• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Lohja
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy, Senior Headhunter Tapio Joki, puh. 0400 626 146

Telilä on 1956 perustettu, kattavaa sähköurakointia tarjoava perheyritys, joka toimii kolmella paikkakunnalla.
Toimipisteitä ovat Telilän Sähkötyö Oy Sastamalassa, Sähköliike E.J. Lehto Oy Huittisissa ja Sähkö-Sinssi Oy Lohjalla.
60 vuoden kokemuksella hankittu tietotaito sekä asiakaslähtöiset periaatteet ovat nostaneet meidät yhdeksi eteläisen Suomen halutuimmaksi sähkötaloksi. Kehitämme ammattitaitoamme ja palvelujamme sekä kartutamme osaamistamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme yhä kattavampia sähköurakoinnin kokonaisratkaisuja.

Nykyisen projekti-insinöörimme jäädessä eläkkeelle, haemme Lohjan toimipisteeseen

Projektipäällikköä

vastaamaan hankkeiden laadullisesta, ajallisesta ja kustannustehokkaasta toteuttamisesta.

Etsimämme projektipäällikkö vastaa projektien hoitamisesta, työnjohtotehtävistä, asennusmateriaalien hankinnasta, asennustöiden valvonnasta, yhteydenpidosta asiakkaisiin sekä lisä- ja muutostöiden laskennasta ja hallinnasta.

Työmaakokoukset ja palavereissa käynti ovat osa työtehtäviä.

Tehtävässä edellytetään sähköalan teknikon koulutusta sekä vähintään viiden (5) vuoden työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä.

Eduksi katsotaan CADS-ohjelman osaaminen sekä sähköalan insinöörikoulutus.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kehittyvässä yrityksessä, jossa työntekijät ja työntekijöiden hyvinvointi on tärkeitä asioita. Tuemme työntekijöiden liikuntaharrastuksia. Työterveyshuolto ja terveysturva pitävät huolta työntekijöistämme myös vapaa-ajalla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi 08.06.2021 mennessä. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy, Senior Headhunter Tapio Joki, puh. 0400 626 146.

Hae paikkaa