Psykologi InHuntille

InHunt Group Oy
Koko Suomi / Koko Suomi

Toimitusjohtaja Kari Juutilainen p. 040 658 4242

InHunt Group on Suomen suurin suorahakutoimija. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Seinäjoella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa.

InHuntilla menee hyvin, meillä on noin 10% markkinaosuus Suomen suorahakuyritysten yhteislaskutuksesta. Rikoimme viime vuonna kaikkien aikojen suorahakujen vuosiennätyksen Suomessa ja vahva kasvumme jatkuu edelleen. Täältä voit katsoa, mitä hakuja meillä on parhaillaan käynnissä, https://inhunt.fi/avoimet-tyopaikat/ ja näiden lisäksi meillä on käynnissä täysin hiljaisia suorahakuja yritysten ylimpään johtoon.

Erikoistuneiden headhuntereidemme suuren lukumäärän ansiosta pystymme auttamaan asiakkaitamme ja olemmekin tehneet menestyksekkäästi toimeksiantoja lähes kaikilla toimialoilla. Pyrimme rakentamaan jokaiseen suorahakuun headhuntertiimin, josta löytyy sekä toimiala- että tehtäväosaamista. Muun muassa tämä erottaa meidät kilpailijoistamme ja tämä malli antaa nähdäksemme yrityksen ylimmälle johdolle parhaan mahdollisen tuen avainhenkilöstön rekrytointeihin.

InHunt Group on ainoa suomalainen suorahakutoimija, jolta löytyy oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World. Toimimme jo lähes 600 headhunterin voimin 45 maassa yhteistyössä johtavien paikallisten suorahakuyritysten kanssa.

Voitimme Top Innovative Staffing Agency -kategorian LinkedIn Nordic Talent Awardseissa. Meiltä löytyy siis myös tekoja puheidemme tueksi. Saamme jatkuvasti hyvää palautetta toiminnastamme sekä asiakkailtamme että työnhakijoilta.

Olemme voittaneet ison osan myös julkisen sektorin kilpailutuksista, joihin olemme osallistuneet. Psykologipalvelut olemme ostaneet näihin hakuihimme alihankkijoiltamme, mutta jatkossa aiomme tarjota testauspalvelut julkiselle taholle suoraan InHuntista, jotta hintamme ovat entistäkin kilpailukykyisemmät.

Ehkäpä sinä voisit olla InHunt Groupin laillistettu

PSYKOLOGI

henkilöstön testauksiin?

Kiinnostaisiko sinua myös toiminta Headhunterina, osana sinua tukevaa tiimiä? Voisimme yhdistää tehtäviä toiveesi ja halukkuutesi mukaan.

”Been there, done that” eli sinulta löytyy hyvät näytöt tekemistäsi henkilöstötestauksista. Pyrit aina kiitettävään suoritukseen. Muita sinulta toivomiamme piirteitä ovat

 • uskottava
 • luotettava
 • sinnikäs
 • pitkäjänteinen
 • tiimipelaaja.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan todelliseen timanttiporukkaan. Henkilöstötyytyväisyytemme on korkealla tasolla. Rakastamme tehdä kovasti töitä yhdessä toistemme kanssa asiakkaidemme parhaaksi, jotta voimme antaa asiakkaillemme ja kandeille loistavan kokemuksen meistä sekä henkilöinä että yrityksenä. Autamme toisiamme pyyteettömästi. Pärjäämme myös rahallisesti tosi hyvin.

Tee hakemus pikaisesti alla näkyvän linkin kautta ja jos haluat kysyä lisää, soita toimitusjohtajallemme Kari Juutilaiselle p. 040 658 4242.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa