Projektipäällikkö

Tampere / Pirkanmaa

Senior Headhunter Tapio Joki puh. 0400 626 146

Jet-Tekno on tamperelainen lentokoneiden tankkauslaitteita ja maatukeutumisjärjestelmiä valmistava yritys. Toimitamme tuotteitamme siviili-ilmailuun sekä puolustus- ja viranomaissektorille useaan maahan. Vastaamme tuotteiden myynnistä, suunnittelusta, kokoonpanosta ja huoltotoiminnasta. Toimintamme on vahvassa kasvussa, jonka takia kehitämme myös omaa toimintatapaamme.
Haemme lisää osaajia ammattitaitoiseen tiimiimme toteuttamaan vahvaa kasvua.

Helikopterin tankkaus

Haemme nyt dynaamisesta ja kasvuhakuisesta toiminnasta innostuvaa

Projektipäällikköä

Rakennuttamaan kiinteiden polttoaineiden jakelujärjestelmiä. Johdettavat projektit ovat tyypillisesti osa laajempaa kokonaisuutta. Projektipäälliköllä on tulosvastuu aikataulusta ja budjetista. Työhön sisältyy myös projektille kuuluvien osien ja tarvikkeiden tilaus yhdessä ostajan kanssa sekä henkilökapasiteetin varaus yhdessä tuotantopäällikön kanssa.

Sinulla on kokemus rakennusprojekteissa tarvittavista lupakäytännöistä ja projektien talouden hallinta luetaan eduksesi. Tehtävässä englannin kielen taito on edellytys ja valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta rakentamiseen liittyvien projektien hallinnasta. Arvostamme erityisesti kokemusta tuotantolaitosten rakentamisprojektien johtamisesta.

Tarjoamme mahdollisuuden johtaa itsenäisesti laajoja arvoltaan n. 2-3 M€  projektikokonaisuuksia mukavassa työyhteisössä. Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkana on Tampere. Projektikohteet sijaitsevat kuitenkin eri puolella Suomea.

Toivottavasti koet tehtävän omaksesi. Jätä hakemuksesi alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Liitä mukaan CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi. Toimi pian, sillä haastattelut aloitamme jo ennen hakuajan umpeutumista 10.helmikuuta 2023. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Tapio Joki puh 0400 626 146.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHuntGroup_tiedote_banner
Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään
Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos...
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa