• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Espoo
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel p. 044-060 6665

Chagua Oy on vuonna 2008 perustettu perheyritys, jonka alkuperäisenä toimialana oli siivouspalvelut. Vuonna 2021 Chagua eteni terveydenhuoltoalalle tarkoituksenaan tuottaa erinomaisia ja luotettavia palveluita suomalaiselle yhteiskunnalle. Chaguan kotipalvelut tarjoaa laadukasta ja turvallista kotiympäristöä ikäihmisille ja vammaisille henkilöille pääkaupunkiseudulla. Tavoitteenamme on keskittyä loppuasiakkaidemme hyvinvointiin. Tämän vuoksi tarjoamme hoitoa ja tukea loppuasiakkaillemme, jotta he voisivat asua kotonaan terveinä ja mahdollisimman pitkään. Meidän arvoihimme kuuluvat vastuunotto, tyytyväisyys, koti ja tila, hyvä elämänlaatu, turva, yhteistyö, mukavuus sekä luottamus. 

Haluamme olla asiakkaillemme kumppani, jonka henkilökuntaa arvostetaan. Kotihoitopalvelut koostuvat kotihoidosta, kotisairaanhoidosta, henkilökohtaisista avustajapalveluista ja omaishoidon tukipalveluista sekä henkilöstövuokrauksesta. 

Terveydenhuollon ja varsinkin kotihoitopalveluiden kysyntä kasvaa yhteiskunnassa merkittävästi tulevien vuosien aikana.  

Tule johtamaan kotihoitopalveluiden tiimiämme ja vastaamaan kotihoitopalveluidemme tuottamisesta.

Haemme nyt uuteen tehtävään

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on toimia esimiehenä kotihoitopalveluiden tiimille ja vastata kotihoitopalveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä. Esimiehenä vastaat tiimin toiminnasta mm. työvuorojen suunnittelun ja työtehtävien jakamisen osalta, uusien työntekijöiden perehdytyksen osalta ja varmistat, että tiimissäsi on riittävä osaaminen palveluiden tuottamiseksi.  Huolehdit myös, että tehdyt työtunnit siirtyvät asianmukaisesti palkanlaskentaan ja asiakkaalta laskutettaviksi tunneiksi. Palveluiden tuottamisen osalta vastaat palveluidemme laatutasosta pitäen sisällään hoitosuunnitelmien teon. Tämän lisäksi vastaat myös asiakastyytyväisyydestä. Toimit nykyisten asiakkaiden asiakasvastaavana ja autat osaltasi uusien asiakkaiden hankinnassa. Vastaat tehtävässäsi liiketoimintapäällikölle.

Odotamme sinulta:

  • esimies- tai muuta johtamiskokemusta terveydenhuollostaa joko yksityiseltä tai julkiselta puolelta tai vastaavasta muusta ympäristöstä
  • erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja (kirjallinen ja suullinen) suomeksi ja englanniksi 
  • sairaanhoitajan, kätilön, terveydenhoitajan tai lääkärin tutkintoa ja vähintään kahden vuoden työkokemusta terveyden ja sosiaalihuollon palveluista
  • B-ajokorttia

Olet työskentelytavaltasi itsenäinen. Olet positiivinen ja mieleltäsi avoin. Käytät näitä vahvuuksiasi myös tiimin johtamisesssa. Kiireen keskellä olet rauhallinen ja organisointikykyinen. Haet ongelmiin ratkaisuja. Lisäksi odotamme yrittäjähenkisyyttä, halua nähdä kotihoitopalveluidemme kasvavan ja näet monikulttuurisen organisaation yrityksemme vahvuutena.

Katsomme eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta kotihoitopalveluiden tuottamisesta työntekijänä tai yrittäjänä.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen tehtävän, jossa on hieno mahdollisuus kehittää palvelua tunnetuksi vaihtoehdoksi kotihoitopalveluiden markkinassa. Haluamme myös, että sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi työssäsi ja edetä urallasi. Olemme vakavarainen perheyhtiö, joten tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja pääsyn bonusohjelmaamme. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle kuntoiluun ja liikuntaan sekä hyvinvointiin liittyviä etuja. Haluamme luoda myös joustavuutta arkeesi ja mahdollistaa työn ja vapaa-ajan tasapainon mahdollistamalla joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa ja toimimme Espoon, Helsingin ja Vantaan alueella.

Kiinnostuitko? Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Hae paikkaa