenäisesti asiakaskohteisiin autolla, joten B-ajokortti on välttämätön. 

Tarjoamme sinulle työpaikan vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä. Meillä on mukava työilmapiiri ja tekemisen meininki, sekä kilpailukykyinen kuukausipalkka. Palkitsemme myös onnistumisista tulospalkkauksen muodossa. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle kuntoiluun ja liikuntaan sekä hyvinvointiin liittyviä etuja. Haluamme luoda myös joustavuutta arkeesi ja mahdollistaa työn ja vapaa-ajan tasapainon mahdollistamalla joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa ja toimimme Espoon, Helsingin ja Vantaan alueella. 

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 12.2.2023 mennessä alla olevan linkin kautta. Ole kuitenkin nopea liikkeissäsi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja saat soittamalla InHunt Groupin Senior Headhunterille, Juhana Gyllenbögel +358 44 060 6665. Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Liiketoimintajohtaja
Toimitusjohtaja
HR-johtaja
Head of Sales, Process Industry
Hotellinjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia_InHuntBlogi_1200x630px_plain3
Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia
Vastuullisuuden asettamat vaatimukset tulevat aidosti muuttamaan yritysten liiketoiminnan muotoja. Hallituksella on avainrooli tässä muutoksessa.
Perehdytys_haastattelu_plain
KUTSU haastatteluun: aiheena perehdytys
Kutsumme toimitusjohtajia, liiketoiminnan johtoa ja HR-päättäjiä haastatteluun: aiheena perehdytys.
InHuntBlogi_Tapani-Tuohimaa_plain
Headhunterin vinkit työnhakijalle: näin teet vaikutuksen ja myyt itsesi uuteen työpaikkaan
Senior Headhunter Tapani Tuohimaan vinkit työnhaussa vakuuttamiseen.
InHuntBlog-Mistä koostuu hallitushaun laatu – ja miksi laatu on tärkeää_plain2
Mistä koostuu hallitushaun laatu - ja miksi laatu on tärkeää?
InHunt Groupin hallitushakujen mallia on kehitetty systemaattisesti viimeiset viisi vuotta ja hakujen laadun tarkastelu on jatkuvaa
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa