• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Tampere-Pirkanmaa
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Peter Koistinen p. 0500 668 633 tai peter,koistinen@inhunt.fi.

Etsimme ICT-ratkaisumyyjää vahvistamaan nykyistä myyntiorganisaatiotamme. Tarjolla on vastuullinen ja myynnillinen ICT-ratkaisumyyjän tehtävä. Työpisteesi on ensisijaisesti missä vain, mutta asiakkaat odottavat sinua Pirkanmaan ja Satakunnan alueella.

Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy on kohta 130-vuotias, jatkuvasti kehittyvä yritys. Juuremme ovat Ikaalisissa, ja toimimme nykyään Pirkanmaan sekä Satakunnassa. Digitalisaation neuvonantajana autamme yrityksiä ja yhteisöjä eteenpäin murroksessa ja muutoksessa. Digitalisaatio luo yrityksille ja yhteisöille uusia mahdollisuuksia kasvaa, tehostaa toimintaa ja uudistua. Haluamme olla tässä apuna – ja se onnistuu vain olemalla kehityksen kärjessä. Meille tärkeä asiakaskokemus kattaa koko palveluketjun ja elinkaaren markkinoinnista ja myynnistä toimituksiin, tuotantoon, tukeen ja asiakaspalveluun.

ICT-RATKAISUMYYJÄÄ

Toimintasi kulmakivenä on aktiivinen B2B-ratkaisumyynti, joka sekä tuo uusia että kasvattaa olemassa olevia asiakkuuksia. Sinulle myyntityö tarkoittaa asiakkaan ongelman ratkaisemista ICT-palveluidemme avulla. Apunasi myyntityössä ovat parhaat tekniset asiantuntijamme ja ICT-palvelutuotanto. Laadit yhdessä heidän kanssaan asiakkaiden liiketoiminnan tarpeita vastaavia ratkaisuja. Uskomme, että vain tarjoamalla parasta asiakaskokemusta voimme menestyä. Tästä syystä asiakas on sinulle aina etusijalla.

Tehtävä edellyttää vastuunkantokykyä ja oma-aloitteista otetta, sillä vastaat itsenäisesti asiakassuhteesta.

Toivomme

Toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta ja näyttöä B2B-ratkaisumyynnistä ja ICT-palvelutuotannosta. Arvostamme myös teknistä ymmärrystä nykyaikaisista, yritystason ICT-ratkaisuista. Sinulla on mahdollisesti kokemusta loppukäyttäjäpalveluista, yhteyspalveluista, viestintäpalveluista sekä pilvi- ja konesalipalveluista. Tunnet laajasti sekä perustietotekniikkaa että digitaalisia palveluja. Tuemme osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka vaativat vielä kehittymistä. ”Synnynnäisenä” myyjänä sinulla on hyvät esiintymis- ja viestintätaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Sinulla on innostava, sinnikäs ja energinen ote myyntiin ja kykenet itsenäiseen, yrittäjämäiseen työskentelyyn. Itsensä johtaminen ja ajankäytönhallinta ovat sinulle entuudestaan tuttuja.

Sinä lyhyesti:

 • Kokemusta B2B puolen ICT-myynnistä.
 • Liiketoiminnallista ymmärrystä sekä teknistä ymmärrystä nykyaikaisista, yritystason ICT-ratkaisuista.
 • Ratkaisukeskeistä, asiakkaan etusijalle asettavaa asennetta ja halua ratkaista asiakkaittemme pulmia.
 • Hyviä esiintymis-, neuvottelu- ja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi.
 • Olet yrittäjähenkinen ja tuloshakuinen
 • Ymmärrät ja osaat ICT-palveluita ylätasolla ja tunnet termit kuten AWS, Azure, Unified Communication sekä IoT.

Tarjoamme

Meillä saat paikan rennossa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja asiakkaamme ympäristöjä. Meistä on mukavaa tulla töihin ja lupaamme tehdä parhaamme, jotta viihdyt kanssamme. Saat mahdollisuuden vaikuttaa toimintatapoihimme ja pääset kehittämään palveluitamme entistä paremmiksi. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen, ajanmukaiset työvälineet, laajan työterveyshuollon, liikuntaedun, lounasedun, henkilöstön lomahuoneistot Levillä sekä muita etuja.

Tarjoamme lyhyesti:

 • Kilpailukykyisen ja motivoivan palkkauksen.
 • Kattavan perehdytyksen ja ajanmukaiset työvälineet.
 • Laajat henkilökuntaedut.
 • Avuksesi parhaat tekniset asiantuntijamme.
 • Hyvät etätyömahdollisuudet.
 • Paikan osana IPP-perhettä.

Joko käyt kuumana?

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä, Senior Headhunter Peter Koistinen p. 0500 668 633 tai peter.koistinen@inhunt.fi.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen alla olevan painikeen takaa löytyvällä lomakkeella. Toimi nopeasti sillä aktiivinen suorahaku on jo käynnissä. Hakuaika päättyy 16.1.2022.

Hae paikkaa