• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Turku
 • Lisätietoja antaa

  Lisätietoja antaa Inhunt Group Oy:n Senior Headhunter Antti Leimu 045 310 4210, antti.leimu@inhunt.fi

JATKE-KONSERNI

Jatke rakentaa ihmisille koteja ja työpaikkoja, joissa on hyvä olla ja elää. Menestyäksemme perusasioiden on oltava kunnossa. Jatkeella tämä tarkoittaa, ettei aikatauluissa ja kustannuksissa tule yllätyksiä ja teemme sen, mitä asiakkaan kanssa on yhdessä sovittu. Saumaton yhteistyö sekä sisäisesti että ulkoisesti on tae parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Jatkeella tämä on kaiken tekemisen lähtökohta.

Vuonna 2009 perustettu Jatke on kasvanut kymmenessä vuodessa yhdeksi Suomen merkittävimmistä talonrakentajista. Seuraavien vuosien osalta tavoitetasomme on asetettu entistäkin korkeammalle: aidosti ketterä Jatke aikoo lunastaa paikkansa alan kärkitekijänä ja suunnannäyttäjänä.

JATKE LÄNSI-SUOMI OY haluaa toiminnan kasvaessa vahvistaa organisaatiotaan ja hakee

RAKENNUSPÄÄLLIKKÖÄ TURKUUN vastaamaan rakennustuotannon laadullisesta, taloudellisesta ja operatiivisesta johtamisesta.

Tässä uudessa tehtävässä toimit työpäälliköiden esimiehenä auttaen ja varmistaen projektien onnistumisen. Innostut ja motivoidut niin jokapäiväisen operatiivisen toiminnan johtamisesta kuin toiminnan ja prosessien jatkuvasta kehittämisestäkin.

Olet jämäkkä rakennustuotannon huippuosaaja, jolla on vahva kokemus, näkemys ja näytöt menestyksekkäästä tuotannon johtamisesta. Kunnianhimoisena tuloksentekijänä sinulla on vilpitön halu auttaa organisaatiotasi menestymään. Olet kokenut neuvottelija, kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti ja edistät omalla toiminnallasi hyvää ja rakentavaa yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. 

Tässä tehtävässä edellytämme, että olet jo aikaisemmin työskennellyt rakennusliikkeessä rakennustuotannon parissa ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (DI tai rakennusinsinööri).

Menestyt todennäköisesti tehtävässä erityisen hyvin, mikäli

 • Olet jo aikaisemmin työskennellyt rakennuspäällikön tehtävässä tai sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus työpäällikön tehtävästä
 • Olet asunut ja työskennellyt jo pidempään Turun seudulla ja sinulla on hyvät verkostot
 • Hallitset eri urakkamuodot ja olet ollut mukana kumppanuushankkeissa
 • Tunnet ja hallitset hyvin rakennusalan tarjousprosessit
 • Kykenet varmistamaan tuotannon kannattavuuden ja mahdollistamaan kannattavan kasvun
 • Kykenet varmistamaan ja edelleen kehittämään tuotannon luotettavuutta ja laatua
 • Riskienhallinta on sinulle tuttua
 • Tunnistat uusia mahdollisuuksia
 • Työturvallisuus on lähellä sydäntäsi

Tarjoamme sinulle hyvin keskeisen ja vastuullisen roolin kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossamme sekä kilpailukykyiset edut. Raportoit Jatke Länsi-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Jukka Hannukselle ja toimipisteesi sijaitsee Turussa

Jatke-konsernin henkilöstötutkimuksessa toistuu korostuneesti erityisesti poikkeuksellisen suuri tyytyväisyys työpaikkaan ja yhdessä tekemiseen, joten uskomme sinunkin viihtyvän.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 6.12.2020 mennessä alla olevalla lomakkeella

Lisätietoja antaa Inhunt Group Oy:n Senior Headhunter Antti Leimu 045 310 4210, antti.leimu@inhunt.fi

Closed