Revenue Manager

Helsinki / Uusimaa

Lisätietoja saat soittamalla InHunt Groupin Senior Headhuntereille Jan-Erik Lagerströmille (040 539 4339) tai Terhi Ahokkaalle (050 388 9600)

Sokotel Oy on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Avaamme syksyllä -23 uuden Radisson RED Helsinki hotellin. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa.  

Tarvitsemme nyt revenue management -tiimiimme lisävahvistuksen;

Revenue Manager

Vastaat hotelliemme kilpailukykyisestä hinnoittelusta ja markkinaosuuden kasvattamisesta. Tehtävään kuuluu strategian mukainen hinnoitteluprosessien hallinnointi ja koordinointi nimetyissä hotelleissa. Pääset työskentelemään monipuolisesti eri hotellikonseptien parissa nykyaikaisia työkaluja käyttäen. Tehtävässä sinulla on keskeinen rooli hotellien kaupallisen strategian johtamisessa, liikevaihdon kasvattamisessa sekä tuottojohtamisessa.

Odotamme sinulta

Osaat analysoida ja tulkita dataa ja tunnistaa sen pohjalta trendejä sekä ennustaa kysyntää. Ymmärrät kausivaihtelun ja alan lainalaisuuksien vaikutuksen hinnoitteluun. Kaupallinen ja ennakoiva asenne näkyy työskentelyotteessasi ja ohjaa tekemistäsi. Sinulla on kykyä ajatella strategisesti, luovasti ja käytännönläheisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin, myynnin ja hotellien kanssa. Vaikka rooli onkin itsenäinen, niin teemme paljon töitä yhdessä, joten omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle

 • Vahvan tuen, kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen työyhteisön
 • Hyvän yhteishengen loistavassa tiimissä
 • Itsenäisen roolin niin päätöksenteossa kuin työskentelytavoissa
 • S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, tulospalkkiojärjestelmän ja kattavan työterveyshuollon
 • Loistavat työkaverit ja toimipisteen keskeisen sijainnin Helsingin ydinkeskustassa
 • Mahdollisuuden hybridityöhön

Lisätietoja ja hakuohjeet.

Jos koet olevasi etsimämme työkaveri, täytä hakemus oheisesta linkistä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti kun sopiva henkilö löytyy. Kiinnostuitko? Lisätietoja saat soittamalla InHunt Groupin Senior Headhuntereille Jan-Erik Lagerströmille (040 539 4339) tai Terhi Ahokkaalle (050 388 9600). Hakuaika tehtävään päättyy keskiviikkona 22.2.2023, mutta haastatteluja toteutetaan jo hakuajan puitteissa.

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä Sokotelissa pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Business Development Manager
Toimitusjohtaja
Chief Commercial Officer
Head of Marketing and Communications
Myyntijohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

ICT-ja kybertoimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd
Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?
ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi...
Vastuullisuus_valot_päälle_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Viimeistään nyt ne pitkät valot päälle, hallitus
Vastuullisuusosaaminen hallitustyössä on uusi perustaito, eikä enää vain asiantuntijoiden erityiskenttää.
InHuntBlogi_Ari_1200x630px_plain
Tätä et tiennyt: miksi valinta ei kohdistunut sinuun
Senior Headhunter Ari Rahkonen kertoo työnhakuprosessin haasteista ja yllättävistä syistä, miksi et etene haastatteluprosessissa
Energiatoimiala_toimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd2
Headhunter huolissaan energia-alan murroksesta ja tarpeesta uusille osaajille
Energiatoimialan murros käy vahvana yhteiskunnan siirtyessä kohti kestävämpiä energiaratkaisuja ja tämä murros näkyy selkeästi energia-alan rekrytoinneissa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa