Projektipäällikkö

Parola / Kanta-Häme

Aluejohtaja, Senior Headhunter Peter Koistinen p. 0500 668 633 tai Senior Headhunter Tapio Joki p. 0400 626 146

Verkonrakentaja Wire on toiminut kolmenkymmenen vuoden ajan kehittäen asiakkailleen toimivia ratkaisuja ja palveluita energia- ja telealan muuttuvassa ympäristössä. Luotettava, ajantasainen ja innovatiivinen palvelu ovat Wiren menestyksen avaimia.

Wire tarjoaa sähkö-, valaistus- ja tietoliikenneverkkojen toteutusta suunnittelusta loppudokumentointiin KVR-pääurakoitsijana ja yhteistyökumppanina koko Suomessa. Wiren projektinjohto, suunnittelu-, maanrakennus- ja sähköalan ammattilaiset palvelevat energia-alan toimijoita jakeluverkkourakoinnissa, sähköasemien rakentamisessa, loistehon kompensointihankkeissa sekä uusiutuvan energian rakentamishankkeissa.
Wiressä toimimme yrittäjävetoisesti, sitoutamme henkilöstöämme ja rakennamme pitkäaikaisia yhteistyösuhteita ammattilaisverkostomme kanssa. Panostamme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja tiimien yhteistyön tukemiseen. Tarjoamme kannustavan ilmapiirin ja kasvavan yrityksen, jossa toimintaa kehitetään laadusta ja turvallisuudesta huolehtien.

Haluatko mukaan energia-alan murrokseen?
Haemme nyt Verkonrakentaja Wire:lle projektiurakoinnin johtoon sähköalan osaavaa

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Toimenkuvaan kuuluu projektien aikataulutus, resurssointi ja projektin johtaminen, esimiestehtävät,
yhteydenpito ja työn lopputuloksesta vastaaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Kokemusta projektin johtamisesta ja urakkarakentamisesta
 • Kokemusta sähkö- tai energia-alan projekteissa työskentelystä
 • Sähköalan Amk tai DI-koulutus, tai haettavaa työtä vastaavaa työkokemusta useammalta vuodelta

Eduksesi katsotaan kokemus suunnittelusta tai laadunvalvonnasta sekä S1 pätevyys tai halukkuus sen hankkimiseen. Lisäksi verkkotietojärjestelmien käyttöosaaminen ja perusymmärrys sähköverkon käyttötoiminnasta on sinulle tuttua.

Olet luonteeltasi tiimipelaaja, jolla on itsenäinen työote ja hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky.

Pääset mukaan yrityksen toimintatapojen ja järjestelmien kehittämiseen. Osallistut laajasti koko projektin elinkaaren hallintaan ja saat nykyaikaiset tarvittavat työskentelyvälineet. Jos tulet kauempaa sinulle järjestetään majoitus lähelle toimipistettä. Omaa osaamistasi täydentämään rakennetaan koulutusmahdollisuuksia tarpeen mukaan. Tarjoamme innostavan ja joustavan työympäristön sekä mahdollisuuden tulosbonukseen onnistuneesta projektisalkun hoidosta.

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä meille hakemus alla olevan linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä aktiivinen suorahaku on jo käynnissä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Peter Koistinen p. 0500 668 633 tai Senior Headhunter Tapio Joki p. 0400 626 146.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Head of Quality
Hankejohtaja
Rakennuttajajohtaja
Director, Finance and Administration
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Tasan 10 vuotta InHuntilla, mitä jäänyt käteen_Kari Juutilainen_plain
Tasan 10 vuotta InHuntilla, mitä jäänyt käteen?
Olen InHunt Groupin toimari ja enemmistöomistaja. Aloitin InHunt Groupissa tasan 10 vuotta sitten, eli elokuussa 2012 headhunterina. Tapasin Hannu Männyn (toinen...
Yrityskulttuuri-osana-rekrytointia_inHuntBlogi_plain
Yrityskulttuuri osana rekrytointia
Yrityskulttuuri osana rekrytointia Korona on muuttanut työntekoa pysyvästi. Koronan mukanaan tuomat rajoitukset ja suositukset muuttivat työn tekemisen tapoja...
Yrityskulttuuria-kannattaa-johtaa_inHuntBlogi_tausta
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa Olemme varmasti kaikki törmänneet sanaan yrityskulttuuri, mutta tiedämmekö mitä se oikeasti tarkoittaa? Tarkoitetaanko yrityskulttuurilla...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros Johtaminen on murroksessa ja kenenkään ei enää tarvitse tyytyä huonoon johtamiseen. Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa