OHJELMAPÄÄLLIKKÖ (PROGRAM MANAGER, HOSTING)

Helsinki / Uusimaa

Senior Headhunter
Pia Siukosaari p. 040 510 4505
Senior Headhunter
Tomi Sohlman p. 040 775 7633

AFS on Suomen vanhin vaihto-oppilasjärjestö, jolla on 75 vuoden kokemus kansainvälisyyskasvatuksesta ja vaihto-oppilasohjelmista. AFS on vapaaehtoisten perustama, voittoa tavoittelematon järjestö, jonka missio on ”Creating a more peaceful and just world”. Kauttamme on lähtenyt yli 10 000 vaihto-oppilasta eri puolille maailmaa, ja suomalaisiin isäntäperheisiin on saapunut tuhansia ulkomaalaisia vaihto-oppilaita kaikkialta maailmasta.

Vahvistamme tiimiämme ja etsimme työkaveriksemme Sinua – lämpimän sydämen ja jämäkän toimintaotteen omaava

OHJELMAPÄÄLLIKKÖ (PROGRAM MANAGER, HOSTING)

vastaamaan erinomaisesta isäntäperhekokemuksesta ulkomaalaisille vaihto-oppilaille.

Vastaat työparisi kanssa isäntäperhehankinnasta ja ulkomaalaisten nuorten vaihto-oppilasvuodesta Suomessa. Päätehtäviäsi ovat isäntäperheiden hankinta, yhteistyö koulujen kanssa sekä oppilaiden ja perheiden käytännön asioiden hoito vaihtovuoden aikana yhdessä AFS:n osaavien vapaaehtoisten ja paikallisyhdistysten kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

Iso osa työtäsi on tukea isäntäperheitä ja vaihto-opiskelijoita vaihtovuoden aikana. Nautit erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja siitä, että jokainen tilanne on erilainen. Koska nuorten kanssa sattuu ja tapahtuu, olet kärsivällinen, palvelualtis ja ratkaisukeskeinen. Joskus tilanteet ovat haastavia ja vaativat nopeita toimenpiteitä, joten vaativienkin tilanteiden hoitaminen on sinulle tuttua. Kärsivällisyys ja hyvä paineensietokyky ovat välttämättömiä, jotta viihdyt tässä tehtävässä. Kyky priorisoida, taito vetää projekteja, itsenäinen työskentelytapa ja jämäkkä kehittämisote ovat tarpeen kaikissa AFS-tehtävissä.

Kehität toimintaa ja prosesseja. Teet läheistä yhteistyötä kaikkien sidosryhmiemme kanssa: nykyiset ja tulevat isäntäperheet, AFS:n vapaaehtoiset ja paikallisyhdistykset, ulkomaalaiset vaihto-oppilaat, koulut ja AFS:n kansainvälinen verkosto. Tukenasi on sitoutunut ja osaava moniosaajien tiimi Suomessa ja maailmalla. 

Pienessä Suomen tiimissämme teet läheistä yhteistyötä myös markkinoinnin ja viestinnän kanssa. Innostut digistä toiminnan mahdollistajana ja tehostajana, ja otat vastuuta sen kehittämisestä edelleen. Sydämesi sykkii paitsi nuorille ja perheille myös numeroille ja talousasioille!

Sinulla on mielellään vähintään AMK-tason koulutus sosiaali-, nuoriso- tai kasvatusalalta (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi) ja työkokemusta vähintään 5 vuotta vastaavista tehtävistä. Vaihto-oppilaat tulevat Suomeen ympäri maailman, ja osa työkavereistasi on eri aikavyöhykkeillä. Työtä pelkäämätön ote, hyvä paineensietokyky ja erinomainen kirjallinen ja puhuttu englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä.

Sinua jo odottaa järjestömme missioon vahvasti sitoutunut ja ammattimaisesti toimiva tiimi. Teemme joustavasti etä- ja lähitöitä Helsingin Kalasatamassa. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa tehtävissä suomalaisten perheiden ja kansainvälisten nuorten parissa. Tukenasi on ison kansainvälisen organisaation osaava tiimi ja prosessit.

Erinomainen isäntäperhekokemus on AFS:n hosting toiminnan ydintavoite! Tervetuloa joukkoomme vastaamaan siitä, sekä tekemään maailmasta entistäkin parempi paikka.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Toimi heti ja lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi tehtävään oheisen Hae paikkaa -linkin kautta, kuitenkin viimeistään 11.6 mennessä. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunterit Pia Siukosaari p. 040 510 4505 ja Tomi Sohlman 040 775 7633.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa