Riskienhallintapäällikkö S-ryhmä

Helsinki, Finland / Uusimaa

Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto 040 631 8777 ja Harri Roivainen 0500 918 939. Sähköposti: etunimi.sukunimi@inhunt.fi

Riskienhallinnan ammattilainen – tässä mahdollisuutesi siirtyä uralla reipas askel eteenpäin. Haemme riskienhallintapäällikköä SOK:n riskienhallintayksikköön huolehtimaan ja kehittämään kanssamme S-ryhmän riskienhallintaa strategisella tasolla. Olemme suurin yksityinen työnantaja Suomessa, ja toimipisteemme ulottuvat Hangosta Inariin, toimimme myös Virossa. Tartu tilaisuuteen, näin merkityksellisiä alan tehtäviä on harvoin tarjolla.   

Riskienhallinta on S-ryhmälle erittäin keskeinen alue, jolla varmistetaan niin liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista kuin toiminnan jatkuvuutta ja häiriöttömyyttä. Tässä tehtävässä johdat, ohjaat ja tuet S-ryhmän strategista riskienhallintaa koko ryhmässä. Esittelet ja raportoit riskienhallinnan tilanteesta ja kehittämisestä ylimmälle johdolle ja viet asioita eteenpäin liiketoiminta-alueiden ja alueosuuskauppojen johdon tukena. Kehität ja suunnittelet riskienhallintaa sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä. S-ryhmän vakuutusturvan koordinointi ja kehittäminen voivat myös kuulua vastuualueeseesi.  

Näillä taidoilla onnistut    

Odotamme sinulta vankkaa riskienhallinnan osaamista, niin ylläpidon kuin kehittämisenkin osalta. Tunnistat toimintaympäristön muutoksia ja viet niiden edellyttämät toimet ennakoivasti riskienhallintaan. Tunnet riskienhallinnan merkityksen liiketoiminnan ja strategian toteuttamisen osana. Sinulla on mahdollisesti hallussa yritysvakuuttamisen periaatteet. 

Sinulla on kokemusta sujuvasta yhteistyöstä yritysjohdon kanssa. Osaat luoda ja markkinoida yhteisesti toteutettavat toimet organisaation eri tahoille. Olet tottunut työskentelemään päättäjien kanssa ja osaat esittää asiat selkeästi kohderyhmä huomioiden. Hallitset toisin sanoen vaikuttavan viestinnän taidot – osaat kouluttaa, kirjoittaa ohjeita, perustella ja ennen kaikkea motivoida vastuuhenkilöitä riskienhallinnassa. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä pystyt tarvittaessa esittelemään englanniksi riskienhallintaa ja käymään aiheeseen liittyviä keskusteluja.   

Mitä voimme tarjota sinulle?   

SOK:n arvostettu riskienhallintayksikkö yhdistää rautaista osaamista eri toimialoilta. Tuomme yhteiseen pöytään erilaista näkemystä ja kokemusta – olemme paljon kokenut asiantuntijajoukko. Meillä on rehti ja reipas tekemisen meininki. Me välitämme toisistamme ja meille on tärkeää mahdollistaa kaikkien onnistuminen. Yhteishenki ja työhyvinvointi on tiimissämme erinomaisella tasolla. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä operatiivisista riskeistä vastaavan riskienhallintapäällikön kanssa. Riskienhallintayksikössä tärkeimmät työkaverisi vastaavat S-ryhmän tietosuojasta, tietoturvallisuudesta, yritysturvallisuudesta ja jatkuvuudenhallinnasta.   

Voimme luvata, että kokeneenakin riskienhallinnan osaajana osaamispääomasi ja työkokemuksesi karttuu. Mahdollistamme osaamisesi kehittymisen ja toivomme, että sinulla on myös vahva halu ylläpitää omaa riskienhallinnan osaamista seuraamalla alan kehitystä ja kouluttautumalla säännöllisesti. Projektiemme ja prosessiemme kokoluokka on suuri ja mittakaava usein ainut laatuaan Suomessa. Tehtävässä pääset osallistumaan laaja-alaisesti kaikkien liiketoiminta-alueidemme riskienhallintaan. 

Koska haluamme kehittyä eteenpäin myös organisaationa, pääset mukaan myös omien toimintamalliemme ja työskentelymme kehittämiseen. S-ryhmä investoi digikehitykseen – pääset mukaan kehittämään riskienhallinnan osuutta kaupan ja palvelualan digimurroksessa. Omat asiantuntijamme sekä laaja joukko kehittämiseen osallistuvia ammattilaisia värittävät arkeamme. Olemme ylpeitä osaamisestamme emmekä aseta rimaa lähtökorkeuteen.   

Meidän on mahdollista keskittyä työssämme siihen mitä osaamme, ja henkilökohtaista arkeamme tukevat arjen joustot, ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut (https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan) sekä mielestämme työmme vaativuutta vastaava kompensaatio. Panostamme merkittävästi myös henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.  

Tästä se alkaa   

Tätä tehtävää voit hakea oheisen linkin kautta 28.11.2022 klo 16.00 mennessä.  Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä odottele viime hetkeen asti.   

Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävään liittyen, Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto ja Harri Roivainen juttelevat mielellään kanssasi lisää juuri sinulle sopivana ajankohtana. Tuulin tavoitat numerosta 040 631 8777 ja Harrin numerosta 0500 918 939.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Liiketoimintajohtaja
Toimitusjohtaja
HR-johtaja
Head of Sales, Process Industry
Hotellinjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia_InHuntBlogi_1200x630px_plain3
Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia
Vastuullisuuden asettamat vaatimukset tulevat aidosti muuttamaan yritysten liiketoiminnan muotoja. Hallituksella on avainrooli tässä muutoksessa.
Perehdytys_haastattelu_plain
KUTSU haastatteluun: aiheena perehdytys
Kutsumme toimitusjohtajia, liiketoiminnan johtoa ja HR-päättäjiä haastatteluun: aiheena perehdytys.
InHuntBlogi_Tapani-Tuohimaa_plain
Headhunterin vinkit työnhakijalle: näin teet vaikutuksen ja myyt itsesi uuteen työpaikkaan
Senior Headhunter Tapani Tuohimaan vinkit työnhaussa vakuuttamiseen.
InHuntBlog-Mistä koostuu hallitushaun laatu – ja miksi laatu on tärkeää_plain2
Mistä koostuu hallitushaun laatu - ja miksi laatu on tärkeää?
InHunt Groupin hallitushakujen mallia on kehitetty systemaattisesti viimeiset viisi vuotta ja hakujen laadun tarkastelu on jatkuvaa
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa