• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Parola
  • Lisätietoja antaa

    Aluejohtaja, Senior Headhunter Peter Koistinen p. 0500 668 633 tai Senior Headhunter Tapio Joki p. 0400 626 146

Verkonrakentaja Wire on toiminut kolmenkymmenen vuoden ajan kehittäen asiakkailleen toimivia ratkaisuja ja palveluita energia- ja telealan muuttuvassa ympäristössä. Luotettava, ajantasainen ja innovatiivinen palvelu ovat Wiren menestyksen avaimia.

Wire tarjoaa sähkö-, valaistus- ja tietoliikenneverkkojen toteutusta suunnittelusta loppudokumentointiin KVR-pääurakoitsijana ja yhteistyökumppanina koko Suomessa. Wiren projektinjohto, suunnittelu-, maanrakennus- ja sähköalan ammattilaiset palvelevat energia-alan toimijoita jakeluverkkourakoinnissa, sähköasemien rakentamisessa, loistehon kompensointihankkeissa sekä uusiutuvan energian rakentamishankkeissa.
Wiressä toimimme yrittäjävetoisesti, sitoutamme henkilöstöämme ja rakennamme pitkäaikaisia yhteistyösuhteita ammattilaisverkostomme kanssa. Panostamme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja tiimien yhteistyön tukemiseen. Tarjoamme kannustavan ilmapiirin ja kasvavan yrityksen, jossa toimintaa kehitetään laadusta ja turvallisuudesta huolehtien.

Haluatko mukaan energia-alan murrokseen?
Haemme nyt Verkonrakentaja Wire:lle projektiurakoinnin johtoon sähköalan osaavaa

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Toimenkuvaan kuuluu projektien aikataulutus, resurssointi ja projektin johtaminen, esimiestehtävät,
yhteydenpito ja työn lopputuloksesta vastaaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Kokemusta projektin johtamisesta ja urakkarakentamisesta
  • Kokemusta sähkö- tai energia-alan projekteissa työskentelystä
  • Sähköalan Amk tai DI-koulutus, tai haettavaa työtä vastaavaa työkokemusta useammalta vuodelta

Eduksesi katsotaan kokemus suunnittelusta tai laadunvalvonnasta sekä S1 pätevyys tai halukkuus sen hankkimiseen. Lisäksi verkkotietojärjestelmien käyttöosaaminen ja perusymmärrys sähköverkon käyttötoiminnasta on sinulle tuttua.

Olet luonteeltasi tiimipelaaja, jolla on itsenäinen työote ja hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky.

Pääset mukaan yrityksen toimintatapojen ja järjestelmien kehittämiseen. Osallistut laajasti koko projektin elinkaaren hallintaan ja saat nykyaikaiset tarvittavat työskentelyvälineet. Jos tulet kauempaa sinulle järjestetään majoitus lähelle toimipistettä. Omaa osaamistasi täydentämään rakennetaan koulutusmahdollisuuksia tarpeen mukaan. Tarjoamme innostavan ja joustavan työympäristön sekä mahdollisuuden tulosbonukseen onnistuneesta projektisalkun hoidosta.

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä meille hakemus alla olevan linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä aktiivinen suorahaku on jo käynnissä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Peter Koistinen p. 0500 668 633 tai Senior Headhunter Tapio Joki p. 0400 626 146.

Hae paikkaa