Projektipäällikkö

Tampere / Pirkanmaa

Senior Headhunter Tapio Joki puh. 0400 626 146

Jet-Tekno on tamperelainen lentokoneiden tankkauslaitteita ja maatukeutumisjärjestelmiä valmistava yritys. Toimitamme tuotteitamme siviili-ilmailuun sekä puolustus- ja viranomaissektorille useaan maahan. Vastaamme tuotteiden myynnistä, suunnittelusta, kokoonpanosta ja huoltotoiminnasta. Toimintamme on vahvassa kasvussa, jonka takia kehitämme myös omaa toimintatapaamme.
Haemme lisää osaajia ammattitaitoiseen tiimiimme toteuttamaan vahvaa kasvua.

Helikopterin tankkaus

Haemme nyt dynaamisesta ja kasvuhakuisesta toiminnasta innostuvaa

Projektipäällikköä

Rakennuttamaan kiinteiden polttoaineiden jakelujärjestelmiä. Johdettavat projektit ovat tyypillisesti osa laajempaa kokonaisuutta. Projektipäälliköllä on tulosvastuu aikataulusta ja budjetista. Työhön sisältyy myös projektille kuuluvien osien ja tarvikkeiden tilaus yhdessä ostajan kanssa sekä henkilökapasiteetin varaus yhdessä tuotantopäällikön kanssa.

Sinulla on kokemus rakennusprojekteissa tarvittavista lupakäytännöistä ja projektien talouden hallinta luetaan eduksesi. Tehtävässä englannin kielen taito on edellytys ja valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta rakentamiseen liittyvien projektien hallinnasta. Arvostamme erityisesti kokemusta tuotantolaitosten rakentamisprojektien johtamisesta.

Tarjoamme mahdollisuuden johtaa itsenäisesti laajoja arvoltaan n. 2-3 M€  projektikokonaisuuksia mukavassa työyhteisössä. Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkana on Tampere. Projektikohteet sijaitsevat kuitenkin eri puolella Suomea.

Toivottavasti koet tehtävän omaksesi. Jätä hakemuksesi alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Liitä mukaan CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi. Toimi pian, sillä haastattelut aloitamme jo ennen hakuajan umpeutumista 28.marraskuuta 2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Tapio Joki puh 0400 626 146.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa