• Yrityksen nimi
    Keravan Energia Oy
  • Sijainti
    Kerava
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Timo Viljakainen puh. 040 503 5554 tai timo.viljakainen@inhunt.fi.

Asiakkaamme Keravan Energia hakee

Pääkirjanpitäjää

vastaamaan konsernin erillisyhtiöiden kirjanpidosta, konsernilaskennasta, raportoinnista, tilinpäätöksistä sekä tarvittavasta viranomaisraportoinnista. Vastaat myös konsernin rahaliikenteestä ja ylläpidät lainasalkkua. Toimit mahdollisesti myös järjestelmien pääkäyttäjänä. Tuet osaltasi liiketoimintojen menestymistä.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta kirjanpidon ja konsernilaskennan tehtävistä tilinpäätöksineen sekä soveltuvaa taloushallinnon koulutusta. Konsernitason osaaminen on tehtävässä välttämätöntä. Tunnet hyvin kirjanpito- ja verolainsäädännön. Kehitys- ja ratkaisukeskeisellä sekä asiakaspalveluhenkisellä asenteella tuet parhaiten liiketoimintoja. Energiatoimialan tuntemus on etu. Käytössämme olevat taloushallinnon ohjelmat ovat AX Dynamics, ExFlow, Analyste, energialaskutus Synerall, Tabella ja Kasperi.

Toivoisimme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Sinulla on soveltuva kaupallinen tai muuten tehtävään hyvät valmiudet antava korkeakoulututkinto. Tarjoamme sinulle laadukkaan työympäristön ja innostavan työtiimin sekä erinomaiset henkilöstöedut. Jätä hakemuksesi ja cv:si viimeistään 15.6.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Timo Viljakainen puh. 040 503 5554 tai timo.viljakainen@inhunt.fi.

Keravan Energia on moderni energiakonserni, jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Olemme tehneet jo pitkään määrätietoista työtä kohti fossiilittomia polttoaineita: panostamme omassa energiantuotannossamme voimakkaasti kotimaiseen uusiutuvaan puupolttoaineeseen ja luovuimme kivihiilen käytöstä jo 2001 ja turpeesta 2020. Tavoitteenamme on nollata energiantuotannon CO2-päästöt vuoteen 2030 mennessä. Tällä hetkellä meille tärkeitä teemoja ovat energiantuotannon tehokkuuden parantaminen ja uusien teknologioiden hyödyntäminen päästöjen vähentämisessä. Yhtiömme on näkyvä paikallinen toimija ja teemme työtä yhteisen hyvän ja alueemme elinvoimaisuuden eteen muun muassa tukemalla paikallista kulttuuri- ja urheilutoimintaa sekä ylläpitämällä valtakunnan edullisinta sähkönsiirron hinnoittelua. www.keravanenergia.fi/vastuullisuus

Hae paikkaa