• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Helsinki
 • Lisätietoja antaa

  Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Niclas Ahlbom, puh. 0400 662 270.

Dormakaba on kulku- ja turvallisuusratkaisujen edelläkävijä, joka on edustettuna yli 130 maassa ympäri maailmaa ja listattu Sveitsin SIX Swiss Exchange -pörssissä. Globaalina toimijana, ja yhtenä kolmesta alan johtavasta yrityksestä, dormakaba on luotettava kumppani tuotteille, ratkaisuille ja palveluille rakennusten ja tilojen kuluvalvontaan. Korkealaatuinen portfolio on apuna kaikkialla missä tarvitaan edistyksellisiä, luotettavia kulku- ja turvallisuusratkaisuja: hotelleissa, liikkeissä, urheilutiloissa, lentokentillä, sairaaloissa, kotona tai toimistoissa.

Dormakaba Suomi Oy, etsii nyt Helsingin toimistoon energistä ja oma-aloitteista henkilöä vastaamaan kulunvalvontaratkaisujen projektimyynnistä

Project Sales Person

Vastaat myynnistä valikoiduille kohderyhmille, etupäässä lukitus- ja turva-alan yrityksille, mutta myös suoraan suuremmille asiakkaille. Vastaat myös jälleenmyyjäverkoston tukemisesta, koulutuksesta sekä ohjeistuksesta asiakkaiden suuntaan. Myynnin aktivointi eri yhteyksissä, esim. messutapahtumat, kuten myös eri kohdeprojektit ja ratkaisu-/ tuotemääritykset kuuluvat yhtä lailla vastuisiin. Suunnittelet ja toteutat uuden tuotealueen myyntiaktiviteetit, sekä tämän tunnetuksi tekemisen potentiaalisissa asiakkaissa. Markkina-alue on Suomi ja Baltian maat.

Ymmärrät hyvin toimialaa, ja olet jo ansainnut kannuksesi vaativissa myyntitöissä. Tunnistat asiakkaiden tarpeet, kartoitat mahdollisuudet ja kommunikoit sujuvasti teknisistä ratkaisuista eri sidosryhmien kanssa. Projektien hallinta sekä näyttöä aikaisemmasta koulutusvastuusta on välttämätöntä.

Tehtävän menestyksellistä hoitamista varten odotamme sinulta lisäksi:

 • Vähintään 5 vuoden kokemus tuloksellisesta myyntityöstä
 • Vähintään 3 vuoden toimialakokemusta (Turvallisuus-, lukitus- ja/tai kulunvalvonta- toimialat), sekä toimialan toimijoiden tuntemusta
 • Alalle soveltuvaa teknistä sekä kaupallista osaamista/koulutusta
 • Aikaisempaa näyttöä koulutusvastuusta, olet itse kouluttanut/ohjeistanut esim. tuotteen/palveluiden käyttäjiä
 • Ymmärrät projektihallinnan, olet itse vastannut projekteista
 • Englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa. Ruotsin kieli katsotaan eduksi
 • Matkustusvalmiutta Suomessa ja Baltian maissa

Henkilönä olet aloitteellinen ja tuloshakuinen ja innostut siitä, että löydät asiakkaiden tarpeisiin parhaan mahdollisen ratkaisun. Pystyt työskentelemään järjestelmällisesti ja itsenäisesti ja vastaat omasta ajankäytöstäsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään globaaliin yritykseen ja työyhteisöön erittäin laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisujen pariin. Saat perusteellisen perehdytyksen ja yhtiömme tarjoamat kilpailukykyiset työsuhde-edut, sekä hyvät kehitysmahdollisuudet yrityksen sisällä. Kulttuurimme on asiakaslähtöinen, asiantunteva ja ammattimainen.

Lähetä CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta heti tai viimeistään 1.10.2020 mennessä. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Niclas Ahlbom, puh. 0400 662 270.


Hae paikkaa