Holiday Club Resorts on yksi johtavista matkailun ja vapaa-ajan asumisen toimijoista Suomessa. Yhtiöllä on toimintaa myös Ruotsissa ja Kanarian saarilla. Holiday Club -lomakohteita on yli 30, joista suurimmat tarjoavat kylpylähotellien ja tasokkaiden lomahuoneistojen lisäksi monipuolisia ravintola-, liikunta- ja vapaa-ajan palveluja upeissa maisemissa. Holiday Clubin kohteissa vietetään vuosittain yli miljoona lomaa, ja lomaosakkeen omistajia on yli 60 000. Yrityksen omistaa intialainen Mahindra & Mahindra monialayhtiö tytäryhtiönsä Mahindra Holidays & Resorts -yhtiön kautta.
Holiday Club kylpylähotellien liikevaihdosta yli puolet syntyy majoitustoiminnan ohella tarjottavista ravintola- ja kylpyläpalveluista sekä muista aktiviteeteista. Ravintolatoiminnan liikevaihto on noin 25 milj.€ koostuen sekä omista että franchising ravintolakonsepteista seitsemän kylpylähotellin yhteydessä. Yhtiön strategisena tavoitteena on uudistaa olemassa olevia ravintolatiloja ja -konsepteja lähivuosien aikana, sekä avata uusia ravintoloita osana yhtiön asiakaskokemuksen ja brändin kokonaisvaltaista kehittämistä. Kesällä 2021 Holiday Club Resorts mm. avaa hotellin ja sen yhteyteen ravintolatoimintaa ja Day Span Vierumäelle.
RAVINTOLATOIMINNAN KETJUPÄÄLLIKKÖ
Vastaat ensisijaisesti yhtiön ravintolaliiketoiminnan vetovoimaisuuden ja kilpailuedun pitkäjänteisestä kehittämisestä, tavoitteiden mukaisesta tuloskehityksestä sekä asiakaskokemuksen tasa- ja ainutlaatuisuudesta. Vastaat lisäksi siitä, että säännöllinen työskentely ketjuohjauksen keinoin, mm. viikko- ja ryhmäpalavereiden avulla, ohjaa ravintolaliiketoiminnan kannattavuutta ja tuottaa laadukkaita, uudistuvia ja tehokkaita käytäntöjä lomakohteissa.
Johdat ravintolatoiminnan tuotekehitystä ja konseptointia sekä ohjaat yhdessä hankintojen kanssa toimittaja-, laite- ja varustehankintoja. Kehität ja ylläpidät sujuvia yhteistyösuhteita alan verkostoihin, ruuan ja juoman alkuperätuottajiin, tavarantoimittajiin ja franchising ketjujen edustajiin. Ruoka- ja juomakampanjoiden tuotteistus sekä katteen seuranta on oleellinen osa tehtävää, sillä luot, hinnoittelet ja seuraat kampanjoiden onnistumista. Annat kasvot yhtiön PR- ja markkinointityöhön ruuan ja juoman lähettiläänä.
Menestyt tehtävässä, kun sinulla on useamman vuoden työkokemus ravintolaliiketoiminnan operatiivisista esimies- ja johtotehtävistä. Tunnet ravintolaliiketoiminnan taloudelliset tunnusluvut tarkasti ja johdat niitä aktiivisesti ja tavoitteellisesti sekä valvot järjestelmien, hygienian, järjestyksen ja turvallisuuden sovittua tasoa. Etsit kehittämiskohteita, mutta vaalit standardisoituja prosesseja ja yhteisiä toimintamalleja läpinäkyvyyden ja tarkkuuden varmistamiseksi. Tunnet päivittäisjohtamisen haasteet ja mahdollisuudet sekä omaat halun oivalluttaa, valmentaa ja tukea ravintola- ja keittiöpäälliköitä heidän päivittäisessä johtamistyössään. Ketjumainen toimintamalli on sinulle entuudestaan tuttua.
Persoonana olet haasteista nauttiva tiimipelaaja, joka näkee metsän puilta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet vastuullinen ja yhteistyökykyinen sekä ennen kaikkea uskottava ja luottamusta herättävä. Olet kiinnostunut tarttumaan laaja-alaiseen tehtävään, jossa voit hyödyntää aloitteellista ja ratkaisukeskeistä toimintatapaasi. Olet järjestelmällinen ja täsmällinen, sekä loistat kehittämishankkeissa. Olet proaktiivinen ja tartut tehtäviin joustavasti. Sinua motivoi myös toimintatapojen ja oman työnkuvasi kehittäminen. Asiakaskokemus on sinulle kunnia asia. Sinussa on ennen kaikkea draivia ja palava intohimo asiakaspalvelukokemuksen ja konseptien kehittämiseen ravintolatoiminnassa.
Tulet hyvin toimeen sekä kirjallisesti että suullisesti suomen ja englannin kielellä sekä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus.
Tarjoamme Sinulle inspiroivassa, hyvinvointia, liikuntaa sekä elämyksiä tarjoavassa ympäristössä kokonaisvaltaisen ja mielenkiintoisen täysin uuden työtehtävän, jonka sisältöön pääset alusta alkaen itse vaikuttamaan. Meillä pääset aidosti kehittämään ja haastamaan itseäsi sekä nauttimaan vapaa-ajallasi laajoista henkilöstöeduistamme.
Toivottavasti innostuit tästä mahdollisuudesta. Haluaisimme kuulla Sinusta mahdollisimman nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Jan-Erik Lagerström 040-539 4339 sekä Senior Headhunter Heini Savio puh 050-3223 283.