Ratkaisumyyjä

Tampere-Pirkanmaa

Senior Headhunter Peter Koistinen p. 0500 668 633 tai peter,koistinen@inhunt.fi.

Etsimme ICT-ratkaisumyyjää vahvistamaan nykyistä myyntiorganisaatiotamme. Tarjolla on vastuullinen ja myynnillinen ICT-ratkaisumyyjän tehtävä. Työpisteesi on ensisijaisesti missä vain, mutta asiakkaat odottavat sinua Pirkanmaan ja Satakunnan alueella.

Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy on kohta 130-vuotias, jatkuvasti kehittyvä yritys. Juuremme ovat Ikaalisissa, ja toimimme nykyään Pirkanmaan sekä Satakunnassa. Digitalisaation neuvonantajana autamme yrityksiä ja yhteisöjä eteenpäin murroksessa ja muutoksessa. Digitalisaatio luo yrityksille ja yhteisöille uusia mahdollisuuksia kasvaa, tehostaa toimintaa ja uudistua. Haluamme olla tässä apuna – ja se onnistuu vain olemalla kehityksen kärjessä. Meille tärkeä asiakaskokemus kattaa koko palveluketjun ja elinkaaren markkinoinnista ja myynnistä toimituksiin, tuotantoon, tukeen ja asiakaspalveluun.

ICT-RATKAISUMYYJÄÄ

Toimintasi kulmakivenä on aktiivinen B2B-ratkaisumyynti, joka sekä tuo uusia että kasvattaa olemassa olevia asiakkuuksia. Sinulle myyntityö tarkoittaa asiakkaan ongelman ratkaisemista ICT-palveluidemme avulla. Apunasi myyntityössä ovat parhaat tekniset asiantuntijamme ja ICT-palvelutuotanto. Laadit yhdessä heidän kanssaan asiakkaiden liiketoiminnan tarpeita vastaavia ratkaisuja. Uskomme, että vain tarjoamalla parasta asiakaskokemusta voimme menestyä. Tästä syystä asiakas on sinulle aina etusijalla.

Tehtävä edellyttää vastuunkantokykyä ja oma-aloitteista otetta, sillä vastaat itsenäisesti asiakassuhteesta.

Toivomme

Toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta ja näyttöä B2B-ratkaisumyynnistä ja ICT-palvelutuotannosta. Arvostamme myös teknistä ymmärrystä nykyaikaisista, yritystason ICT-ratkaisuista. Sinulla on mahdollisesti kokemusta loppukäyttäjäpalveluista, yhteyspalveluista, viestintäpalveluista sekä pilvi- ja konesalipalveluista. Tunnet laajasti sekä perustietotekniikkaa että digitaalisia palveluja. Tuemme osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka vaativat vielä kehittymistä. ”Synnynnäisenä” myyjänä sinulla on hyvät esiintymis- ja viestintätaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Sinulla on innostava, sinnikäs ja energinen ote myyntiin ja kykenet itsenäiseen, yrittäjämäiseen työskentelyyn. Itsensä johtaminen ja ajankäytönhallinta ovat sinulle entuudestaan tuttuja.

Sinä lyhyesti:

 • Kokemusta B2B puolen ICT-myynnistä.
 • Liiketoiminnallista ymmärrystä sekä teknistä ymmärrystä nykyaikaisista, yritystason ICT-ratkaisuista.
 • Ratkaisukeskeistä, asiakkaan etusijalle asettavaa asennetta ja halua ratkaista asiakkaittemme pulmia.
 • Hyviä esiintymis-, neuvottelu- ja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi.
 • Olet yrittäjähenkinen ja tuloshakuinen
 • Ymmärrät ja osaat ICT-palveluita ylätasolla ja tunnet termit kuten AWS, Azure, Unified Communication sekä IoT.

Tarjoamme

Meillä saat paikan rennossa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja asiakkaamme ympäristöjä. Meistä on mukavaa tulla töihin ja lupaamme tehdä parhaamme, jotta viihdyt kanssamme. Saat mahdollisuuden vaikuttaa toimintatapoihimme ja pääset kehittämään palveluitamme entistä paremmiksi. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen, ajanmukaiset työvälineet, laajan työterveyshuollon, liikuntaedun, lounasedun, henkilöstön lomahuoneistot Levillä sekä muita etuja.

Tarjoamme lyhyesti:

 • Kilpailukykyisen ja motivoivan palkkauksen.
 • Kattavan perehdytyksen ja ajanmukaiset työvälineet.
 • Laajat henkilökuntaedut.
 • Avuksesi parhaat tekniset asiantuntijamme.
 • Hyvät etätyömahdollisuudet.
 • Paikan osana IPP-perhettä.

Joko käyt kuumana?

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä, Senior Headhunter Peter Koistinen p. 0500 668 633 tai peter.koistinen@inhunt.fi.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen alla olevan painikeen takaa löytyvällä lomakkeella. Toimi nopeasti sillä aktiivinen suorahaku on jo käynnissä. Hakuaika päättyy 16.1.2022.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Head of Quality
Hankejohtaja
Rakennuttajajohtaja
Director, Finance and Administration
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Tasan 10 vuotta InHuntilla, mitä jäänyt käteen_Kari Juutilainen_plain
Tasan 10 vuotta InHuntilla, mitä jäänyt käteen?
Olen InHunt Groupin toimari ja enemmistöomistaja. Aloitin InHunt Groupissa tasan 10 vuotta sitten, eli elokuussa 2012 headhunterina. Tapasin Hannu Männyn (toinen...
Yrityskulttuuri-osana-rekrytointia_inHuntBlogi_plain
Yrityskulttuuri osana rekrytointia
Yrityskulttuuri osana rekrytointia Korona on muuttanut työntekoa pysyvästi. Koronan mukanaan tuomat rajoitukset ja suositukset muuttivat työn tekemisen tapoja...
Yrityskulttuuria-kannattaa-johtaa_inHuntBlogi_tausta
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa Olemme varmasti kaikki törmänneet sanaan yrityskulttuuri, mutta tiedämmekö mitä se oikeasti tarkoittaa? Tarkoitetaanko yrityskulttuurilla...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros Johtaminen on murroksessa ja kenenkään ei enää tarvitse tyytyä huonoon johtamiseen. Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa