Projektipäällikkö ohjelmistoalalle

Vantaa / Uusimaa

Senior Headhunter Marita Vuorinen, marita.vuorinen@inhunt.fi, 050 486 3848

Haemme kehittyvään toimintaamme ohjelmistoalan projektipäällikköä uuden sukupolven työttömyyskassajärjestelmän liiketoimintayksikköön.   Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla luomassa palveluita ja tuotteita, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ja jotka näkyvät suomalaisten arjessa.  

 

Projektipäällikkö, tule mukaan johtamaan projekteja ohjelmistoalan tuote- ja palveluyrityksessä!  

Toimit keskeisessä avainroolissa johtaen merkittäviä ohjelmistokehitysprojekteja työttömyyskassa-asiakkaillemme. Olet mukana sopimassa uusista projekteista ja omistat niiden business casen. Vastaat kaikesta projekteihin liittyvästä yhteistyöstä asiakkaiden edustajien kanssa ja pidät hyvää huolta asiakastyytyväisyydestä. Johdat projektitiimin työtä innostavalla ja kannustavalla otteella agile-mallin mukaisesti ja pidät huolta työntekijöiden viihtyvyydestä. Huolehdit myös yhteisesti sovittujen käytäntöjen noudattamisesta ja kehittämisestä sekä niiden mukaisesta sujuvasta työskentelystä. Toimit itse arjessa osana operatiivista tiimiä sekä omistat ohjausryhmätoiminnan projektisi osalta. Vastaat projektin onnistuneesta läpiviennistä hyvällä fiiliksellä kaikkien osapuolten kesken sovittujen mittareiden mukaisesti.   

Kollegoinasi on kokeneita asiantuntijoita. Tehtävässä pääset vahvistamaan aiempaa kokemustasi projektien vetämisessä sekä haastamaan asiantuntemustasi asiakkaan toiminnan ymmärtämisessä. Olet valmis syventymään asiakkaiden korvauskäsittelyprosessiin voidaksesi tukea asiakkaita vakuuttavasti järjestelmän kehitystyössä.  

Onnistuminen tehtävässä edellyttää:  

 • Projektinjohtokokemusta isoista ohjelmistokehitysprojekteista toimittajan puolelta sekä toiminnanohjausjärjestelmistä, esimerkiksi räätälöidyistä ERP-ratkaisuista   
 • Osaamista asiakasyhteistyöstä ja sen kokonaisvaltaisesta johtamisesta, odotusten hallinnasta ja kehitystyön priorisoinnista  
 • Käytännön menetelmäosaamista sekä perinteisestä että ketterästä kehittämisestä, toiminnallisten määrittelyiden tekemisestä.  

Lisäksi arvostamme:  

 • Henkilöjohtamisosaamista  
 • Projektitoimitussopimusten tuntemusta 
 • Numerojohtamisosaamista 
 • Viestintä- ja dokumentointiosaamista 
 • Työkaluosaamista: päätyökalusi ovat Jira, Excel, Planner, Confluence, Teams, PowerPoint sekä prosessipiirtotyökalut, kuten Draw.io 

Koet omiksi vahvuuksiksesi positiivisen asenteen, asiakkaan ja kehittämisen rajapinnassa toimimisen, jokapäiväisessä operatiivisessa arjessa toimimisen “kädet savessa”, yrittäjähenkisyyden, muutosten hallinnan, nopean kokonaisuuksien hahmottamiskyvyn sekä halun kehittyä asiantuntijaksi uudella liiketoiminta-alueella. 

Meillä saat rinnallesi tiimin, jossa on Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista, sekä lämminhenkisen työyhteisön, jossa kehittymistäsi halutaan tukea. Lisäksi saat vakaan toimialan ja pitkien asiakassuhteiden tuomaa pitkäjänteisyyttä työhösi. Pääset vaikuttamaan työskentelytapoihin ja työkaluihin sekä vahvistamaan yrityksen arvojen mukaista ilmapiiriä: innovatiivisuutta, sitoutuneisuutta ja yrittäjähenkisyyttä. Etätyö on osa työkulttuuriamme.  

Pääset myös tekemään yhteistyötä konsernin muissa yhtiöissä toimivien kollegoidesi kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin, ja kehittämään osaamistasi konsernin monipuolisilla koulutuksilla 

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun! 

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. 

Lisätietoja antaa Senior Headhunter Marita Vuorinen, marita.vuorinen@inhunt.fi, 050 4863848 

FUTUNIO Oy vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme.  Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea. Energisessä joukkueessamme on yli 50 ammattilaista. Kuulumme kansainväliseen Total Specific Solutions –konserniin (TSS), jonka erikoistuminen toimialaspesifien ohjelmistoratkaisujen tarjoamiseen lukuisilla toimialoilla tukee tavoitettamme toimialan uudistajana. TSS on osa Constellation Software Inc. -konsernia, joka on yksi Pohjois-Amerikan suurimmista ohjelmistoyrityksistä.  

Katso lisää meistä ja asiakastarinoistamme www.futunio.fi . 

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Rakennuttamisjohtaja
Maajohtaja, Bruhn Spedition Oy
kunnanjohtaja
toiminnanjohtaja
Head of Sales, Business Finance
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_Oletko vaihtamassa työpaikkaa_ Pidä nämä mielessä, kun teet päätöstä
Oletko vaihtamassa työpaikkaa? Pidä nämä mielessä, kun teet päätöstä.
Hyvin usein näkee tai kuulee, että henkilö on joutunut pettymään sen jälkeen, kun on vaihtanut työpaikkaa. Työpaikan vaihtoon liittyy useita riskejä ja liian...
Tuuli Paasilehto - InHunt Group Oy
Tuuli Paasilehto – Haluatko saada parhaan tekijän - näihin kysymyksiin halutaan vastaus!
Senior Headhunter Tuuli Paasilehto etsii työn ja tekijän täydellistä matchia. Nämä seitsemän kysymystä organisaation kannattaa esittää itselleen.
InHuntBlogi_EU-direktiivi-2026-suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt_plain
Uusi EU-direktiivi vaatii suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt - tukea vai puskemista?
Yritykset hyötyvät hallitusten kokoonpanossa diversiteetistä, joka ei synny vain sukupuolta tarkastelemalla.
Tomi_henkilökuva_plain korjattu2
Tomi Sohlman – Nämä merkit voivat johtaa työntekijän irtisanoutumiseen
Kokenut headhunter Tomi Sohlman listaa viisi yleisintä syytä, miksi hyvä työntekijä irtisanoutuu. Lue lisää >>
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa